ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    17. Prosinac 2019. 12:04

DeeSb možeš papire predati kad želiš, neki su pisali najbolje do kraja mjeseca, meni je rekla do 5. u idućem mjesecu, ali možeš i odmah. 🙂

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Taani
    17. Prosinac 2019. 12:14

DeeSB, lijepo je vidjeti da ima još Brođanki na forumu pogotovo što smo samo tjedan razlike 
    Što se tiče HZZO-a, meni daju doznake tek na kraju mjeseca tako da ih nosim početkom sljedećeg, ali pretpostavljam da možeš i ranije odnijeti ako ih imaš (ne vidim zašto ne bi mogla).

Ja sam danas išla riješavati krvnu grupu i bris na streptokok. Sljedeća kontrola kod mog doktora 27.12. i onda i ja očekujem paniku

PetraB
    17. Prosinac 2019. 12:15

Hej zene. Evo noc prosla s jednom temo koja je uspjesno snizena no ipak nas sluzbeno upisali u bolnicu, tak da ostajemo do daljnjeg tu. Spa vala sam do 3 ujutro na stolici uz njega jer sam svakih sat vremena mjerila temp. Onda me sestra sprasila ipak u prazan krevet u sobi. Danas smo prebaceni u apartman. On je bolje sto se tice stanja budnosti i zainteresiranosti za igru. Temp upravo 38 al nis mu ne daju jos. Cekamo nalaze krvi da vidimo sto dalje.
    Mala.le cestitam na bebacu 💞

url=https://lilypie.com][/url

• Stelle123
    17. Prosinac 2019. 12:28

Jesu vam stigle komplikacije? Meni vidljiv porodiljni, ali manji iznos od neto place. A bila sam samo jedan dan prosli mjesec na komplikacijama. Nije mi bas jasno.

url=https://lilypie.com]

Anchy_001
    17. Prosinac 2019. 12:34

Preletila sam malo samo i vidim da imamo novu bebicuu  cestitam Mala.le.90 🎉🎊🎉 bome veliki decko, sad uzivajte 😁
    Ja javljam sa smo u nedjelju doma pusteni 😊 doma je doma i puuuno je ljepse 😁  nema vizite, milijun ljudi, bljutave hrane...
    Netko je pitao za sestre na sv duhu.. sestre za nas su stvarno super 😊 a ove za bebe su svakakve.. ima stvarno divnih sestara koje dodu i lijepo ti pomognu kad nekaj trebas, a ima ih i par u klimaksu, skompleksirane svojim zivotom i onda budu neugodne i bezobrazne.. Vrlo lako i brzo skuzite kakva je koja
    Meni nije mlijeko doslo odma drugi dan jer sam bila na carskom i mozak su mi pile s tim dojenjem.. Ja sam se stvarno trudila i pokusavala, al trajalo je da dode.. Treba bit bas uporan, ali isto tak ak ne ide, ne ide.. Mogu rec evo sad iz svog skromnog i minimalnog iskustva da nisam nikad mislila da je to dojenje tak kompleksno da kazem. Ne zelim nikog prestrasit, al znam kak sam ja prije na to gledala, pa kaj pristekas bebu i to je to, ali nije.. Mislim barem meni nije.. Onom ko je izmislio ove sesirice za dojenje treba podic spomenik! Ja bez toga nebi mogla i stvarno su cudo 😁
    Mi se evo jos navikavamo jedni na druge.. Jos uvijek nisam skroz svjesna i znam sjedit i gledat u kinderbet kak spava i ne vjerovat da je stvarno tu i da je on moj 😊 
    Tak da stvarno sretno svima dalje i samo hrabro 😁
    Probat cu popratit malo cesce kolko mogu da vidim kak vama ide 😊

MaRe
    17. Prosinac 2019. 12:48

Stelle123

Jesu vam stigle komplikacije? Meni vidljiv porodiljni, ali manji iznos od neto place. A bila sam samo jedan dan prosli mjesec na komplikacijama. Nije mi bas jasno.

Nije sjelo ali na e građani imam obavijest o obracunu..ali ja sam skoro cijeli mjesec bila na komp.mozda sam 2 il 3 dana na porodiljnom tak da mi je nekih 100kn samo vise obracunato

• Tonkica1
    17. Prosinac 2019. 12:50

Anchy_001

Preletila sam malo samo i vidim da imamo novu bebicuucestitamMala.le.90 🎉🎊🎉 bome veliki decko, sad uzivajte 😁
    Ja javljam sa smo u nedjelju doma pusteni 😊 doma je doma i puuuno je ljepse 😁 nema vizite, milijun ljudi, bljutave hrane…
    Netko je pitao za sestre na sv duhu.. sestre za nas su stvarno super 😊 a ove za bebe su svakakve.. ima stvarno divnih sestara koje dodu i lijepo ti pomognu kad nekaj trebas, a ima ih i par u klimaksu, skompleksirane svojim zivotom i onda budu neugodne i bezobrazne.. Vrlo lako i brzo skuzite kakva je koja
    Meni nije mlijeko doslo odma drugi dan jer sam bila na carskom i mozak su mi pile s tim dojenjem.. Ja sam se stvarno trudila i pokusavala, al trajalo je da dode.. Treba bit bas uporan, ali isto tak ak ne ide, ne ide.. Mogu rec evo sad iz svog skromnog i minimalnog iskustva da nisam nikad mislila da je to dojenje tak kompleksno da kazem. Ne zelim nikog prestrasit, al znam kak sam ja prije na to gledala, pa kaj pristekas bebu i to je to, ali nije.. Mislim barem meni nije.. Onom ko je izmislio ove sesirice za dojenje treba podic spomenik! Ja bez toga nebi mogla i stvarno su cudo 😁
    Mi se evo jos navikavamo jedni na druge.. Jos uvijek nisam skroz svjesna i znam sjedit i gledat u kinderbet kak spava i ne vjerovat da je stvarno tu i da je on moj 😊
    Tak da stvarno sretno svima dalje i samo hrabro 😁
    Probat cu popratit malo cesce kolko mogu da vidim kak vama ide 😊

Lijepo da si se javila! Uzivajte! 😍
    Kako se ti oporavljas? Jel te boli rez?

samojed
    17. Prosinac 2019. 13:01

Malale cestitam na pisulincu baš je dugačak tvoj maleni uživaj te i brz oporavak ti želim 
    Anchy uzivaj sad sa svojim bebacem kuc
    Mislim da je Grizli mislila na ovakve naljepnice il sam ja možda lose skontala 

Lavica27
    17. Prosinac 2019. 13:35

Petra drago mi je da ste bolje, svakog dana bude sve bolje vjerujem. I da ste u apartmanu da odmoris! Nadam se skorom.ozdravljenju. mi smo ozdravili,pa vam zelim ekspresno ko i namaq❤! Jutros crp 2.8. Hvala Bogu.
    Stelle sto se toce isplate porodiljne naknade ona se ne isplacuje kao fiksni iznos tvoje neto place vec ovisi o broju radnih dana (odnosno dana i praznika bez subota i nedjelja) u prethodnom mjesecu. Zato oni traze iz racunovodstva ispis tvojih 6 zadnjih placa i na dnu izracun tvoje satnice. U mjesecima koji imaju npr po 23 radna dana ce ti sjest veca porodiljna naknada od tvoje neto place a kad mjesec ima npr 20 radnih dana,bit ce manja isplata od tvoje place. 
    Anchy vjerujem da ce se brzo ponuda i potraznja mlijeka uspostaviti, samo hrabro indalje i uzivajte u srecici!❤
    Samojed mislim da je grizli mislila na magnet pločica za auto

17. Prosinac 2019. 13:40

Pozdrav svima!
    Nadam se da me se sijecate :-) Teskih je 6 tjedana iza menrme no eto maleni i ja smo doma, oboje zdravi no morat cemo se kontrolirati i malo vježbati. Sad bi bila tek u 36 tt no vec je star 6 tjedana :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.