Cure, ja samo da se javim, u bolnici sam, ujutru je carski, spinalna anestezija. Jedva čekam 😊 Ne plašim se uopšte, samo sam srećna cijeli dan i uzbuđena 😄
Red Fox Čestitam 💖
DeeDee Hvala ti za listu 😘
Cure, ja samo da se javim, u bolnici sam, ujutru je carski, spinalna anestezija. Jedva čekam 😊 Ne plašim se uopšte, samo sam srećna cijeli dan i uzbuđena 😄
Red FoxČestitam 💖
DeeDeeHvala ti za listu 😘
Cek lala sta nisi ti imala zakazano za 20.12.?? Sretnoooo!!
Grizli tnx za nalaze!
Yes! Lupocet baby cepici 120mg
Uobičajena doza:10-15mg/kg tjelesne mase, tj. polovica čepića (60 mg) 3-4×dnevno po potrebi
A kod onih "tvrdokornih" temperatura, kada pocnu vrlo brzo rasti nakon cepica Lupoceta, moze se kombinirat sa Ibuprofenom (oralna suspenzija) 10mg/kg tjelesne težine.
Znaci, naizmjenično paracetamol i ibuprofen svakih 3h u odgovarajućim dozama prema tjelesnoj težini.
Lala sretno sutra!🍀🥰
Red FoxČestitam 💖
DeeDeeHvala ti za listu 😘
Ma ništa, daj..
Sretno sutra, jedva čekam i tebe dopisat 😊😊❤
[/url
Grizli meni isto bolje ležati na desnom boku kada su mi prisutni bolovi. Kada lezim na lijevom, skoro me ni ne popusta pa onda forsiram samo desni.
Curke kako vi osjetite bebe, tj di? Meni se sve čini da je ova moja prasica popreko u trbuhu i nisam oduševljena. Zadnja dva puta je bila glavicom dolje, prošli put mi nije rekao, a ja nisam skužila po uzv a sad je stalno osjetim sa strane. Tj. iznad lijevog boka mi konstantno iskače kvrga a ja ne kužim ako je to glava ili guza 🙈, a onda na kontra strani mrvicu niže istovremeno osjetim. Piše na netu ako je guza je mekano, ako je glava je tvrdo al meni je sve tvrdo, valjda nema više glava 😂😂😂
[/url
Brzinski danas čitam... ti opet obilazis sve ustanove thinkpink🙈
Deedee ne citaj svasta na netu... meni stalno budu istovremeno udarci s lijeve strane u zdjelicu i desno ispod bubrega a oko pupka tvrda kugla. Uvjerena sam da je propreko a na svakom uzv kaze da je uglavljen u zdjelicu.
Curke kako vi osjetite bebe, tj di? Meni se sve čini da je ova moja prasica popreko u trbuhu i nisam oduševljena. Zadnja dva puta je bila glavicom dolje, prošli put mi nije rekao, a ja nisam skužila po uzv a sad je stalno osjetim sa strane. Tj. iznad lijevog boka mi konstantno iskače kvrga a ja ne kužim ako je to glava ili guza 🙈, a onda na kontra strani mrvicu niže istovremeno osjetim. Piše na netu ako je guza je mekano, ako je glava je tvrdo al meni je sve tvrdo, valjda nema više glava 😂😂😂
Ja ga osjetim posvuda bas, a najvise gore ispod lijeve sise i znam da je to guza ili kuk ili tako nesto i tvrdo je nije mekano. Osjetim i kad se rasteze rukicama i kad me sa stopalom spici u rebro. Tocno znam jer mi svaki put dr na uzv kaze kako je smjesten.
Sortiraj odgovore
Najstariji