E da i za bol u boku na kojem spavam,sigurno se vec dva mjeseca budim pokocena na strani na kojoj spavam i onda muke dok se ne preokrenem...ko kornjaca sam🙈 Tako da jma nas vise.
I netko je spomenuo da hrda mrkve non stop,eto i ja ne znam sto mi je...samo da mi je mrkvu očistit i pojest🙈🙈
Petra cekamo te...
Samo da se kratko javim. Ja obavila uzv, sve je ok, curke su super, svaka skoro po 1kg, radosevicka zadovoljna al Hrabrice neda mi utrice oralno, kaze da nije isto djelovanje 🤷🏻♀️🤦🏻♀️.
Malac na zalost u bolnici zavrsio ipak, muz bio s njim dok ja nisam obavila svoje pa sam ja preuzela. Ne znaju kaj mu je ,cijeli dan na infuziji proveo, al sve se cini da je crijevno-zelucana viroza i da je atb bio bespotreban pa on jos dodatno napravio sranje. Krvna slika nije toliko losa, al su mu, njemu ionako uvijek povisene jetrene probe, sad skocile pa su cak kontaktirali Zagreb i njegovu doktoricu kod koje se kontroliramo vezano za to. Stanje u kakvom sam ga zatekla necu ni opisivati 😓😓😓 (5 god zivota mi je odnio i bila sam na rubu da ga izvucem i vozim sama za Zg) al ok, zivnuo je sad malo. Nisu mu htjeli na temp 39,5 gdje dijete lezi nepomicno i samo spava, dati ibuprofen (4,5 h od zadnje doze) jer jos "ne smiju" vec su mu dali paracetamol za koji sam napomenula da cijeli vikend ne reagira na njega. Nakon 45 min smo dosli do 40 i stanja da nije mogao otvoriti oci i pogledat me. Onda su ga motali u obloge. Uglavnom zivi show, sad je ok, temo je spala napokon, vidjet cemo samo do kad, i cekamo jutro. Obzirom da je primljen u dnevnu bolnicu, nemam pravo na apartman ni krevet pa sam na stolici kraj kreveta. Sestre su sva sreca super pa nam nisu dali cimera/cimericu tak da su rekle da ak ce nocbit mirna mogu u krevet do njegovog. No mislim da cu se sklupcat kraj njega tek toliko da guzicu opustim malo.
Idem sad iscitati sve novosti s vama.
url=https://lilypie.com][/url
Redfox čestitam ti od srca!!! Zelim vam sve najbolje i brz oporavak 💙👶🏻🎉💪🏻
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Samo da se kratko javim. Ja obavila uzv, sve je ok, curke su super, svaka skoro po 1kg, radosevicka zadovoljna al Hrabrice neda mi utrice oralno, kaze da nije isto djelovanje 🤷🏻♀️🤦🏻♀️.
Malac na zalost u bolnici zavrsio ipak, muz bio s njim dok ja nisam obavila svoje pa sam ja preuzela. Ne znaju kaj mu je ,cijeli dan na infuziji proveo, al sve se cini da je crijevno-zelucana viroza i da je atb bio bespotreban pa on jos dodatno napravio sranje. Krvna slika nije toliko losa, al su mu, njemu ionako uvijek povisene jetrene probe, sad skocile pa su cak kontaktirali Zagreb i njegovu doktoricu kod koje se kontroliramo vezano za to. Stanje u kakvom sam ga zatekla necu ni opisivati 😓😓😓 (5 god zivota mi je odnio i bila sam na rubu da ga izvucem i vozim sama za Zg) al ok, zivnuo je sad malo. Nisu mu htjeli na temp 39,5 gdje dijete lezi nepomicno i samo spava, dati ibuprofen (4,5 h od zadnje doze) jer jos "ne smiju" vec su mu dali paracetamol za koji sam napomenula da cijeli vikend ne reagira na njega. Nakon 45 min smo dosli do 40 i stanja da nije mogao otvoriti oci i pogledat me. Onda su ga motali u obloge. Uglavnom zivi show, sad je ok, temo je spala napokon, vidjet cemo samo do kad, i cekamo jutro. Obzirom da je primljen u dnevnu bolnicu, nemam pravo na apartman ni krevet pa sam na stolici kraj kreveta. Sestre su sva sreca super pa nam nisu dali cimera/cimericu tak da su rekle da ak ce nocbit mirna mogu u krevet do njegovog. No mislim da cu se sklupcat kraj njega tek toliko da guzicu opustim malo.
Joj bas mi je zao zbog malenoga, neka sto prije ozdravi...💙 :(
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Lorija nadam se da cete sto dulje ostati u komadu :) drzi se!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Ajme pa stvarno nikako na zelenu granu :(
Vjerujem da je psihički nemoguće opustit se ali probaj bar malo noćas odspavat. Super da su curkice super, u to nismo ni sumnjali ❤
Šaljem pozitivne misli 😘
[/url
Mikio super da vam napreduje druskanje i dojenje! Lijepo napreduje bebe rekla bi! 😍
Red fox to ti namjerno samo da stignes bor kitit. 😁 Neka je sve lijepo proslo, drago mi je procitat tvoje iskustvo sa epi! Mazite se, odmori se nocas i uzivaj u novoj ulozi.
Beba uh znaci pocetak je bez sna, al se da kasnije odmoriti. Nekako se pripremam na to psihicki vec sad pa dobro dodje kad neka od novopecenih to ponovi.
PetraB pa j* mu... Da ne budem prosta jos gore! Katastrofa! Drzi se. Drago mi je da su curke dobro. Pokusaj ako mozes spojit vam krevete pa da se mozes bas normalno leci da se jos tebi sto ne zakomplicira. Zao mi je da je malcu tako lose, nadam se da nece vise rast mu tako suludo temp. Jel tvoj mali ima Gilbertov sindrom mozda? Oprosti ako pitam preosobno.
Ajme red fox i mikio svaka cast cure. Bas sam sretna da vam sve dobro ide. Jos uvijek nemrem vjerovat kolko prozivljavam vase price a uopce se ne poznamo 🙈😁❤️. Al priznam da cijelo popodne od valjda cijeloh uzbudenja imam osjecaj da mi se sve grci, nemam pojma dal je to u glavi il zbilja.
Petra strasno mi je zao zbog tvog klinca. Drzim fige da se prek noci smiri situacija 🤞
Ajme red fox i mikio svaka cast cure. Bas sam sretna da vam sve dobro ide. Jos uvijek nemrem vjerovat kolko prozivljavam vase price a uopce se ne poznamo 🙈😁❤️. Al priznam da cijelo popodne od valjda cijeloh uzbudenja imam osjecaj da mi se sve grci, nemam pojma dal je to u glavi il zbilja.
Petra strasno mi je zao zbog tvog klinca. Drzim fige da se prek noci smiri situacija 🤞
Glava je zaj...stvar. Ja imam vremena i stvarno nikakvih naznaka još ali ovaj moj otišao na teren i vraća se u petak, znači već sam se deset puta ulovila u razmišljanju što ako.. Zaboli me trbuh jer moram na wc, ja gotova odmah, drama, iduća scena u glavi "tako je Mikio zabolio trbuh i sad se mazi s bebom" 😂😂
Na kraju sam otišla do mame i ususkala se kao malo dijete kraj nje na kauč da me češka i smiri 😁
Da imam neš za smirenje bi popila, sama sebi idem na živce, već vidim da bi ovo mogla bit zanimljiva noć
[/url
Red Fox cestitke ..koje iznenadjenje doci na forum i eto nam jos jedne bebice! Mikio nadam se da ce muke po rezu uskoro proci..ppznato mi itekako..drago mi je da dojenje lijepo ide...Petra joj nadam se da mu se neće vracati temp..bas ga je skrpalo jadnicka..uh uh..javljaj nam kako je..
Ja danas prvi put osjetila BH kontakcije..ono da steze i bolucka malo jace...vjerojatno ce sad krenuti oni pripremni malo jači.
Dee dee ja malca osjetim nekako najvise ravno iznad pupka bas kvrga nastane pa kad ju stisnem onda se makne i po teme znam da nije glava jer bi glava ostala nepomicna..kad lezim na boku onda lupa dole ispod rebra ..kao da i sam padne nekako....a sto se tice dolje samo tu i tamo osjetim neugodni pomak i pritisak na mjehur..pretpostavljam glava...vidjet cemo u pon tek...kad mi je pregled...koliko se ceka ovaj bris na streptokok?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji