Simbalija mene toga strah više od ičega, znam da u riječkoj svake godine bude minimalno dva tjedna zabrane posjeta na apsolutno svim odjelima i to uvijek nekako krajem prvog mjeseca joooj.
a glupača, zaboravila pitat na tečaju da li to vrijedi i za pratnju na porodu
[/url
Dobro jutro svima 😊
Mikio odmaraj se i zelim ti brz oporavak. Kak te iznenadila mala Nina 😂 vec sad je prava shoping kraljica 😂 ipak izgleda da necemo profestati rodendane u bolnici 😂 i hvala kaj si se sjetila napisati kak je slavlje izgledalo, mislim da bude tak spontano i kod mog muza 😊
Mrgud, ivikii ja sam spremna iduci tjedan, tak da kaj se men tice mogu ja prva 😂 samo da obavim sisanje u petak i da muz u miru proslavi domjenak 😂 nakon toga smo spremni
Lavica bas ti je mali trbuscic, ne bi uooce rekla da si u tim tjednima. I super da je maloj bolje.
Ja sutra idem na kontrolu, al posto nema mog doktora rekao je da mi samo snime ctg pa ak nekaj nije u redu onda da me netko pregleda 🤷🏼♀️
I sad sam se sjetila da ste pisali o posjetama 🤦🏼♀️ ja sam isto mislila svima zabraniti da dolaze u bolnicu osim muza, al me muz uvjerio da sam malo bezobrazna jer starcima je to isto veliki dogadaj ko i nama i da meni ne budu uopce smetali ak dodu samo vidjeti bebu pa sam nakon nekog razmisljanja skuzila da je u pravu. Ne znam kak je sad situacija kad je vrijeme gripa, ak ko zna javite. Ja isto ne bi sama na porod 😱
Ma nikako dobiti dr na telefon, pricekat cu vrijeme tel konzultacija. Stvarno se nadam da ce to shvatiti ozbiljno i dati mi da odem izvaditi krv. Ako ne da, idem privatno, bas me briga. Uzasna mi je to sad briga i strah, a o mm da ne pricam koliko se sad i on brine. Znam da mi dodatni stres sigurno nece pomoci 😖 U najgorem slucaju, zvat cu dr opce prakse da mi ona pusti uputnicu. Sto je najbolje i ona je sad trudna, samo sto je njoj termin nekih mjesec dana poslije meni, pa 🤞 da mi da, ako ova ne bude htjela...
Red bolje da dolaze u bolnicu, nego doma😂😂😂
Lavice malicka je pravi fajter. Bit ce to ok🥰 I buša isto taman, kak si sebe oposivala mislila sam da si ogromna...
Lorija mali miš je pokupio nešto u vrticu među ostalom djecom, samo da mu se smiri...🥰
Petra kak je tvoj malac?
Lavice a stvarno si nam kroz opis dala sliku sebe od 2 km najmanje, a ono lijep trbuscic cak bi rekla mali. Drago mi je da je malena bolje.
Ja stvarno ne zelim ni razmisljat da mu zabrane dolazak na porod. Ja sam mu zabranila da od 10.1. ikud ide na ikakva druzenja, treninge, posjete i slicne gluposti, doma u karanteni cemo biti oboje. Malo je reko da sam zlocesta al kuzi da mi je on zdrav razum na porodu (valjda). A i posjete se nadam da nece zabraniti bas skroz drugo ako bi bas bio bolestan al onda bi zicala da mi puste sestru ili nekog.
Dakle kako sam se ja sad rasplakala od zivaca to nisu istine. Svo ovo vrijeme sam skroz skulirana i nista me nije izbacilo iz takta na poslu. A bilo je situacija opakih! Al danas mi javi muz sto su zajebali i zamoli da zovem kupca i pitam ga dal pristaje tako ili ce cekat. Ja sam dobila nervni slom skoro. Sama sebi neprepoznatljiva dosla. Samo sam im prosljedila broj od covjeka i nek si ga sami zovu i objasnjavaju uopce me ne zanima jel ce znat mu rec na taljanskom ili nece, sva sam bila cool dok sam pricala s muzem al kad sam poklopila raspala se. Strasni su ti hormoni sad tek shvacam vas koje se borite s tim plakanjem. Znaci ono necu se nervirat i u glavi mi koj klinac places, al ne mogu si pomoc. Kako vi stojite sa zivcima ovih dana? Ja se trenutno osjecam lomljivo ko staklena kuglica.
Red fox kraljice, “jos samo ovo i ovo i onda sam spremna” 😂😂😂. Jutros sam upalila dobro jutro hrvatska i jedno 5 puta su rekli: jos tocno 2 tjedna do bozica 🎄😁. Mi smo cak i okotili bor u ponedjeljak 🙈. Meni je zadnji mj fkt bio stres oko svih tih peiprema pa kaj mi treba, popisi, kupovine 😬, al otkad sam spakirala kofer totalno sam u nekom zenu 😊😊. Ko da me i sve manje boli 😂. Sad bi bas mogla jos 😁. Jutros sam vec i kolac napravila jer nam ekipa dolazi gledat tekmu navecer 😁
Lavice tvoj trbuh stvarno nije velik, bas kak se sama opisujes sam te zamisljala vecu 🙈😉. I bravo za malu lavicu 💪 kakva fajterica
Kako su nam petra i sarita i njihovi klinci? Sarita nam se dugo nije javila
Mikio ceestiitaaam 😁😁😁😁🎉🎊🎉🎊 bas te lijepo iznenadila 😁 evo i mene na sv duhu danas zaprimljena i cekam carski sutra, tak da moramo tulumarit dok smo tu skupa 🤭
Nadam se da si danas bolje i da se vas dvije zenske vec na veliko druzite 😁
Za posjete sam rekla samo muz i starci s jedne i druge strane.. Ne zelim nikakve sirine i tu natovarit pol sobe s ljudima, nije mi to oke, a i ne bude beba nikam pobjegla - poslat cemo slikice i to je to 😊
Sretno bolesnim malcima 🤞🤞 i ostatku koji ima preglede danas 😊😊
Mikio čestitam na bebacu baš filmski scenario 🎊🎊🎊
Cure molim vas za pomoć boli me stomak bas puno donji dio kqd legnem koda je malo lakše čim sjedem il ustanem haos opet pa mi treba par minuta da ležim da bi se smirilo sama sam kući baš sam u velikom panici strah me je nikad me nije ovako bolio možda i djaba panicim al sam nas preplašena i nesvjesti mi se nesvjesticu prepisujem panici jer čim se uzpanicim dodje mi do nesvjestice
Mikio cestitam ti, bas lijepa prica.
Zelim ti brz i lagan oporavak!
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji