ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Supergirl
    13. Prosinac 2019. 15:43

Pozdrav cure, ja se ovih dana nisam javljala, obavljala hrpu stvari, u medjuvremenu imala pregled gdje mi crg pokazuje trudove al jos nedovoljno jake za otvaranje iako je cerviks omeksan.
    Doktor mi kaze da moze svaki tren al sad cekamo i cekamo..ja bih htjela sto prije al isto kad me uhvate malo jaci bolovi pomislim ajde neka jos 😂
    Strah me poroda dosta al mislim se kad su svi i ja cu valjda nekako 🙈
    Cestitke svim curama koje su u medjuvremenu rodile. Kakav je osjecaj vama curama kojima je prva beba? 🥰

ivikii
    13. Prosinac 2019. 15:52

Red fox svaka čast i hrabro. Ali u svakom slučaju jooos maloo🙈 Ali kitit bor u bolnici nije uopce losa ideja 😋😉
    A Lavice curka je prava hrabrica, vidis kako ti je ona snazna😊❤️
    Iii da, deedee daj baci to oko i na mene 🤣🧙‍♀️ 
    Ja bi sto prije, jos kad mi je jucer u bolnici rekli da vec sutra dodem na ctg ,a u meduvremenu pripazim koliko se beba krece i bude li nekakvih promjena odma na hitnu, nije mi svejedno. Tako da nek vise krene 🤞🤞😅😅😅

Red Fox
    13. Prosinac 2019. 16:08

Ja se nadam da sam do Badnjaka doma 😆 vidim da svi prizeljkujemo malo ranije 😂 biti ce i zabavno pratiti ko ce biti prva beba u 2020.
    Mrgud mene je isto tak jucer u bolnici prepala na ctg-u zakaj je beba uspavana, a on je bas jako udarao, pa je skuzila da je krivo namjestena sonda. Odma me pocela glava boljeti 🤦🏼‍♀️
    Ja sam se sad odlucila skroz prepustiti,danas bila na frizuri, u dugoj setnji sa psom, pa kad krene krene 😊 sad nekak osjecam olaksanje da ne moram vise paziti da se ne rodi prerano

DeeDee
    13. Prosinac 2019. 17:41

Mrgud_zg bože glupače.. Ivikki ne može tako na silu haha, ali mantram ti da bude čim prije 😊
    Supergirl ajme i ti si u terminu, bome vas ima, bit će nam veselo i neizvjesno :) 

[/url

DeeDee
    13. Prosinac 2019. 17:45

Meni je bila strašna spoznaja da s 31.12. ulazim u 37tt. Evo ja se nadam da moja neće uranit, ili bar ne prije 10.01. Čisto da bar dva dana stignem odmorit nakon finisiranja stana, luda sam više, luuda. Baš sam malo prije dok sam pripremala fucking kuhinju za farbanje razmišljala o tome kako ja u ovoj trudnoći uopće nisam stigla bit trudna. U stilu smišljat što i kako za bebu, kupovati stvari itd.
    Ili posao ili radovi u stanu, i evo me u 35tt 😬😬

[/url

• malacrna6
    13. Prosinac 2019. 17:51

Ja bila danas na pregledu, inace sam 40 plus 2. Ctg super, cerviks smeksan i prohodan za 1 prst. Kaze Zlopasa iz Petrove da dodjem u srijedu opet na kontrolu, ak se ne porodim do tada svakako indukcija. Ajme valjda bu krenulo samo od sebe. Heheheh

Grizli
    13. Prosinac 2019. 18:37

Mrgud 😡 a bas glupaca sta DeeDee kaze.
    Ja ne znam zasto te sestre budu tako nabrijanje i prave se pametne!
    DeeDee 🤞 nek ti se ispuni zelja da uselite, sve namjestis, uzivas u blagdanima, najedes se, naspavas se, odmori pa ides roditi. Ja sam jedan period imala isto tako osjecaj da ni ne stignem uzivat u trudnoci, jer sam vila zatrpana poslom, pa sam vrtila 20 puta na tjedan robicu i uzivala bar u tome. 
    Trenutno imam crve u guzici jer nisam jos obavila zadnju kupovinu u ljekarni i dm-u za bebu, jos par bozicnih poklona mi ostalo, a mm ludi jer ima vremena 🙄. 
    Malacrna jesi probala na pilates lopti malo hopsat, stepenice, caj lista maline, netko je spominjao pranje prozora 🙈, druzenje sa muzem, cucnjevi, masaza bradavica... Ja mislim da mi se to dogodi da bi sve raspolozive opcije u isti dan obavljala, neke i u isti tren 🤣. Sretno i da krene prije samo

Damnarexx 🌺
    13. Prosinac 2019. 19:03

Cure pred termin, drzim fige da sve lagano i samo od sebe dođe i prođe 🤞🥰
    Mrgud no comment, muka mi je od takvih sestri...zato se lagano grozim bolnice 😩🤷
    Di ides ti? I Red Fox, Ivikii,  takodjer?
    Ja sve pozaboravljala...

Grizli ja sam vec bila u pohodu na DM, al nisam sve nasla. Fale mi skarice, cetka za glavicu i jos par sitnica...to cu iduci tjedan :) al fkt mislim da jos ima vremena 😁😁

Red Fox
    13. Prosinac 2019. 19:08

Damnarexx ja idem na sveti duh.
    I cure sve stignete, ak kaj ne stignete rjesit cete sve u hodu 😊

kl1v
    13. Prosinac 2019. 19:16

Grizli

Mrgud 😡 a bas glupaca sta DeeDee kaze.
    Ja ne znam zasto te sestre budu tako nabrijanje i prave se pametne!
    DeeDee 🤞 nek ti se ispuni zelja da uselite, sve namjestis, uzivas u blagdanima, najedes se, naspavas se, odmori pa ides roditi. Ja sam jedan period imala isto tako osjecaj da ni ne stignem uzivat u trudnoci, jer sam vila zatrpana poslom, pa sam vrtila 20 puta na tjedan robicu i uzivala bar u tome.
    Trenutno imam crve u guzici jer nisam jos obavila zadnju kupovinu u ljekarni i dm-u za bebu, jos par bozicnih poklona mi ostalo, a mm ludi jer ima vremena 🙄.
    Malacrna jesi probala na pilates lopti malo hopsat, stepenice, caj lista maline, netko je spominjao pranje prozora 🙈, druzenje sa muzem, cucnjevi, masaza bradavica… Ja mislim da mi se to dogodi da bi sve raspolozive opcije u isti dan obavljala, neke i u isti tren 🤣. Sretno i da krene prije samo

Ajme draga pa stignes sve...kakvi crvi u guzi!? Ja sam 37tt pa jos torba nije popunjena ni posteljina za kindu opeglana. E jos planiram prozore prat u pon kad malo otopli... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.