PREGLEDI
18.12. - LoBi
18.12. - C1M4
18.12. - Macutica
18.12 .- DeeDee
18.12. - piba7
18.12. - malacrna6
18.12. - Supergirl
19.12. - Lavica27
19.12 .- Sarita15
19.12. - annika
19.12. - Red Fox
19.12. - ivikii
20.12. - damnarexx
20.12 .- Macutica
20.12. - PetraB
20.12. - mrgud_zg
23.12. - Lunica
23.12. - kl1v
24.12 .- Grizli
24.12. - samojed
27.12. - Tockica37
27.12. - Taani
30.12. - Anna
30.12. - Juno
31.12. - Thinkpink1
31.12. - Lorena94
02.01. - Nita9999
03.01. - Hani
Dobro jutro svima!
Lala27 cestitke!!! Nadam se da ce bol brzo proci, da te nece dugo muciti. Uzivajte sada skupa! ❤
Dotukla me bolnicka hrana, ubija me nadutost da se jedva krecem. Otisla sam u 7.00 do kantine sa kupim DonatMg na savjet sestre. Nadam se da ce pomoci. Danas navecer bi trebali imati nalaze pa da napokon vidimo sto cemo napraviti.
Ajme koliko vas je danas. 🐞🐞🐞🐞 💪💪💪💪 nadam se da su sva djecica ozdravila 😊
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro svima i sretno na pregledima.
Probudila sam se s herpesom, nisam sretna 😕 i inače sam im sklona, ovo mi je valjda četvrti u trudnoći.. Trbuh me i dalje čudno boli, tko će dočekati pregled..
Mare meni su u bolnici zbog ravnih bradavica rekli da mi uzmu aventove najmanji broj (logicno muz dosao s nekim univerzalnim) me uzimajte te jeer su bas velike.
Mikio ja nakon 3 tjedna jos uvijek krvarim (jedan dan nista pa sutra more krvi i tako) i ako ti budu neki crni komadi i to je okej jer se moramo ocistit
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Jutro cure! Lala cestitke od srca,baš so to jako lijepo opisala,odmah je veće i moje iščekivanje💫❤
Petra kako je noć prosla? Nadam se da ce se i Lorija javiti...
Mikio, lohije ti budu jako dosadne. Meni su trajale tocno 6 tjedana. Na par dana skoro nestanu i onda se vrate u velikom stilu🙄🙄🙄
Piba,provjeren lijek za herpes - otkad ri izbije samo spricaj stalno po tom mjestu s octeniseptom,nece se ni stici razbuktati!
Grizli hahaha ne dolazi mi u krevet s uniformom ako to pitas,nije ko na tv-u😂 Nije profesionalni, s dobrom voljom to radi :) Al bas si me nasmijala😂😂 jesi pogledala aliexpress za oznaku??
Piba meni isto jutros herpes. Inace ga mazem cesnjakom pa brzo prodje al nemam ga doma, al imam octenisept. Nisam znala da to pomaze Lavice. 👍
Lavice 😁 ma kakav krevet da mi dodje u tom prljavom dosta samo da se obuce i svuce moze i nasred hodika. 🤣 Vidis nije mi to palo napamet da se time dobrovoljno bavi... Morat cu svog upist u DVD. Od jutra mi se svidjaju sve tvoji prijedlozi.
Jitro cure i sretno danas svima?!
Lala cestitam 🎉❤️🎊❤️🎉❤️🎊❤️
Tonkice sorry, zaboravila sam javit da obzirom na malog sam pregled prebacila na 27.12. pa me s 20.12. mozes maknuti.
Noc je prosla ok, bez temp, on je super zivnuo. Ne jede jos i ima proljev al ovak je ok. Krvna slika je isto dobra (crp pao na nekih 40) ali njegove jetrene su u porastu pa je danas opet plan zvati njegovu doktoricu na rebru.
Grizli bas si me nasmijala s vatrogascima 🤭🤭
Lorija nadam se da nas procitas tu i tamo, mislimo na tebe i nadam se da je sve ok 🤗🤗
Kliv stvarno ocekuju veliku bebu al super za dobar pregled
Nadam se da nisam nekog preskocila
url=https://lilypie.com][/url
Uh, namazala sam debeli sloj herplexa, kasnije se bacam na češnjak i octenisept..
Hvala na svim savjetima, sve ću probati samo da nestane čim prije.
Izbio je na 2 mjesta na usnici 🤦♀️🤦♀️ uzas!
Petra super da mu je bolje i još jednom naglašavam da ti se divim zbog svega.
Sortiraj odgovore
Najstariji