ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    16. Prosinac 2019. 22:57

Petra moja uzas zivi sto pises i citam. Znam kolko sam se grozno i bespomocno osjecala s mislju da mi zavrsi u bolnici, a kamoli da je u takvom stanju,jos u trudnoci to 10× intenzivnije prolazis... iskreno se nadam da ce ti smjestaj dati,jbmu trudnica i to blizance nosis😑😑 Nadam se da ce sutra vec biti napredak i ti da se malo dobijes. Saljemo vam puse za ozdravljenje!

DeeDee
    16. Prosinac 2019. 23:00

Lunica

Red Fox cestitke ..koje iznenadjenje doci na forum i eto nam jos jedne bebice! Mikio nadam se da ce muke po rezu uskoro proci..ppznato mi itekako..drago mi je da dojenje lijepo ide…Petra joj nadam se da mu se neće vracati temp..bas ga je skrpalo jadnicka..uh uh..javljaj nam kako je..
    Ja danas prvi put osjetila BH kontakcije..ono da steze i bolucka malo jace…vjerojatno ce sad krenuti oni pripremni malo jači.
    Dee dee ja malca osjetim nekako najvise ravno iznad pupka bas kvrga nastane pa kad ju stisnem onda se makne i po teme znam da nije glava jer bi glava ostala nepomicna..kad lezim na boku onda lupa dole ispod rebra ..kao da i sam padne nekako….a sto se tice dolje samo tu i tamo osjetim neugodni pomak i pritisak na mjehur..pretpostavljam glava…vidjet cemo u pon tek…kad mi je pregled…koliko se ceka ovaj bris na streptokok?

Ima smisla ovo s glavom, onda vrlo vjerojatno nije glava heheh. Meni su za streptokok rekli da je nalaz za tjedan dana kod ginekologa 

[/url

• piba7
    16. Prosinac 2019. 23:06

Petra, ne mogu uopće zamisliti kako ti je.. ja ovu svoju trudnoću teško podnosim i stalno se žalim na nešto, a tj uz to što si trudna s blizancima još imaš i ovakve brige.  Svaka ti čast, divim ti se.
    Meni se curka opet smirila, pa sam jako nervozna.. jedva čekam pregled u srijedu..

• Lala27
    16. Prosinac 2019. 23:13

Cure, hvala vam puno 💖

Lavice Bilo je 17.ili 20., pa je doktor prošli utorak odlučio da ćemo ipak 17., ne smijemo duže čekati 

Petra Želim malcu brz oporavak 😘

• piba7
    16. Prosinac 2019. 23:32

Lala sretno sutra 😊

Damnarexx 🌺
    16. Prosinac 2019. 23:41

Petra uzas! Jako mi je zao radi situacije :(
    Drzim fige da cim prije prodje i da idete doma. 🤞🤞☘️☘️☘️

Hrabrica
    16. Prosinac 2019. 23:50

Petra ne znam što da ti kažem..vjerujem da je to od doktora do doktora..Meni su moj soc ginić i doktorica sa Merkura odobrili da ih pijem, a sad možda tvoj doc ima neki razlog zašto ti neda tako  I žao mi je radi malca, držim fige da što prije bude bolje 🙏 
    Red i Mikio - curke svaka vam čast, na snazi, volji i izvještavanju :D Kad smo već kod tog, kako bi opisale trudove? Uglavnom gdje god čitam kažu kao jači menstrualni grčevi..jel bi i vi tako rekle ili su to neka probadanja, žarenje, nešto treće?
    Cijeli dan vas sve pratim ali tako težak dan imam užas...Em žgaravica od pol 7 ujutro svako malo zašerafi pa probadanja, pa bolovi...od sinoć povremeno i grčevi i pritisak koji krene naprijed i nastavi se iza na donji dio leđa...kao duža i dosta jača BH kontrakcija. Sutra iza podne imam dog pregled i jedva čekam da čujem što će mi reći..Ali ovo sad večeras toliko štreca i boli da sam išla kosu prat i friz brzinski dolje napravit ako se šta desi kroz noć da smo spremni..to vam sve govori...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• piba7
    17. Prosinac 2019. 00:11

Hrabrica

Petra ne znam što da ti kažem..vjerujem da je to od doktora do doktora..Meni su moj soc ginić i doktorica sa Merkura odobrili da ih pijem, a sad možda tvoj doc ima neki razlog zašto ti neda takoI žao mi je radi malca, držim fige da što prije bude bolje🙏
    Red i Mikio - curke svaka vam čast, na snazi, volji i izvještavanju :D Kad smo već kod tog, kako bi opisale trudove? Uglavnom gdje god čitam kažu kao jači menstrualni grčevi..jel bi i vi tako rekle ili su to neka probadanja, žarenje, nešto treće?
    Cijeli dan vas sve pratim ali tako težak dan imam užas…Em žgaravica od pol 7 ujutro svako malo zašerafi pa probadanja, pa bolovi…od sinoć povremeno i grčevi i pritisak koji krene naprijed i nastavi se iza na donji dio leđa…kao duža i dosta jača BH kontrakcija. Sutra iza podne imam dog pregled i jedva čekam da čujem što će mi reći..Ali ovo sad večeras toliko štreca i boli da sam išla kosu prat i friz brzinski dolje napravit ako se šta desi kroz noć da smo spremni..to vam sve govori…

I mene ovo zanima, ja se baš bojim da neću znati prepoznati kad krene.

PetraB
    17. Prosinac 2019. 00:45

Temp se vratila, jedva 2/3 ibuprofena popio... Otkako je u subotu poceo s atb nema sanse mu vise ni sirup za temp dat odmah se krene derat, plakat, trgat i naravno nagon za povracanje... Za poludit...
    Red Fox pa cestitam ❤️
    Lala sretno sutra 🤗🤗🤗
    Lavice ja sam zeko, ovisnik o mrkvi i otkako sam procitala tvoj post, mogu je namirisat 😪😪
    Hvala cure na potpori, rekla sam mu danas da smo nas dvoje i gora sranja prosli pa cemo tak i ovo... Jer nas dvoje smo isti, tvrdoglave mazge i nedamo se tako lako 💪🏼😎...samo kad ga vidis takvog bespomocnog, mlitavog, klonulog malo klones duhom, priznam, al vratit ce se ona stara Petra, pa nisu mi badava to ime dali 🤗
    E da...danasnji dan je u svakom slucaju jedan od onih... Ujutro na putu za Zg mi je pukla guma nakon naplatnih kucica taman. Namjerno sam maknula sal (ogromni) da se vidi trbuh i pocela vadit stvari iz gepeka da dodjem do rezervne gume, rekih, ma stat ce netko...hoce malo morgen, Pomoc na cesti je prosla pored mene, pa kak... I zovem frenda da vidim jel moze on doc (iz Siska) kad staje auto iza mene, izlazi murjak... I frajer veli nikog nemojte zvat, ja cu promijenit. Eto izgubih pa povratih vjeru u ljude. 💞
    Mislim da me Grizli pitala imali malac neki sindrom (sorry nisam upamtila, nemoj zamjerit)...nije to, on ima manjak jednog enzima sto uzrokuje bolest jetre kod malih a kasnije najcesce emfizem pluca. Trenutno, u njegovoj dobi, se manifestira povecanim jetrenim probama, no on je u principu zdrav, nema nekih poteskoca... Samo kaj su s njim onda uvijek oprezni.
    Dezurstvo se nastavlja, pozdrav cure🙋🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

Omerta
    17. Prosinac 2019. 02:11

Red Fox

Cure ja sam jutros rodila 😊 jucer me navecer poceo nekak cudno boljeti trbuh, otisli u bolnicu, otvorena 5 prstiju, dali su mi drip, uzela sam epiduralnu, nije bilo strasno, cak sam i odspavala sat vremena. Mali je 3350 g tezak i 49 cm dugacak 😊 ipak sam prva 😂

WOW!!!  Cestitke!!! 🎉🎉🎉 Bas neocekivano i brzinski! Drago mi je da je sve proslo bez komplikacija! Brz oporavak ti zelim! Uzivajte sad!!! 
    Pisale ste o oticanju, sto se tice stopala, za sad jos nista, i dalje sam na istom broju, ali evo od jucer maknula i ja prsten sa desne ruke. Probudila sam se sa rukom iznad glave pa mi je cijela bila nateknuta (cirkulacija valjda), jedva skinula prsten sapunom, prsti, saka, zglob nateceni.. tokom dana ok. Pa sad ne znam jel to bilo slucajno ili ce tako svaku vecer bez obzira na polozaj ruke. Vidjet cemo.. prekontrolirat cu tlak, inace je standardno nizak. Ne pijem sad vec par dana nista od vitamina, zavrsila Ferrum Lek, cekam cetvrtak za vadjenje krvi pa cu onda uzeti nesto opet preventivno i da imam do kraja i poslje trudnoce (mozda Floradix i jos neki prenatal).
    Idem sad jos popratiti zaostatke.. sretno svima na ovotjednim pregledima! 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.