Nema ni 11 a već sam rijesila i dr i briseve i poreznu :)
Malac ima oko 2700..znači za mjesec dana bi trebak biti oko 3700..nadam se ne i vise 😁 Od sljedećeg tjedna krećem u TA.
Annika jesi ti već bila? I dal te slala ponovno vadit za RH faktor? Vadile smo prije mjesec-dva i sad me opet poslala. Pitala sam je dal moram opet vaditi krvnu grupu zbog promjene prezimena i kaze ne jer ima OIB na nalazu..on se nije promijenio.Mikiočestitam ti od srca! Brz oporavak ti želim.
MaRe sutra ću do trudničke. nije mi se dalo. ja bih najradije da ne moram ići. uglavnom, podnesem ti izvještaj kad sve obavim.
ja nisam vadila opet RH faktor- jesi sigurna da trebaš baš Rh faktor ili ti nešto drugo piše na uputnici?
Ja sam RH neg pa moram kontrolirati antitijela u trudnoći.
ma brisevi ne bole uopće, ne znam tko je pisao ali nema se šta bojati. ovisi o dr, ti zadnji pregledi znaju biti bolni, sve je osjetljivo ali bris kao bris ne
Ja ću sljedeći petak ići tak da cu cuti izvjestaj prije ☺ma ta antitijela moram opet provjeriti jer sam i ja negativna...zaboravila sam kad vade..mislim do 10.Sad barem znam di se nalazi a ne da moram tri godine trazit okolo xD
Hej cure!
Mikio cestitam 🎉🎊🎉🎊 Drago mi je da je sve proslo ok, bez kmplikacija. Zelim ti brz oporavak 😊
Lavice bravo za curku, odlicno ona to podnosi. Drzim fige da i krvna slikanpoprati njeno opce stanje 🤗
Hrabrice oprosti, mislim da ti dugujem odgovor vezano za isplatu one korekcije, kod nas to ide zadnji mjesec u toj godini al ne znam postoji li pravilo🤷🏻♀️
Malac je ok, iako i dalje kuri onu sugavu temp 37,4/37,8... Sad me vec zivcira. Na jeziku se lagano povlaci gljivica, uho kapamo...proljev nema (ne mogu to racunati kao proljev stvarno... U pon 1 proljevasta stolica, jucer dvije). Sutra nam je kontrola pa cu vidjeti. 🤷🏻♀️
Ja moram prijavit NENORMALNU zelju za sirovom mrkvom. Svaki dan ih grickam, ko 🐇 sam
url=https://lilypie.com][/url
Anci sretno sutra.
Brisevi ne bole. Netko je pisao da da ali meni je to bilo ok. To je tanki stapic ko za uha ali duzi. Kako bi to bolilo? Moja beba se umirila, od jucer popodne ga slabije osjetim. Malo je ipak njeznije u odnosu na zadnje tj kad su doslovno kvrge i valovi isli po trbuhu. Jel i vama tako? Ja sam 37tt.
Sarita di si??? Petra kako maleni? Ostale curke.,bebaci?
Hej cure!
Mikio cestitam 🎉🎊🎉🎊 Drago mi je da je sve proslo ok, bez kmplikacija. Zelim ti brz oporavak 😊
Lavice bravo za curku, odlicno ona to podnosi. Drzim fige da i krvna slikanpoprati njeno opce stanje 🤗
Hrabrice oprosti, mislim da ti dugujem odgovor vezano za isplatu one korekcije, kod nas to ide zadnji mjesec u toj godini al ne znam postoji li pravilo🤷🏻♀️
Malac je ok, iako i dalje kuri onu sugavu temp 37,4/37,8… Sad me vec zivcira. Na jeziku se lagano povlaci gljivica, uho kapamo…proljev nema (ne mogu to racunati kao proljev stvarno… U pon 1 proljevasta stolica, jucer dvije). Sutra nam je kontrola pa cu vidjeti. 🤷🏻♀️
Ja moram prijavit NENORMALNU zelju za sirovom mrkvom. Svaki dan ih grickam, ko 🐇 sam
Super da je maleni bolje.
Blago tebi za mrkvu, ja imam nenormalnu želju za kolačima, cijelu trudnoću ništa slatkog i sad valjda nadoknada. Ja nisam kao zec, ja sam kao prasica 🐽 🙈
[/url
Meni zadnji put uzeo bris za streptokok, isto samo sa stapicem, ništa nisam osjetila. Kliv op op možda se sprema novo odčepljivanje :D
[/url
Brisevi ne bole, ali malo jesu neugodni kad uzima uzorak, koda "zagrebe".
Mene je malo trta za taj bris na streptokok, jer navodno uzimaju i iz guze 🙈🤔 al boze moj, prezivjet cu..
Cure, slabo pratim, bas imam posla oko bebe😁 Nego, sto se tice dolazaka u bolnicu strogo sam protiv a tako i u pravilima pise da kod trudnice moze biti samo 1. Curi do mene je doslo 6 ljudi, mislim da to nije fer prema cimerici i da ta 2 dana u bolnici zbilja nije nuzno da itko osim nekoga sto treba nesto donit dolazi. A kad kuci dodjete kako ko, meni jos smeta rez i jos hvatamo ritam, a stvarno mi se ne da sredjivat za goste.
url=https://lilypie.com]
Mene je malo trta za taj bris na streptokok, jer navodno uzimaju i iz guze 🙈🤔 al boze moj, prezivjet cu..
Meni ili nije uzeo iz guze ili je ultra nježan ili imam problem 😂😂
[/url
Evo da se javim, stigla nasa Nina ekspresno u 21h. 🥰🥰 2740 g i 47 cm.
Puko vodenjak u 18h nasred arena centra, muz i ja taman se isli nac na cugi s drustvom. A reko nista, ravno bolnica 🙈 nisam nis imala sa sobom, zvala svekrvu da mi ode doma po stvari i dokumente i donese u bolnicu. Odma me zaprimili, ctg, uzv - beba na zadak - carski. Odma brijanje, klistir, to prosetala 30ak min, krenuli odma trudovi na 2 min razmaka ako ne i manje. Istusirala se, dobila kateter i u salu. Spinalna anestezija i kroz 5 min nisam vise osjecala nis. Tj. Ne osjetis bol al osjetis sva natezanja i rastezanja i izlazak bebe. Jako cudno. Tresla sam se ko prut cijelo vrijeme, nisam se mogla smirit nikako. Beba izasla, zaplakala, pokazali mi ju na sekundu i odnjeli. Oni me sivali, cistili… Sve skupa cca pola sata trajalo. Donjeli ju pokazat dok su me jos sivali reklo da je sve ok i odnjeli ju tati da ju vidi i poljubi u cekaonu. Mene otpeljali na babinjace, pustili muza, donjeli bebu, pomazili se sat vremena i sad ju odnjeli do jutra.
Noge se vraca osjet lagano, krvarim dosta, rez pocinje bolit sve jace.
Eto cure moje… Filmski jako brzo bez naznaka da bi moglo danas. I drago mi je da je tako jer se nisam stigla ni snac ni razmisljat o nicemu. 🙈
Jako jako je sitna i ima kosice i jako mi je cudno sve jos.
Čestitam od srca ❤tebi brz oporavak 🌷
Meni ili nije uzeo iz guze ili je ultra nježan ili imam problem 😂😂
Hahaha kraljice 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji