Bok cure😊
Evo da vas pozdravim sve,ja jos malo imam pregled😊😇😇😇
Ajme koliko bebica dolazi malo po malo😇..misla sam na pocetku kad smo tek pocele pricat da ce trajat vjecno stanje trudnoce😀
Hvala svima na savjetima sto se tice bubrega...dosao je nalaz urina koji je ok,vadila sam krv pa ce danas bit nalazi.Imam neki uzasan svrab po tijelu.A da,bubrezi i dalje bole a kaze ginekologica da je to normalno?😂
Vidim pisete kak9 se dizete po noci piskit...ja ne😆
Cak ni preko dana a imam osjecaj da mi pristisce mjehur..skroz je nisko..al ocito me ne tjera na wc😊
Javim se poslje pregleda i sretno svima koji ga takoder danas imaju🌹🌷💕
Ajmeeee po ovoj listi smo Malale i ja prve za odčepljivanje! 😮
Ja nemam nekih naznaka, cerviks je smekšan, otvorena nisam, bolovi i dalje povremeni.
Tonkica sretno danas!! I drugim curkama sretno ako imate preglede ☺️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Jutro, sretno na pregledima! 🤞🥰🥰
Bome, malo po malo ide ta lista :D wuhuu 🥳
Mene od sinoc bole zglobovi na nogama 🙄🙄 a nije da sam se nesto nahodavala.
Kako je bio jucer tecaj, i prica o porodu..otvaranje, trudovi, disanje, izgon, posteljica...nekako sam smirena i ne bojim se 🥰 patronazna je tako sve lijepo objasnila(Jasmina Nemec) fkt super zena.
Pozdrav curke,
pratim vas cijelo vrijeme, ali imam urednu trudnocu od pocetka s nikakvim tegobama pa nije bilo potrebe za pisanjem i pitanjima, a obzirom da mi je prva trudnoca nemam bas neke savjete i odgovore. Trenutno sam 35+1 tj i odlucila sam se za Merkur bolnicu za porod. Sljedeci pregled bih trebala obaviti u bolnici pa me zanima kako ide narucivanje? Jel trebam nazvati, otici tamo prije da se narucim ili samo dodem na dan kad trebam pregled? Znam da je netko vec objasnjavao i pisao, ali nisam screenshootala, a tko ce sad medu silnim stranicama to naci 😳 hvalaaa i cestitke svim curkama koje su dosad rodile 🥳
Simbalijabas me zanima ko ce prvi 😆 ja sam isto u top 5 😂
A niš, najbolje da kladionicu otvorimo 😂
Ja mislim da neće ići po redu 🙊
Super mi je kako je lista u dva dijela pa uopće ne gledam ovo od 1.1. na dalje i pravim se da me se ne tiče još uvijek hahah
[/url
Simbalijabas me zanima ko ce prvi 😆 ja sam isto u top 5 😂
A niš, najbolje da kladionicu otvorimo 😂
Ja mislim da neće ići po redu 🙊
Super mi je kako je lista u dva dijela pa uopće ne gledam ovo od 1.1. na dalje i pravim se da me se ne tiče još uvijek hahah
Hahahah može da, ja isto mislim da neće po redu jer nije ni do sada, a mojoj je očito super u buši 😁
Meni je ok, nemam nekih tegoba, ali nestrpljenje je ogromno. Jedva čekam ♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Hahahahah DeeDee ja ko i ti,ne tice me se jos😂 Red fox da ne izostavim,svala ti cast,zvucis jako smireno i najbitnije realno iako iza sebe imas uzasno iskustvo,vjerujem da tvoja nagrada (redoslijedom!) slijedi za tebe❤ Jedino ne znam kako si planirala kitit na Badnjak a termin ti je🙈😁
Grizli ne cudi se, u trudnoci sve kaj je nije normalno bude normalno. Ja sam ti se u prvoj znala osipat ako ne bi isla na wc par dana,valjda se toksini skupljali, i svrbilo bi za poludit, mazala sam neku kremu s cinkom. Kaos.
Ja muza nagovaram da ranije okitimo jer fakat ne znam kad cu sve stici uz nju doma...
Red fox mene ti vise sokira kad nam vidim potpis. I ovo da imamo jos 14 dana 🙈😂 Drago mi je da je tvoj pregled prosao super 👌. A mislim da ti nitko od nas ne moze rec sto da radis. Ne bih se uopce usudila. Mislim da ti i tvoj doktor koji te najbolje pozna jedini mozete odlucit o tim stvarima. Neka dr koja te vidi jednom moze samo dat preporuku. Oprosti al zaboravila sam u kojem tjednu se tebi to dogodilo u prosloj trudnoci. U svakom slucaju divim ti kako si krocis hrabro i jos maloooooo 🙊😁😁🤞🎉🎉
Lavice bas mi je drago da je curka puuno bolje, prava mala lavica 💪🎉
Mi smo isto okitili bor neki dan 🎄 nisam htjela vise cekat. Al nisam pretjerivala ove godine s kicenjem cijele kuce 😂
Pozdrav svima🙋♂️🙋♀️ sorry sto upadam ko padobranac...nakon par mjeseci ne pracenja foruma dosla sam iscitat da vidim kako su mi Grizli i Goga?
Ne mogu vjerovati da ste vec svi lagano pred terminima, vidim bebe su vec i krenule dolazit na svijet. Kako vrijeme leti to je nenormalno. 🙄
Drz'te se zene, bas vam zavidim. Al ono bas bas. 😉❤️❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji