Grizli
http://www.pravi-smjer.hr/proizvodi.aspx?pid=1085 ako si u zgu ovi imaju magnetne za 20 kn cini mi se.
Samo da javim da sam rodila jucer u podne svog djecaka, 3800 tezak, 56 dug, otvorila se sama 5 prstiju bez trudova, skopcali mi drip nakon toga i moja mala mrcina je sad kraj mene❤
Čestitke od srca!!! 💕
Petra nadam se da će se mali miš što prije oporaviti.. Baš mi je žao da moraš kroz sve to prolaziti u trudnoći, uopće ti nije lako.. Drži se...
Lala sretno danas!!!!
Meni je CTG uredan, tako da čekamo pregled na termin.. Ništa mi se spektakularno ne događa, malo lažnjaka navečer, beba je puuuno mirnija, ali dobro je osjećam.. Čep stabilan još uvijek ako ga nisam fulala. A ništa treba ići prati prozore 😂
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Mi dočekali jutro u komadu (iako se osjećam kao da me raščetvorila).. Do jedno jedan ujutro mi je sijeeeevalo tam dolje a bebolina mrdala u SVIM smjerovima. U cijeloj T ne pamtim tolike kretnje.. Kad mi sinoć nije zbušila vodenjak akrobacijama, sumnjam da uopće bude Eeeeea onda iza jedan se princeza smirila i krenula žgaravica i do 6 ujutro u sjedećem položaju u boravku..ne znam jesam odspavala ukupno 2 sata sinoć onak na preskokce..Sreća u nesreći - dobro da sam jučer napravila friz jer da ga sad prije pregleda idem radit vjerojatno bi si pol tog odsjekla koliko sam pospana 🙈🤦♀
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Jutro cure! Nadam se da ste sve dobro...mala le. Cestitaaaaaaam🥳🥳🥳 Koji dugi dečko! Javi se s dojmovima kad i ako stignes.Thinkpink razumijem te,ja isla s malom vadot krv skoro sam se u cekaoni skljokala. Fino pise trudnice i djeca imaju prednost (znaci mi smo dva od dva) i bila je tolka guzva da smo svejedno 15 min cekale red. Odmah iza tog sam isla na bris na streptokok i mjeri mi tlak tamo sestra kad ono 110/70,ja sam očekivala da je bar 90/50 kako sam se zgazeno osjecala😑
Grizli ja tu naljepnicu uopce nemam. Ne vidim funkciju iste...ko je budala ni transparent ga ne bi natjerao da pripazi😏 ...Lunica baš sam rodilista na Rodi proucavala,svi su oko 30% carskih.
Samo da javim da sam rodila jucer u podne svog djecaka, 3800 tezak, 56 dug, otvorila se sama 5 prstiju bez trudova, skopcali mi drip nakon toga i moja mala mrcina je sad kraj mene❤
sad tek skužila da si pisala čestitaaaaaaaam!!
💙
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Cestitammm😍😇
Evo cure jesmo sad frisko pricale o nivea poklon paketu. Ja se preko fejsa prijavila prije cca 10ak dana i upravo stigo. Sad ispadam totalna nezahvalnica 🙊 al nisu se bas isprsili. Dobila sam naljepnicu za auto, mali paketic baby vlaznih maramica o 2 doze otopine za ciscenje nosica.
Mala.le cestitam!!! 🤗
Evo ja obavila zadnji pregled kod svog dr i dobila uputnice za ctg i porod 😮 Nervoza me uhvati cim pomislim na to...cijeli dan se druzim s wc-om 🙈 Rekao je dr da se tamo javim vec u petak ali mislim da cu u cet otici jer mi u petak stize oprema od grada (krevetic i svasta nesto) pa moram dezurati...samo moram prouciti kako to kod nas ide.
I dobila sam papire za porodiljni koji mi je krenuo 5.12. pa me zanima jel se moze to ranije predati na HZZO ili moram cekati do iza Bozica?
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji