ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    17. Prosinac 2019. 13:45

Losaaaa ajme drago mi je da si se javila. Divno da ste dobro 💙♥️ koliko je sad tezak.malac?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

DeeSB
    17. Prosinac 2019. 13:48

LoSa bas mi je drago da si se javila i da ste oboje zdravi!! 🤗 

L 💛

• Tonkica1
    17. Prosinac 2019. 13:55

Losa kako je lijepo procitati da ste dobro! ☺️ Jako mi je drago da si se javila!! Wooow pa zar je tako puno proslo?

DeeSB
    17. Prosinac 2019. 13:57

Taani

DeeSB, lijepo je vidjeti da ima još Brođanki na forumupogotovo što smo samo tjedan razlike
    Što se tiče HZZO-a, meni daju doznake tek na kraju mjeseca tako da ih nosim početkom sljedećeg, ali pretpostavljam da možeš i ranije odnijeti ako ih imaš (ne vidim zašto ne bi mogla).

Ja sam danas išla riješavati krvnu grupu i bris na streptokok. Sljedeća kontrola kod mog doktora 27.12. i onda i ja očekujem paniku

I meni bude drago kad vidim da nas ima 😊 Meni su doznake dali zato sto mi je to bio zadnji pregled u domu zdravlja, sad krece u bolnici. Bas gu sutra odnijeti da se toga rjesim...izgleda da bi se mogle od nove god druziti na ctg-u 🤗

L 💛

C1M4
    17. Prosinac 2019. 14:01

LoSa84

Pozdrav svima!
    Nadam se da me se sijecate :-) Teskih je 6 tjedana iza menrme no eto maleni i ja smo doma, oboje zdravi no morat cemo se kontrolirati i malo vježbati. Sad bi bila tek u 36 tt no vec je star 6 tjedana :-)

Kako ne bi zeno, stalno si mi u mislima🙏  bas mi je drago da ste ti i malisa dobro i da ste kuci😇 ajme, vec 6 tjedana ima misic mali😍 ma on je pravi mali lav i svaka cast na hrabrosti😇 nadam se da ces nam se jos javljati😘

MaRe
    17. Prosinac 2019. 14:02

LoSa84

Pozdrav svima!
    Nadam se da me se sijecate :-) Teskih je 6 tjedana iza menrme no eto maleni i ja smo doma, oboje zdravi no morat cemo se kontrolirati i malo vježbati. Sad bi bila tek u 36 tt no vec je star 6 tjedana :-)

Često smo se pitale kako ste vas dvoje. Baš mi je drago što si se javila i što ste dobro i kod kuće 

ivikii
    17. Prosinac 2019. 14:06

Losa bas super da si se javila i da ste oboje dobro🤗❤️mali borac❤️ i bas sam te se puno puta sitila i razmisljala kako ste. 

Ajde curke dodite na medenjake, ne treba mi rucak koliko sam ih se zazelila😅🎄🎅🍪

17. Prosinac 2019. 14:07

Sad je 2600 g i 48 cm. Moramo ga malo jace pazit da ne dobije neku virozu no inace je ok. Papa , kaka, piski i spava po danu a po noci nas drzi budnim 😉

samojed
    17. Prosinac 2019. 14:10

Lavica onda sam ja pogrešno shvatila 🙃
    Losa baš mi je drago da si se javila i da ste dobro ti i tvoj mišić ❤️❤️😍😍😘

mrgud_zg
    17. Prosinac 2019. 14:15

Ajme losha nemas pojma kako mi je drago da si se javila i da ste oboje dobro ❤️❤️! Svaka vam cast i samo hrabro dalje. Vjerujem da vam je svakim danom sve lakse i da ste sve snazniji. Rado cemo te cut kad god da se javis 💪🎉🎉😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.