ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    13. Prosinac 2019. 12:33

Ne znam jesam zabrijala al meni se nekak cini da je dosta cura odcepilo ranije 😂🙈 stekla sam dojam da u 38tt postaje napeto 😂😂 a to objasnjava moje sinocnje panicno i ekspresno kicenje jer sam skuzila da sam 37tt 😂😂😂😂 I bas sam ga pretjerala 😂😂😂 ko da mi se djedica uselio u boravak i kuhinju 😂😂😂

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Grizli
    13. Prosinac 2019. 12:36

Otvaramo kladionicu 👍! Ja gledam i pratim prvu lisu i jos kao imam full vremena do mog termina. A zapravo kad upalim mozak onako 😳😳😳😳.
    Kojim god redom dolazile bebe samo da dolaze zdrave i ne prerano da smo bar s time bezbrizne.
    Red fox ce u radaoni kitit bor 😉... Ja inace okiti uvijek ranije al sad kako nemam sta raditi danas rekl mm da mi sa tavana sve poskida i sad vidim da mi je potez svjetski jer za koji dan bi umrla to sve vjesat. A sad ko ce ga raskitit nije vise moj problem. 😁
    Rastika 😍 ja jos skicam temu o planiranju trudnoce u nadi da cu vidit tvoj plusic... Najbolje da zamjenimo mjesta kad rodim ti da si iduca. Tako smo se Tata me zove zlato i ja dogovorile i na kraju je zbilja tako bilo. Vrijeme brzo prođe u tih 9mj.

DeeDee
    13. Prosinac 2019. 12:48

Hrabrica

Ne znam jesam zabrijala al meni se nekak cini da je dosta cura odcepilo ranije 😂🙈 stekla sam dojam da u 38tt postaje napeto 😂😂 a to objasnjava moje sinocnje panicno i ekspresno kicenje jer sam skuzila da sam 37tt 😂😂😂😂 I bas sam ga pretjerala 😂😂😂 ko da mi se djedica uselio u boravak i kuhinju 😂😂😂

Nisi zabrijala ne, od 18 cura s liste, samo BabyD i Iva4 su prenijele dva dana. 
    Ostale sve uranile od dva dana na više, podosta više :D
    I ako dobro vidim ni jedna jedina nije na termin rodila 😂

[/url

Angelly
    13. Prosinac 2019. 13:01

ajvi54

Pozdrav curke,
    pratim vas cijelo vrijeme, ali imam urednu trudnocu od pocetka s nikakvim tegobama pa nije bilo potrebe za pisanjem i pitanjima, a obzirom da mi je prva trudnoca nemam bas neke savjete i odgovore. Trenutno sam 35+1 tj i odlucila sam se za Merkur bolnicu za porod. Sljedeci pregled bih trebala obaviti u bolnici pa me zanima kako ide narucivanje? Jel trebam nazvati, otici tamo prije da se narucim ili samo dodem na dan kad trebam pregled? Znam da je netko vec objasnjavao i pisao, ali nisam screenshootala, a tko ce sad medu silnim stranicama to naci 😳 hvalaaa i cestitke svim curkama koje su dosad rodile 🥳

Samo dodjes tamo s uputnicom :) nema nikakvih narucivanja. 
    Inace ja mislim da mi je poceo onaj sluzni cep ic pa pa... mozda su mi to neke prve naznake da se pocnem psihicki pripremat 🙈😆

• piba7
    13. Prosinac 2019. 13:01

Sretno svim curama na današnjim pregledima i bravo za cure koje su već obavile preglede.
    Ja sam strašno loše spavala noćas, još uvijek sam istraumatizitana od jučerašnjeg krvarenja. Nema više krvarenja, imam samo blago smedi iscjedak, ali to mi je doktor i rekao da će tako biti i prošli put sam imala još 2, 3 dana smeckasti iscjedak.
    Uopće se ne stignem brinuti i stresirati oko samog poroda koliko se brinem da li će do tad sve proći dobro. Čudo jedno koliko je meni ta trudnoca stresna stvar.
    Tonkica, javi što kažu nalazi i svi držimo fige da sve prođe super i da što prije uživaš sa svojom bebicom.

• Hani
    13. Prosinac 2019. 13:06

Da, i ja pratim vas u 12.mjesecu koje ste sljedece na redu😁😁, a ostatak liste mi se cini tako daleko, ko da ima ohoho vremena🙈😁. Moj termin je na očev i bratov rođendan, tako da bi baš bila baza da se malac tad rodi, da se nastavi tradicija, ali to je gotovo nemoguce🤔
    Anchy, cestitam🤗🤗😘
    Mikio, hvala na detaljima. Bas me zanima konkretno koliko boli ustajanje, odlazak na wc, briga o djetetu...
    Reserved, uzivaj sa mrvicom i javljaj se kad god stignes🤗😘
    Samojed, mozda je i tvoj bebac promijenio polozaj. Moj je nakon takve cjelodnevne boli bio okrenut na glavu.
    Curke, drz'te se😉😊 

MaRe
    13. Prosinac 2019. 13:47

DeeDee

Red Fox

Simbalijabas me zanima ko ce prvi 😆 ja sam isto u top 5 😂

A niš, najbolje da kladionicu otvorimo 😂
    Ja mislim da neće ići po redu 🙊

Super mi je kako je lista u dva dijela pa uopće ne gledam ovo od 1.1. na dalje i pravim se da me se ne tiče još uvijek hahah

Ja se kladim na Mala.le…znam da je ona imala neke simptome a ne vidim je nigdje pa mozda s nešto događa...ili je ovaj moj trudnicki mozak propustio njezin post.
    Meni sinoc sveki kaze da mi se to malo oduzilo,da je vrijeme da malac stigne...reko neka samo njega unutra što duže..kako dani na lenti padaju tako strah raste 🙈 Al mantram si..taj dan ce proći..kasnije cete uzivati 😊

DeeDee
    13. Prosinac 2019. 13:51

Angelly

ajvi54

Pozdrav curke,
    pratim vas cijelo vrijeme, ali imam urednu trudnocu od pocetka s nikakvim tegobama pa nije bilo potrebe za pisanjem i pitanjima, a obzirom da mi je prva trudnoca nemam bas neke savjete i odgovore. Trenutno sam 35+1 tj i odlucila sam se za Merkur bolnicu za porod. Sljedeci pregled bih trebala obaviti u bolnici pa me zanima kako ide narucivanje? Jel trebam nazvati, otici tamo prije da se narucim ili samo dodem na dan kad trebam pregled? Znam da je netko vec objasnjavao i pisao, ali nisam screenshootala, a tko ce sad medu silnim stranicama to naci 😳 hvalaaa i cestitke svim curkama koje su dosad rodile 🥳

Samo dodjes tamo s uputnicom :) nema nikakvih narucivanja.
    Inace ja mislim da mi je poceo onaj sluzni cep ic pa pa… mozda su mi to neke prve naznake da se pocnem psihicki pripremat 🙈😆

ja cu ti samo reći da je moje vještičje oko na popisu palo na tebe haha. 
    tnnnntnnnn tnnnntnnnn (napeta muzika)

kako god da je, držim fige da bude brzo i što manje bolno. a i taman da ne moraš Božić tamo provodit nego doma s bebicom ;) 

[/url

Angelly
    13. Prosinac 2019. 14:21

Vidjet cemo koliko su jake tvoje vjesticje moci 😃 ali i ja se nadam da ce se lagano sve to pokrenut a ujedno me i malo trta 🙈

mrgud_zg
    13. Prosinac 2019. 15:15

Evo cure da se javim. Bas sam se nazivcirala danas 🙄. Prvo sam isla na tlak, vaganje i to. I sestra mi cita bukvicu da zakaj sam uopce dosla ako sam bila u nedjelju na hitnoj. Sva sam se nazivcirala odma mi tlak skocio. Onda sam se skulirala i rekla joj da nek doktorica odluci dal ce me primit il ne, i nek mi mjeri tlak opet. Bio je ok. Onda su me ipak poslali snimit ctg jer haloo 38 tt sam. Onda mi je ta ista sestra namjestila krivo sonde. Dolazi druga sestra i govori jako su visoki otkucaji nije to dobro. Znaci usrala sam se. I pogleda kak mi je namjesteno i sve otkopca i krene trazit ponovo i narihta i na kraju potpuno sve uredno. Curi pored mene su isto prvi papir bacili i ponovo ju namjestali. 🙄
    Na kraju me dr nije htjela cackat jer kao nema potrebe bila sam zatvorena, ctg uredan, al me primila i popricala sa mnom, kontrola+uzv za tjedan dana, 20.12. 
    Oprostite sto sam ugnjavila ovak dugim postom al morala sam se pojadat, stvarno su te sestre potpuno bez takta, ne znam cemu to stvaranje panike trudnicama i pametovanje 🙄🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.