ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    16. Prosinac 2019. 17:20

Cure, ja samo da se javim, u bolnici sam, ujutru je carski, spinalna anestezija. Jedva čekam 😊 Ne plašim se uopšte, samo sam srećna cijeli dan i uzbuđena 😄 

Red Fox Čestitam 💖

DeeDee Hvala ti za listu 😘

Damnarexx 🌺
    16. Prosinac 2019. 17:26

Lala sretno! Cekamo dojmove 😍😍😍

Lavica27
    16. Prosinac 2019. 17:32

Lala27

Cure, ja samo da se javim, u bolnici sam, ujutru je carski, spinalna anestezija. Jedva čekam 😊 Ne plašim se uopšte, samo sam srećna cijeli dan i uzbuđena 😄

Red FoxČestitam 💖

DeeDeeHvala ti za listu 😘

Cek lala sta nisi ti imala zakazano za 20.12.?? Sretnoooo!!

• thinkpink1
    16. Prosinac 2019. 17:34

Grizli tnx za nalaze!
    Yes! Lupocet baby cepici 120mg
    Uobičajena doza:10-15mg/kg tjelesne mase, tj. polovica čepića (60 mg) 3-4×dnevno po potrebi
    A kod onih "tvrdokornih" temperatura, kada pocnu vrlo brzo rasti nakon cepica Lupoceta, moze se kombinirat sa Ibuprofenom (oralna suspenzija) 10mg/kg tjelesne težine. 
    Znaci, naizmjenično paracetamol i ibuprofen svakih 3h u odgovarajućim dozama prema tjelesnoj težini.
    Lala sretno sutra!🍀🥰

DeeDee
    16. Prosinac 2019. 17:34

Lala27

Red FoxČestitam 💖

DeeDeeHvala ti za listu 😘

Ma ništa, daj..
    Sretno sutra, jedva čekam i tebe dopisat 😊😊❤

[/url

• thinkpink1
    16. Prosinac 2019. 17:37

Grizli meni isto bolje ležati na desnom boku kada su mi prisutni bolovi. Kada lezim na lijevom, skoro me ni ne popusta pa onda forsiram samo desni.

DeeDee
    16. Prosinac 2019. 17:47

Curke kako vi osjetite bebe, tj di? Meni se sve čini da je ova moja prasica popreko u trbuhu i nisam oduševljena. Zadnja dva puta je bila glavicom dolje, prošli put mi nije rekao, a ja nisam skužila po uzv a sad je stalno osjetim sa strane. Tj. iznad lijevog boka mi konstantno iskače kvrga a ja ne kužim ako je to glava ili guza 🙈, a onda na kontra strani mrvicu niže istovremeno osjetim. Piše na netu ako je guza je mekano, ako je glava je tvrdo al meni je sve tvrdo, valjda nema više glava 😂😂😂

[/url

• Tonkica1
    16. Prosinac 2019. 17:49

Sretno sutra Lala! 🍀❤
    Bolesne djevice 😂😂

Lavica27
    16. Prosinac 2019. 17:52

Brzinski danas čitam... ti opet obilazis sve ustanove thinkpink🙈
    Deedee ne citaj svasta na netu... meni stalno budu istovremeno udarci s lijeve strane u zdjelicu i desno ispod bubrega a oko pupka tvrda kugla. Uvjerena sam da je propreko a na svakom uzv kaze da je uglavljen u zdjelicu. 

• Tonkica1
    16. Prosinac 2019. 17:54

DeeDee

Curke kako vi osjetite bebe, tj di? Meni se sve čini da je ova moja prasica popreko u trbuhu i nisam oduševljena. Zadnja dva puta je bila glavicom dolje, prošli put mi nije rekao, a ja nisam skužila po uzv a sad je stalno osjetim sa strane. Tj. iznad lijevog boka mi konstantno iskače kvrga a ja ne kužim ako je to glava ili guza 🙈, a onda na kontra strani mrvicu niže istovremeno osjetim. Piše na netu ako je guza je mekano, ako je glava je tvrdo al meni je sve tvrdo, valjda nema više glava 😂😂😂

Ja ga osjetim posvuda bas, a najvise gore ispod lijeve sise i znam da je to guza ili kuk ili tako nesto i tvrdo je nije mekano. Osjetim i kad se rasteze rukicama i kad me sa stopalom spici u rebro. Tocno znam jer mi svaki put dr na uzv kaze kako je smjesten.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.