Losaaaa ajme drago mi je da si se javila. Divno da ste dobro 💙♥️ koliko je sad tezak.malac?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Losa kako je lijepo procitati da ste dobro! ☺️ Jako mi je drago da si se javila!! Wooow pa zar je tako puno proslo?
DeeSB, lijepo je vidjeti da ima još Brođanki na forumupogotovo što smo samo tjedan razlike
Što se tiče HZZO-a, meni daju doznake tek na kraju mjeseca tako da ih nosim početkom sljedećeg, ali pretpostavljam da možeš i ranije odnijeti ako ih imaš (ne vidim zašto ne bi mogla).
Ja sam danas išla riješavati krvnu grupu i bris na streptokok. Sljedeća kontrola kod mog doktora 27.12. i onda i ja očekujem paniku
I meni bude drago kad vidim da nas ima 😊 Meni su doznake dali zato sto mi je to bio zadnji pregled u domu zdravlja, sad krece u bolnici. Bas gu sutra odnijeti da se toga rjesim...izgleda da bi se mogle od nove god druziti na ctg-u 🤗
L 💛
Pozdrav svima!
Nadam se da me se sijecate :-) Teskih je 6 tjedana iza menrme no eto maleni i ja smo doma, oboje zdravi no morat cemo se kontrolirati i malo vježbati. Sad bi bila tek u 36 tt no vec je star 6 tjedana :-)
Kako ne bi zeno, stalno si mi u mislima🙏 bas mi je drago da ste ti i malisa dobro i da ste kuci😇 ajme, vec 6 tjedana ima misic mali😍 ma on je pravi mali lav i svaka cast na hrabrosti😇 nadam se da ces nam se jos javljati😘
Pozdrav svima!
Nadam se da me se sijecate :-) Teskih je 6 tjedana iza menrme no eto maleni i ja smo doma, oboje zdravi no morat cemo se kontrolirati i malo vježbati. Sad bi bila tek u 36 tt no vec je star 6 tjedana :-)
Često smo se pitale kako ste vas dvoje. Baš mi je drago što si se javila i što ste dobro i kod kuće
Losa bas super da si se javila i da ste oboje dobro🤗❤️mali borac❤️ i bas sam te se puno puta sitila i razmisljala kako ste.
Ajde curke dodite na medenjake, ne treba mi rucak koliko sam ih se zazelila😅🎄🎅🍪
Sad je 2600 g i 48 cm. Moramo ga malo jace pazit da ne dobije neku virozu no inace je ok. Papa , kaka, piski i spava po danu a po noci nas drzi budnim 😉
Lavica onda sam ja pogrešno shvatila 🙃
Losa baš mi je drago da si se javila i da ste dobro ti i tvoj mišić ❤️❤️😍😍😘
Ajme losha nemas pojma kako mi je drago da si se javila i da ste oboje dobro ❤️❤️! Svaka vam cast i samo hrabro dalje. Vjerujem da vam je svakim danom sve lakse i da ste sve snazniji. Rado cemo te cut kad god da se javis 💪🎉🎉😁
Sortiraj odgovore
Najstariji