Ma Lavice zbvm se, ali osjetim je baš drugačije zadnje vrijeme. Ili mi je cijela lijevo ili tako istovremeno s obje strane, ful vise nego prije, oko pupka ništa, i nikako skuzit di je glavica :)
Otkrit ćemo u srijedu 😊😊
[/url
Lala sretno sutra! Cekat cemo nestrpljivo vijesti od tebe kad budeš mogla! Drzite se i sretno upoznavanje!
Thinkpink hvala... Moj duboki naklon... Naravno nemam namjeru sopat bebu, al nekako volim imati nesto zlu netrebalo. Iako sam sigurna da prvi put kad beba zakuri cu vjerojatno biti prva u domu zdravlja ili na hitnoj, al dobro ovo me tjesi. Ok znaci nisma jedina sa lezanjem na desnom boku. Jedino sto kad se okrenem na lijevi bok nakon lezanja na desnom osjetim zatezanje iznad kuka dosta neugodno, al prodje kroz par minuta.
DeeDee ma ja ti osjetim bebu doslovnu svugdje. Nekad mislim da se jos uvijek okrece za 360 u trbuhu. Budu te tvrde kvrge vidljive svugdje po trbuhu. Jucer sam cak rekla mm da imam osjecaj da me beba grize za jetru 🙈. Uglavnom mislim da je sve to normalno.
Ja stalno mislim da je poprecno, a vec zadnja dva puta je smjestena na glavicu 😍😍
Kvrge izlijecu posvuda 😂 najvise ispod desnog rebra, i guzica (ja msm) iskoci ispod zeludca...
Jedva cekam pregled u petaaak 😊🤞
Btw, da li koga zaboli i lijevi i desni kuk/bok po noci? Nakon par sati spavanja na boku probudi me bol moram se okrenut na drugi..😣 i tako opet...rostiljanje🙈
Damnarexx mene ti u zadnje vrijeme nakon duljeg ležanja kupovi znaju bolit dosta i onda kroz dan, kako se malo razgibam prođe. A rastemo 😊
[/url
Ma Lavice zbvm se, ali osjetim je baš drugačije zadnje vrijeme. Ili mi je cijela lijevo ili tako istovremeno s obje strane, ful vise nego prije, oko pupka ništa, i nikako skuzit di je glavica :)
Otkrit ćemo u srijedu 😊😊
Tako i ja osjecam zadnjih par dana, isto jedva cekam srijedu, izludila sam samu sebe svojim pretpostavkama zadnjih dana😂😂
Redfox čestitam!! Kako si to onako usput objavila ha ha.
Grizli sve bočice su sa sisačima 0+ baš sam bila u Babycentru dok je žena objašnjavala jednom zbunjenom mužu kojeg je žena poslala u nabavku. Kasnije se samo kupuju drugi sisači. Za sve starije dijete, više rupa na sisaču. Ali nije dobro ni da prebrzo se najedu tj. da brzo curi mlijeko pogotovo ako se kombinira dojenje s bočicom.
Omerta Aventove bočice imaš dva modela sisača. Clasic i Natural. Pazi kad ćeš kupovati nove sisače jer sigurno imaš onaj stariji model Clasic. I anti colic nastavak je od tog clasic modela, ali ga nema posebno za kupiti. Jedino se isplati kupiti jednu takvu bočicu sa tim nastavkom pa ga stavljati u bočice bez nastavka jer su one jeftinije za kupiti.
Ma imamo da je sve plaćeno... Ne da mi se uopćr sa babetinom natezat, al 900 kn nije malo, pogotovo kad stiže bebač... Ja malo čudo svugdje osijetim, isto mislim da je poprečno al ba zadnjem UZVu je bio glavicom dolje... Vidit ćemo sutra što veli privatnik.. Lala sretno sutra i javi nam se!!!
Ja stalno mislim da je poprecno, a vec zadnja dva puta je smjestena na glavicu 😍😍
Kvrge izlijecu posvuda 😂 najvise ispod desnog rebra, i guzica (ja msm) iskoci ispod zeludca…
Jedva cekam pregled u petaaak 😊🤞
Btw, da li koga zaboli i lijevi i desni kuk/bok po noci? Nakon par sati spavanja na boku probudi me bol moram se okrenut na drugi..😣 i tako opet…rostiljanje🙈
mene uzasno bole, pogotovo lijevi🙄 i isto se samo okrecem po krevetu😑
Sortiraj odgovore
Najstariji