Jutro curke!
Deedee svaka cast sto si se ponudila :)
Sretno svima na pregledima danas!
Moj je bii toliko aktivan jucer navecer da je to bilo pretrasno, nasjedao mi je na zivce i doslovce me oduzimalo u preponama, nogama,kao s isijasom,uzas.
Bili na pregledu s malom,sve super,ni ne cuju se pluca,jos je tjedan dana doma.
Tonkice sretno s nalazom danas!
Nita možda je samo neka prehladica mjehura, držim fige da se povuče. Super da sve ostalo štima 😊
hvala ti, ja se isto nadam da ce proci bez antibiotika 😀
Juuutro i od nas Mi smo sinoć bile vrijedne i sa tajom do 4 ujutro kitile stan
..kažem mu eee sad mogu u rađaonu 🙈
Nekako sam se ponadala da će se i mala umoriti pa kad legnemo da će biti mirna ali jok....Tjerala na piš pauzu maltene svakih sat vremena da sam sad na kraju odustala i digla dupe..Tonkica mila ti si već u lijepom tjednu pa sve da sutra i induciraju, bit će sve ok budeš vidjela ❤ Nita slažem se sa DeeDee možda je samo upalica, vidiš kakvo je boležljivo vrijeme..Možda čaj od brusnice pojačat? Meni je moja doc to savjetovala preventive radi..Jest da ćeš piškit ko luda ali ćeš sve loše (ako čeg ima) ispiškit 👌
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Juuutro i od nasMi smo sinoć bile vrijedne i sa tajom do 4 ujutro kitile stan
..kažem mu eee sad mogu u rađaonu 🙈
Nekako sam se ponadala da će se i mala umoriti pa kad legnemo da će biti mirna ali jok….Tjerala na piš pauzu maltene svakih sat vremena da sam sad na kraju odustala i digla dupe..Tonkica mila ti si već u lijepom tjednu pa sve da sutra i induciraju, bit će sve ok budeš vidjela❤ Nita slažem se sa DeeDee možda je samo upalica, vidiš kakvo je boležljivo vrijeme..Možda čaj od brusnice pojačat? Meni je moja doc to savjetovala preventive radi..Jest da ćeš piškit ko luda ali ćeš sve loše (ako čeg ima) ispiškit👌
Hvala ti ,draga hrabrica. I sama sam preventivno pila , ali sad cu pojacati.. .a piskim ionako svakih sat vremena 😀
pa nece biti problem sjediti na školjki cijeli dan 😀😀
Dobro jutri svima, ja vam nikak nisam stigla jucer tipkati.
Dobro nam dosle nove bebice 🥰 a mame nek se brzo oporavne.
Mikio nadam se sa ce te ostaviti jos u bolnici bar prek vikenda. Ja nisma imala carski, al znam kolko me boljelo nakon laparoskopije tak da si mogu samo zamisliti kak je vama nakon carskog.
Lavica bas mi je drago da je mala lavica bolje.
Ja sam jucer bila na kontroli i mog doktora nije bilo, iako je rekao da mi naprave samo ctg, doktorica koja ga je mijenjala me ipak inzistirala pregledati. Malac je super, procijenjen na 3 kg. Ja zatvorena skroz (tolko o premalom cerviksu kak su mi govorili). Jedino je ona inzistirala na hospitalizaciji i na induciranom porodu kroz par dana, al sam ja to odbila jer sa svojim doktorom imam dogovor da pustimo sve svojim tokom. Imala je ona najbolju najmeru kao da meni bude lakse zbog prosle trudnoce, al moj je doktor upuceniji u moje psihicko stanje posto me prati od pocetka. Tak da sam i dalje doma, nekak mi nema smisla da bez ikakvih problema lezim u bolnici i tjeram ga van ako jos nije spreman. Ak kaj bude tak i tak nam treba 20 min do bolnice 🤷🏼♀️ iduca kontrola mi je 19.12.kad se moj doktor vrati 😊
Di ste sestre po piskenju 😉😂. Meni to stvarno postalo nenormalno. Svi nalazi su mi ok i ful pazim da navecer ne pretjeram s tekucinom, budem zedna al ogranicila sam si na 2-3 gutljaja svako ustajanje 🙈. Znaci legla u ponoc. Ustala u 1,2,3. Onda je mali krenuo imat tulum i nisam mogla zaspat skoro sat vremena kolko je to bilo intenzivno u trbuhu. Onda zaspala, pa opet wc u 5 i pol 7. Pa danam se da ni dijete nece trazit sisu bas svakih sat vremena 😂
Tonkice drzimo fige za nalaz i onda sutra na dan D 🤞🤞😉🎉
Jutro curke i sretno na pregledima danas!
Tockica neka bude kako je najbolje za tebe i bebaca! Samo hrabro!🍀🥰
Mene tikva boli jos od jucer. Imam osjecaj kao da mi neko skace po njoj...nije standardna migrena, nekak pomjesani simptomi između migrene, tenzijske glavobolje i clustera🤯
Nadam se da ste mi vi dobro i klinci da su ozdravili
Samojed, Lunica nista ni kamilica nije pomogla. Pa sam namazala kremom koja u sebi ima uree i smirilo se. Nemam pojma od cega. Al hvala na savjetu. Ocito sam ja neka cudna biljka pa mi ne pomaze ono sto svima pomogne. 😏
DeeDee 👍 bravo za inicijativu!
Ajme koliko beba vec, a koliko ihntek treba doci! Baby boom zima je ovo!
Tonkice kad god rodila najvaznije je da beba i ti budete super na kraju. I ako te porode drzim fige da sto prije padnu vrijednosti na normlnu.
Red fox super da je pregeld uredan i da je sve ok. Najbolje je poslusat svog dr kad je sve uredno na pregledu vec.
Cure koje puno piskite obratite paznju i na hranu koju jedete popodne. Ja npr ako jedem jogurt iza 18h idem na piskit po 4 puta tokom noci. A da ne popije ni gutljaj vode. Caj ne daj boze popit isto iza 18h, kao i ako pojedem nesto slatko. Doduse ja ima problema sa gestacijskim pa ocito kad mi secer nije idealan me to slatko tjera na wc piskit vise puta.
Evo ja okitila svoj borcek! Ove godine mu straznju stranu grana nisam montirala jer je mm molio da smanjim dozivljaj ako ga bude morao sam raskitit. Tako da sam ga nagurala do zida tu stranu bez grana i cak je ispalo super. I sad uzivam i mozgam kad krenut pec kolacice Bozicne. 😍
Ma joj ionako sam stalno tu pa da bar neka korist bude od mene haha :D
Ja npr. po noći spavam u komadu, eventualno s jednom piš pauzom ali zato preko dana.. Jučer sam doslovno išla svakih 5 minuta. Odem na wc, vratim se, sjednem na kauč, dignem se, odem na wc, uzaaaas. Ne mogu ići u šetnju jer mi se nakon 15 minuta tako piša da molim boga da mjehur ne popusti. A ne pijem baš puno, rekla bih i premalo
[/url
Thinkpink mene je jucer glava ubijala, al bilo je bolje kad sam malo odspavala popodne.
Mrgud jel vidis ti koje smo mi na listi? 😳
Kaj se tice vode, ja sam zadnjih tjedan dana nenormalno zedna. Kad pijem vodu, ne popijem gutljaj vode, nego cijelu casu na eks 🤦🏼♀️ mislim da sam jucer 3 litre popila. Al piskiti iden 2 puta po noci.
Grizli super za bor 😊 mi budemo na Badnjak tek, al zato imamo spremne i umotane poklone 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji