Deedee&C1M4 okej, to je to onda.. na istom smo 😅
Inace C1M4 kako si ti? :)
Ja stalno mislim da je poprecno, a vec zadnja dva puta je smjestena na glavicu 😍😍
Kvrge izlijecu posvuda 😂 najvise ispod desnog rebra, i guzica (ja msm) iskoci ispod zeludca…
Jedva cekam pregled u petaaak 😊🤞
Btw, da li koga zaboli i lijevi i desni kuk/bok po noci? Nakon par sati spavanja na boku probudi me bol moram se okrenut na drugi..😣 i tako opet…rostiljanje🙈
Mene jako boli, lijevi najvise, cak odmah utrne noga cim se legnem na lijevi bok, a moram promijeniti malo polozaj, bojim se na leđa prevrnuti, jer prirodno spavam izvaljena na leđa, a ne preporucuje se u trudnoći i to me nocu opterecuje 😑
Lala,sretno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Mene su u zadnje vrijeme jako boljela leđa ,a jučer i danas prepone za poluditi 😣
Lala sretno sutra 🤞🎉🎉!! Javi nam se kad ces moc 😁
Ja bebaca isto kako koji dan osjetim. U subotu se recimo bas smirio, totalno sam mislila kao to je to pred porod. Onda jucer opet poludio. Danas ga osjetim na sve strane. Dosovno od dole tak nisko da mislim da ce mi ispast do skroz ispod sisa. Ja fakat nemrem procijenit kaj je kaj. Nekad iskoci kvrga, nekad me opali bas ostro, nekad mi zrak iz pluca izbije 😁
Kod mene isto sveprisutno nocno rostiljanje. Kuk na kojem lezim mi bude sav ko utrnuo i boli pa me to probudi onda odem na wc i promjenim bok.
Juno hvala na objasnjenju. Bitno da mogu kasnije dokupiti druge sisace pa koristiti bocici. Nadam se da ce nam ici dojenje pa da nam nece ni trebat ali...
Ja stalno mislim da je poprecno, a vec zadnja dva puta je smjestena na glavicu 😍😍
Kvrge izlijecu posvuda 😂 najvise ispod desnog rebra, i guzica (ja msm) iskoci ispod zeludca…
Jedva cekam pregled u petaaak 😊🤞
Btw, da li koga zaboli i lijevi i desni kuk/bok po noci? Nakon par sati spavanja na boku probudi me bol moram se okrenut na drugi..😣 i tako opet…rostiljanje🙈
Mene jako boli, lijevi najvise, cak odmah utrne noga cim se legnem na lijevi bok, a moram promijeniti malo polozaj, bojim se na leđa prevrnuti, jer prirodno spavam izvaljena na leđa, a ne preporucuje se u trudnoći i to me nocu opterecuje 😑
Ja se nekad znam naci na leđima po noci, pa se brzo prebacim. Eeeej moj trbuh poza, fali mi🤩🤩🤩
Ivikii, prijemni šalter u predvorju kbc split: 551 209
Lorija, drzi se i javi se kad stignes
Lala, cekamoo🤗🤗
Evo sad sam uhvatila vremena da vam jos napisem 😂 kak kazete da sam vam usput javila 😂 zato kaj me bas sokiralo. Doma sam osjetila dva puta bas neuobicajenu bol u trbuhu, ko da mi se jako kaka, al je trajalo 10-tak sekundi. I stvarno sam mislila da ce nas poslati doma 🤦🏼♀️ kad mi je rekla da sam otvorena 5 prstiju bas me sokirala. To je mozda potaklo i ciscenje u subotu 😂 u svakom slucaju odlucili su mi dati drip i onda sam krenula osjecati jace trudove, al nis neizdrzivo. Pojavio se anesteziolog s epiduralnom i bas me zatekao jer nisam trazila, al sam si onda mislila, pa zakaj da se mucim jer me svali pregled dosta bolio. Ta epiduralna je cudo, cak sam uspjela i odspavati sat vremena 🤦🏼♀️ dobila sam tri doze, treca me malo prepala jer mi je desna noga postala malo neposlusna, ko da nije moja, hocu ju podignuti, a sve nekak kasni pa sam se uspanicila da ne ostane tak 😂
Lala sretno sutra 🙏
I ja svoga svuda osjetim..glava i ruke su dolje pa se prebacuju s kuka na kuk a noge su pod desnim rebrima...dna se bas protezao i svaki put zagrabi po rebru.
Rostiljam se cijelu noć al mi sad to postalo bolno za trbuh..moram mu tezinu pridržavati dok se okrecen s jednog na drugi bok..imam osjećaj da bebac samo surfa unutra onda.
Nije nam se Petra javila? Nadam se da je sve ok prošlo danas.
Sortiraj odgovore
Najstariji