Ps: Petra, jako mi je zao za malca, nadam se da ce izboriti sa tom dosadnom temperaturom.. ako je vec u bolnici, mozda mu antibiotik mogu dati intravenozno? Znam da nije ni to neka najsretnija opcija, ali barem bi dobio dozu kako spada.
Lala, sretno i da sve prodje bez komplikacija.. Stize nam jos jedna bebica, yaay!!!
Hvala cure na savjetima za bocice.. da, moja je ta stara classic. Jedino cep odjednom ne mogu naci kao da je propao u zemlju, pa mozda na kraju i kupiti skroz novu da se nadje.
Pokreti.. po stucanju (i potvrdjeno zadnjim pregledom) znam da je mala glavom dole. Jedino se premjesta malo lijevo malo desno.. ali ugl. su desno od pupka ledja i guza, a na lijevo nize se gura nogicama.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mrgud ili piba tko ce prije 🤔😁 Dani nam ne igraju ulogu kad sve ove zimske bebe nešto nestrpljive...jedino nam simbalija jako blizu termina.
Hrabrice jesi dočekala jutro u komadu?
Petra baš grozno..nikako da se opustis..super za curke,lijepo napreduju. Saljem pozitivne misli i drzim fige da se malom sto prije povuce i ne vrati temperatura.Znam da je grozno ga gledati tamo al opet je bolje da je pod nadzorom i kao sto je Omerta rekla mozda da mu daju intravenozno. Drži se 😘
PREGLEDI
17.12. - Goga_V
17.12. - Lorena94
17.12. - Hani
18.12. - LoBi
18.12. - C1M4
18.12. - Macutica
18.12 .- DeeDee
18.12. - piba7
18.12. - malacrna6
18.12. - Supergirl
19.12. - Lavica27
19.12 .- Sarita15
19.12. - annika
19.12. - Red Fox
20.12. - damnarexx
20.12 .- Macutica
20.12. - PetraB
20.12. - mrgud_zg
23.12. - Lunica
24.12 .- Grizli
24.12. - samojed
27.12. - Tockica37
30.12.- Anna
31.12. - Thinkpink1
02.01. - Nita9999
Jutro. Lala sretnooo
Petra ajme bas mi je zao za malca. Al zilavi su oni bude vec danas bolje 💪
Ako ima jos netko pregled sretno. Uskoro ce i prva prava zimska bebica 💙♥️
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Red Foxkraljice 😁👏 bas zvuci jednostavno iz tvoje price 😅 sretno dalje sa dojenjem i malenim :)
C1M4suosjecam haha🙈 ma brzo ce to…fkt vrijeme ide. Mi smo tu blizu s terminom :) vidjet cemo koja ce prva 😂😂
Bome i meni leti, svi mi kazu kako nakon 30.tt vrijeme uspori, a meni i dalje samo ode haha🙈 Uh, pa da, 3 dana smo razlike😁 Sta znas, mozda cemo i zajedno😂😜
PREGLEDI
17.12. -Goga_V
17.12. -Lorena94
17.12. -Hani
18.12. - LoBi
18.12. -C1M4
18.12. -Macutica
18.12 .-DeeDee
18.12. -piba7
18.12. - malacrna6
18.12. - Supergirl
19.12. -Lavica27
19.12 .-Sarita15
19.12. -annika
19.12. - Red Fox
20.12. -damnarexx
20.12 .-Macutica
20.12. -PetraB
20.12. - mrgud_zg
23.12. - Lunica
24.12 .-Grizli
24.12. -samojed
27.12. -Tockica37
30.12.- Anna
31.12. -Thinkpink1
02.01. - Nita9999
Sretno curama danas😁
Ajme koliko nas je za sutra naruceno haha🙈😎
Jutro! Sretno na pregledima, bolesnima i na porodima danas! 😊
I Hrabrice jel trebo friz nocas?
PetraB pomislila sam da ima taj sindrom jer mi to seka ima pa zna isto biti komplikacija kod nje kad dobi zelucanu virozu ili ako pojede nesto sto joj ne odgovara. Bitno da sad malac ozdravi da mozete doma na mazenje i pazenje. Al evo bas cujem sa vise strana da puno male djece tu kod nas zavrsava ovih dana u bolnicama ili sa nepozntim dijagnozama ili pod bronhitisom. Uh nije lako nikako.
Cima meni je isto izgeldalo da vrijeme leti, al sad zadnja dva dana kako si postajem sve teza ipak osjecam da usporava.
Sretno curke danas 🍀🍀🍀
Petra 🤞 da mu sto prije prode, istina je da su djeca puno zilavija od nas i vise toga mogu istrpiti. Vjerujem da ti nije lako gledati ga kako se muci...
Uspjesno prospavana noc nakon sto je ova otisla 🥳🥳🥳🥳
Grizli znaci imam jos jedno 2 tjedna fore da mi vrijeme proleti😎
Tonkice drago mi je da je otisla i da imas mira sada😁💪
Petra sad vidim da si pisala za malca, bas mi je zao sto je tako bolestan😞 ali mali lavic je on, izdrzat ce on to sve i ozdraviti brzo🙏🙏😇
Jutro, sretno danas cure na pregledima
Lala sretno na porodu da sve prodje uspješno
Red Fox cestitam ti još jednom lijepo je pročitati tako jedno lijepo iskustvo sa poroda
Petra jadnicak mali, ne mogu ni zamisliti koliko ti je tesko.Nadam se da je malac danas bolje.
A da vas pitam cure kad već pričate o udarcima ja osjetim uvijek udarce oko pupka i u donjem djelu stomaka al svakako je bebica dole nogama tak da sigurno se nije okrenuo ali dole osjetim tak čudne udarce isto odkucaji srca nešto tako lagano nikako ne mogu da skontam sta je to kao pucanje nekih balončića
Sortiraj odgovore
Najstariji