Nakon kaj su pregledom vidjeli da sam skroz otvorena, rekli su da probamo tiskati, i drzala sam se onog kaj sam vam napisala, kad mislite da vise ne mozete, tiskajte preko te granice. Malac je izasao u tri truda. Nisam popucala niti rezana. Sad me dosta bolio trbuh, grcevi u rangu trudova pa sam trazila ketonal. Tijekom poroda su mi dali dva antibiotika zbog cijele moje price, a sutra malom vade krv da vide crp, al rekli su da im se cini da je sve u redu. Malac je prekrasan, prekopiran tata 😂 cak ima i iste prste 😂 cijelo vrijeme je samnom u krevetu i gledam ga 🥰 malo je uspavan i bljucka plodnu vodu, nije bas htio cicati. Dali su mi sesirice zbog uvucenih bradavica. Nadam se da budemo sutra uspjeli. Odlucila sam reci da ga nocas odnesu pa da bar malo odspavam. Sama sam ga premotala, onaj mekonij izgleda ko katran 🤦🏼♀️ i pelene 0 su mu malo male. Ko ce ici na sveti duh pelene za babu nosite sa sobom. Strasnoo je vruce, znojim se nenormalno 🤦🏼♀️ uzmite kratke rukave. I ne znam jesam vam jos kaj zaboravila napisati. Nisam vas bas uspjela detaljno procitati. Nadam se da su vam klinci bolje 😊 i vidim da nema jos novih bebica.
Ps.vidite da bum ipak kitila bor doma za Badnjak 😂
I kad vidim da pisete o pokretima, skroz mi je cudan taj mir u trbuhu 🤦🏼♀️
Deedee&C1M4okej, to je to onda.. na istom smo 😅
Inace C1M4kako si ti? :)
Ma ide, smisljam kak prespavat ovih 7 tjedana do kraja jer mi je stvarno dosta i dijagnoza i svega😂 Kako si ti? Kak je bebica?
I kad vidim da pisete o pokretima, skroz mi je cudan taj mir u trbuhu 🤦🏼♀️
😁😁😁 Bravo, red fox, gustajte😘
Mikio pa zvuči jako lijepo i po planu, želim ti da što prije prestane rez boliti.
Ma red fox zakon, naspavaj se ❤
[/url
Red fox carice,jutros sam se sjetila eee ipak ce ona kitit doma bor za Badnjak😂😂😂 Bravo,drago mi je da je sve ok!
Mikio i da vi super napredujete,rekoh ti za organ pool party😂 Nadam se da ce rana biti boljd uskoro.
Ja igrtac nosim jer se kod nas izlazi van u predvorje kad su posjete,oni nemogu u sobu pa bas da nisam razularena jel😂
Red dok te čitam želim i ja takav porod 😍 uzivaj sad..zasluzila si :)
Mikio napredujete i to je super..svaki dan je lakši i dok malo rez zaraste moci ces uzivati maximalno 😊
Nego nove mamice kako stojite s spavanjem? Uvijek dobijemo izvjestaj o dojenju a mene bas zanima ovaj dio s spavanjem iako znam da je svaka beba priča za sebe. Na tecaju su nam rekli da u pocetku beba sisa otprilike 12 puta dnevno..znaci da j vecinu dana pristekana na sisu,kad onda spavati..kako je kod vas?
Red Fox kraljice 😁👏 bas zvuci jednostavno iz tvoje price 😅 sretno dalje sa dojenjem i malenim :)
C1M4 suosjecam haha🙈 ma brzo ce to...fkt vrijeme ide. Mi smo tu blizu s terminom :) vidjet cemo koja ce prva 😂😂
Red dok te čitam želim i ja takav porod 😍 uzivaj sad..zasluzila si :)
Mikio napredujete i to je super..svaki dan je lakši i dok malo rez zaraste moci ces uzivati maximalno 😊
Nego nove mamice kako stojite s spavanjem? Uvijek dobijemo izvjestaj o dojenju a mene bas zanima ovaj dio s spavanjem iako znam da je svaka beba priča za sebe. Na tecaju su nam rekli da u pocetku beba sisa otprilike 12 puta dnevno..znaci da j vecinu dana pristekana na sisu,kad onda spavati..kako je kod vas?
Moja je prvih tjedan dana sisala svakih sat i pol po sat vremena..tako da je bilo samo pol sata pauze izmedju dojenja..po danu je spavala,preko noci bila budna i tu pauzu..tako da nismo spavale 😂a,sad je super..papa svakih dva i pol do tri sata,a u medjuvremenu spava,tako da mogu i ja spavati..sad kad ju dojim preko dana,sisa po 10-15 minuta..valjda kada nadodje mlijeko i malo se priviknemo se sve ustabili..bar je nama tako 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji