Hvala vam cure na podrsci. ❤️ Ja idem u petrovu. I zadovoljna sam s doktoricom. Ovo mi je prvi neugodni susret sa sestrama. Mislim nemres mi rec kaj si uopce dosla ak si bila u nedjelju a imam termin. Ko ce mi onda dat sljedeci termin da nisam dosla? Jos iza paravana cujem kak ona govori doktorici “rekla sam joj da ju necete primit” a doktorica joj govori nek me uvede. Onak zakaj si tak zlocesta?! I jos me doktorica ispitala kaj je bilo to na hitnoj, kak sam. Prosla sa mnom krvnu sliku, ctg, dala mi bris na streptokok. Al dobro. Smirila sam, bebac se javlja ful jako, valjda da me i on umiri ❤️
Nego, htjela sam pitat. Danas mi sjelo pola place za 11 mj, pa sam skuzila da uopce ne znam kak ide s isplatom porodiljnog? Od 14.11 sam na porodiljnom. Kad bi mi to pak trebalo sjest?
Mrgud to ti obicno sjeda oko 20.u mjesecu. Mozes tocno provjeriti na internetu, stranica min financija, samo upisi u google izvrsenje proracuna
Hvala vam cure na podrsci. ❤️ Ja idem u petrovu. I zadovoljna sam s doktoricom. Ovo mi je prvi neugodni susret sa sestrama. Mislim nemres mi rec kaj si uopce dosla ak si bila u nedjelju a imam termin. Ko ce mi onda dat sljedeci termin da nisam dosla? Jos iza paravana cujem kak ona govori doktorici “rekla sam joj da ju necete primit” a doktorica joj govori nek me uvede. Onak zakaj si tak zlocesta?! I jos me doktorica ispitala kaj je bilo to na hitnoj, kak sam. Prosla sa mnom krvnu sliku, ctg, dala mi bris na streptokok. Al dobro. Smirila sam, bebac se javlja ful jako, valjda da me i on umiri ❤️
Nego, htjela sam pitat. Danas mi sjelo pola place za 11 mj, pa sam skuzila da uopce ne znam kak ide s isplatom porodiljnog? Od 14.11 sam na porodiljnom. Kad bi mi to pak trebalo sjest?
Joj da ta popodnevna smjena u Petrovoj je meni komaa. Meni su ovi ujutro puno bolji.
Ma ja sam po prirodi nestrpljiva osoba i volim to imat spremno posebno jer od iduceg tjedna imamo ili stalno goste ili cemo mi biti stalno u gostima i tako sve do iza 10.1. A ne da mi se zadnji moment trcat. Jos mi onda ostane po stanu slagat, spremat, nesto jos oprat, al ovu kupovinu nek ja obavim pa sam mirnija.
Torbu mislim da necu pakirat prije 36-37 tt. Valjda. 😀
Cure citam vas al nikako pisat... ja sam htjela spremit torbu obzirom na moju povijest al meni dani tako lete da jednostavno nemam pojma kad cu to potrpat. A da idem na put za 10min bi se spakirala🙄
Mrgud joj kužim te...al nemoj to k srcu uzimat, takvi tipovi se hrane iz*rkavanjem a kad se nazivciras samo das do znanja da te dira.
Ostalo sam sveeee zaboravila🙈🙈🙈
Joj cure mene je tako strah da me nesto ne ulovi. Danas mi cijeli dan muka, stalno mi se povraca i cudno se osjecam. Valjda ce me zaobic
Pozdrav ženice, ja sam do 19 h bila na iglama zbog nalaza, krvna grupa nema antitijela, OGTTa savršen kak dr kaže, i malo prije 19 h poslali nalaz TORCHa isto sve ok... A i bila svinjokolja kod nas danas, kak volim kad tako neplanirano sve nešto bude kao danas... Jedva čekam leći u krevet.. Nadam se da ste mi sve dobro i da su bili uredni pregledi! 😘
Mrgud zao mi je sto sj bas naletila na takvu!
Evo ove ovdje na odjelu su fakat sve dobre, ima jedna starija koja je onako ostrija i nadrkanija, ali to ignoriram, nasmjesim se, zahvalim se, a u sebi si mislim svoje 🤷♀️🤣 Ostali svi, ma imam samo rijeci hvale. Svi su tako dobri i odnose se prema tebi kao prema covjeku, sve ti objasne, ma divota.
Meni je dosao nalaz zucne soli, nije puno poviseno, malo je, ali je dr rekao da necemo sada nista poduzimati. Ostajem do daljnjeg, 3 ctga na dan i pretpostavljam jos jetrenih proba i zucne soli da vidimo ima li promjena.
Nadam se da su vam svima nalazi i pregledi u redu i da se dobro osjecate!
Btw spakirajte torbe dok ste u miru i mozete provjeriti 10 puta jeste sve stavile. Kako ja nisam do kraja spremila torbu, morala sam cekati posjete da mi muz donese rucnik da bi se mogla istusirati 😖 Znaci ono rucnik, glupost je u pitanju. Naravno donio mi je jos dodatne stvari, ali ovo mi je najvise dns trebalo haha
Red fox. Tnx izguglala, pise 19-20.12
Tonkica pa to su suuuper vijesti 🎉🎉. Neka si ti njima na oku i pod nazorom, al bitno da nije nista alarmantno i da nema hitnosti, bas mi je drago 👌
Anna drzim fige da ce te zaobic. Meni je danas dr rekla da su zadnjih tjedan dana imali nevjerojatno puno crijevnih viroza, tako da ocito nesto vlada u zraku 😬
Ja cu u Splitu.
Do sad sam stvarno imala srece da naletim na pristojne sestre i doktore, iako ove u bolnickoj ambulanti budu malo lose volje, ali su prema meni stvarno super. A da budu bezobrazne mislim da bi se isti tren rasplakala od hormona😅 tako da Mrgud super si ti nju istrpila.
Lorena vidis kako sve ide kako treba. Sad lipo uzivaj ✨
Sortiraj odgovore
Najstariji