Jutro ženice, PetraB žao mi je zbog malca, držim fige da sve bude sobro i ti nam se drži zbog cura... Sretno na pregledima! Meni u 10 dolazi patronažna da me obiđe i onda u 12:15 pregled. Noćas sam čak uspijela odspavat 4 h u komadu dok bebač nije odlučio plesati po mjehuru 😁 gledam si sad ruke i noge nisu toliko ni otečene, al da odlučim nešto obut nema panse vjerojatno.
Jutro cure! Lala sretno i nek sce prodje u najboljem redu!
Bas me zanima kakav je prosjek carica na forumu..cini mi se da ih ima preko 30%.
Sretno curama na pregledima i malcima da se sto prije oporave💕
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Mrgud ili piba tko ce prije 🤔😁 Dani nam ne igraju ulogu kad sve ove zimske bebe nešto nestrpljive…jedino nam simbalija jako blizu termina.
Hrabrice jesi dočekala jutro u komadu?
Petra baš grozno..nikako da se opustis..super za curke,lijepo napreduju. Saljem pozitivne misli i drzim fige da se malom sto prije povuce i ne vrati temperatura.Znam da je grozno ga gledati tamo al opet je bolje da je pod nadzorom i kao sto je Omerta rekla mozda da mu daju intravenozno. Drži se 😘
Ili ivki, simbalija, hrabrica 😁😁😁
Meni dolazi frendica s drugog kraja svijeta i svim silama se trudim docekat ju kad je vec “krivi termin” odabrala 😂
Petra javi nam stanje, kako je prosla noc, jel malac bolje?
Lala sretno! 🤞🎉🎉
Tonkice super za cimericu 👌
Nije nam se mala.le jucer javila. Tko zna dal je rodila, valjda vec je 😁
Jutrooo. Sretno danas na pregledima i lala na poroduu🤗❤️✨
Petra drzim fige da sto prije ozdravi i da je danas bolje🤞
Meni je u cetvrtak pregled, tko ce to docekat. Ali zato danas pecemo kolacice curka i ja, bas me zanima koliko ce mi trebat da zažalim🤣 ali kad vise nemam sta cistiti po stanu. Muz odusevljen kako sve blista zadnjih dana i zove 300 puta s posla da vidi jel sta krenulo posto zna da zelim sto prije pa da smo do Bozica doma🙈
I ostala sam bez caja lista maline😅a bas sam se navukla na njega.
E da i napokon sam pocela normalno spavat, vise nisam sova po pola nocii🎉😎
Mrgud ili piba tko ce prije 🤔😁 Dani nam ne igraju ulogu kad sve ove zimske bebe nešto nestrpljive…
Vidjeti ćemo sutra na pregledu da li se što događa 😬
Sretno svim curama na današnjim pregledima..
Ivkii mozda je to kod tebe zatisje pred oluju! 😉 Znas ono sve se smiri, odmoris i onda krene... Od kojeg tjedna pijes caj taj? Ja ga imam doma i sve se nekako jos ne usudim poceti.
Cure dal koja zna di ima za kupiti ona oznaka beba u autu na priljepak, jer ne bi naljepnicu ljepila na auto bas.
Samo da javim da sam rodila jucer u podne svog djecaka, 3800 tezak, 56 dug, otvorila se sama 5 prstiju bez trudova, skopcali mi drip nakon toga i moja mala mrcina je sad kraj mene❤
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala.le taman sam prije pol sata pitala za tebe. Ceeeeestitam 🎉🎉🎉🎉 bravo!! Stvarno prava mala “mrcina” wow 56 cm! Nadam se da si se vec oporavila i da uzivate. Slobodno nam opisi i malo detaljnije kako je bilo ako ce ti se dat 😉
Samo da javim da sam rodila jucer u podne svog djecaka, 3800 tezak, 56 dug, otvorila se sama 5 prstiju bez trudova, skopcali mi drip nakon toga i moja mala mrcina je sad kraj mene❤
Čestitam 🎉🎉🎉🎉 Bome ima i kila i dužine 😉
Petra ,nadam se da će malac brzo ozdraviti i drago mi je da su cure dobro :)
Mala.le čestitam 🥰🥰🥰
Netko je pitao za one naljepnice za auto,ja sam se prijavila za Nivea testere pa su mi poslali i to .
Taman čekam red u TA ,mislim da je kod nas neki baby Boom bio 😂
Sto se tiče oticanja ,probudila sam se oko 4 i išla na wc,kad prsti na rukama kao ćevapčići 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji