ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivikii
    11. Prosinac 2019. 21:26

Anchy sretno sutraa 🤗🤗

Dalindas
    11. Prosinac 2019. 21:34

Mare ,ja sam mislila u utorak ići ,čula sam da onda radi super doktorica 

DeeDee
    11. Prosinac 2019. 21:45

Mikio pa koliko vas je u sobi? 😨

[/url

• Tonkica1
    11. Prosinac 2019. 21:49

Mikio zvuci prekrasno 🥰 Jedva cekam da ja svog upoznam ovako kad tvoje citam! Nadam se da ce te bolovi brzo proci i da ces se brzo oporaviti, carice 🤞😘

Omerta
    11. Prosinac 2019. 22:10

Anchy, sretno sutra! 🤞 Koja bolnica je u pitanju?
    Mikio, super da se uhodavate!  Doci ce brzo i to mljekeco! I kod mene je sjecam se bilo tek par kapi tu i tamo, al je uskoro navukla. Njima je dovoljno i skroz malo u pocetku, samo nek se vjezba. 
    Ovaj put si mislim da bi moglo odma u mlazovima krenuti jer vec odavno imam tog kolostruma. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Lavica27
    11. Prosinac 2019. 22:28

Mikio drago mi je da si se javila,nadqm se da ces odmoriti nocas! Kao i Anchy da sklopi oci nocas unatoc tremi!
    Netko je spominjao hormone i ispade pa eto mene u velikom stilu. Skocila sam do Arene kupiti poklone za božić nabrzaka dok je muz s maleckom i bila je mama samnom. Kupila ja sve i joa dva puta sjela jer me sve boli (evo ne cudim se mikio sta ti je bas tamo puknuo vodenjak!) Krenem prema autu i skuzim da mi fali vrecica s muzevim poklonom. Sve okrenem naglavacke -nema. Pocne mi se plakat kad vidim da moram nazad u svaki ducan. U trenutku kad u nijednom ducanu ne nalazim vrecicu pocnem tuliti ko neka balavica (sad me bas sram jako) i jedva se odgegam do auta i doma. Dodjem muzu i prepricam on mi se smije jesam normalna. Meni je to bio first world's problem,sad me sram. Poslala sam i mailove na tih par ducana u koje sam poslije usla...iako sumnjam da sam na nekoj od fotelja ostavila na podu i da se netko pocastio. Neka dobije bar dva jecmenca kad obuce tudji poklon🤬🤬🤬
    Tonkice javi sutra za nalaz!

Lunica
    11. Prosinac 2019. 23:10

Bok cure...pratim vas...lijepo vas je citati..malo pomalo lista se puni..💞💞
    Anchy sretno sutra💕

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• AnnA
    12. Prosinac 2019. 01:01

Mikio cestitam od srca. Stvarno je bilo sve filmski i vjerujem zgoda koju cete joos dugo prepricavati. Nadam ae da ces se odmoriti i smoci snage za dalje. 
    Anchy sretno sutra. Neka sve prodje bas onako kako treba.
    Sto se tice posjeta, na tecaju su nam rekli da smije doci samo otac djeteta, nitko drugi. Sto je meni izrazito glupo jer sto ako meni mm bude na putu bas kad ja rodim. Ok on ce uzeti godisnji ali tko zna hocu li ja prije roditi. Bilo bi mi normalno da kazu ukoliko ne moze doci otac da imam pravo izabrati jednu drugu osobu koja ce doci. Ugl nitko ne moze ni vidjeti dijete jer kad su preueredjovali bolnicu nisu napravili to staklo. Tako nam rekli na tecaju. A kad dodjemo kuci, eh sad nisam pametna hocu li prvi dan dozvoliti da dodju njegova mama i sestra ili drugi. A moji ce doci cim budu mogli jer nismo u istom gradu. A tata nije ni u istok drzavi. Pa cemo onda vidjeti. Ali svi ostali ce itekako sacekati. Jedna poznanica rodila krajem 1.dosla iz bolnice i vec nakon par dana napravili festu. Znaci puna kuca ljudi. Stalno se ulazi izlazi. Ne osudjujem, svako zna najbolje za sebe ali znam da meni takvo nesto ne bi nikad palo na pamet

kl1v
    12. Prosinac 2019. 01:10

DeeDee

Meni zadnji put uzeo bris za streptokok, isto samo sa stapicem, ništa nisam osjetila. Kliv op op možda se sprema novo odčepljivanje :D

Hmm, mozda. Ima jos cura prije mene..mozda da priceka jos malo

kl1v
    12. Prosinac 2019. 01:32

Ja ne pamtim kad sam prespavala noc u komadu i koliko god se trudila ne ide mi. Em na wc, em okretanje..pa boli vamo tamo, utrnem... i onda svaki dan slusam spavaj dok mozes!!! Grrrrr
    E pa drage moje, dok ja mjesecarim nadam se da bar neka od vas spava. 😪😪😪😪😪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.