ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    11. Prosinac 2019. 16:31

DeeDee

damnarexx

Brisevi ne bole, ali malo jesu neugodni kad uzima uzorak, koda "zagrebe".
    Mene je malo trta za taj bris na streptokok, jer navodno uzimaju i iz guze 🙈🤔 al boze moj, prezivjet cu..

Meni ili nije uzeo iz guze ili je ultra nježan ili imam problem 😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Aristea
    11. Prosinac 2019. 16:45

Lavica nebi nikad rekla da si u tom tjednu trudnoće jao! Pa trbuscic imas. Mrak izgledas.  :) 🤩
    Anchy sretno ti sutra, javi se dok dodes k sebi! :) 💪🏻🤞🏼❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Dalindas
    11. Prosinac 2019. 16:56

Anchy ,sretno sutra 🤞🏻
    Mene bris nije bolio ,ali mi je bas bilo nelagodno 
    Mare ,i ja sam sljedeći tjedan u TA

Točkica37
    11. Prosinac 2019. 17:16

Stelle123

Cure, slabo pratim, bas imam posla oko bebe😁 Nego, sto se tice dolazaka u bolnicu strogo sam protiv a tako i u pravilima pise da kod trudnice moze biti samo 1. Curi do mene je doslo 6 ljudi, mislim da to nije fer prema cimerici i da ta 2 dana u bolnici zbilja nije nuzno da itko osim nekoga sto treba nesto donit dolazi. A kad kuci dodjete kako ko, meni jos smeta rez i jos hvatamo ritam, a stvarno mi se ne da sredjivat za goste.

Potpisujem.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• piba7
    11. Prosinac 2019. 17:34

Bris za streptokok - nije da vam gurne stapic u guzi, nego samo prođe s njim oko anusa. Tako da ne brinite :)

DeeDee
    11. Prosinac 2019. 17:54

piba7

Bris za streptokok - nije da vam gurne stapic u guzi, nego samo prođe s njim oko anusa. Tako da ne brinite :)

To objašnjava neke stvari :D
    Damnarexx, hrabrica, ipak nemam problem 😂😂😂😂😂

[/url

DeeDee
    11. Prosinac 2019. 17:57

Stelle123

Cure, slabo pratim, bas imam posla oko bebe😁 Nego, sto se tice dolazaka u bolnicu strogo sam protiv a tako i u pravilima pise da kod trudnice moze biti samo 1. Curi do mene je doslo 6 ljudi, mislim da to nije fer prema cimerici i da ta 2 dana u bolnici zbilja nije nuzno da itko osim nekoga sto treba nesto donit dolazi. A kad kuci dodjete kako ko, meni jos smeta rez i jos hvatamo ritam, a stvarno mi se ne da sredjivat za goste.

Vjerujem da ćemo sve puno manje visit tu kad dođu bebice hehe, nadam se da ste dobro i da je sve ok.

A treba se prilagoditi naravno i situaciji u sobi..
    A što se tiče sređivanja kod posjeta doma,  tih za koje se moram sređivat nadam se neće bit par mjeseci 

[/url

Simbalija
    11. Prosinac 2019. 18:02

Lavica27

Thinkpink mi se opet nocas preznojili ali evo uspjesno vec 1,5dan bez temp! Dr nam rekla da sutra ili u petak dodjemo na kontrolno vadjenje krvi i da se odlicno ona izborila s tom upalom 🥰
    Simbalija, kad je frendica u petrovoj rodila u sijecnju bila je zabrana al muz je mogao na porod.
    Ja kasno palim,al propustila sam turu s trbusima pa eto moje🙈 Danas tocno 32tt, na +8. Kolko zderem ocekivala sam +12🙈

Nadam se da će to biti istina jer stvarno želim da bude uz mene ma porodu.. Bilo bi mi grozno samoj.. Valjda će malo pričekati sa zabranama, nekad ih ne uvedu uopće, ali baš mi je teta u ljekarnoj rekla da je masu bolesnih ljudi 😔
    Drago mi je da je malena lavica bolje! ♥️ I trbuščić ti je mini, predivno izgledaš!!

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Simbalija
    11. Prosinac 2019. 18:08

samojed

Hvala vam cure damo sam čitala nisam mogla ništa da napišem, prestala me je ona jaka bol lagano sad osjetim al nije ništa strašno stvarno sam se bila baš uplašila u jednom trenu sam pomislila gotovo poroditi ću se popila sam čaj magnezij bolje je nisu onako oštri bolovi

Baš sam ti htjela komentirati probaj sa magnezijem, mene kad bole ti menstrualni grčevi nakon magnezija prođu.. Nadam se da si bolje.
    Danas je neka promjena vremena jer je meni tlak ful nizak, a inače je normalan i par puta kad bih došla u neki dućan mi se baš jako mantalo. Išla sam u H&M i morala malo čučnuti među dječju robicu da me prođe hladan znoj. Baš loš neki osjećaj.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

Simbalija
    11. Prosinac 2019. 18:11

DeeDee

damnarexx

Brisevi ne bole, ali malo jesu neugodni kad uzima uzorak, koda "zagrebe".
    Mene je malo trta za taj bris na streptokok, jer navodno uzimaju i iz guze 🙈🤔 al boze moj, prezivjet cu..

Meni ili nije uzeo iz guze ili je ultra nježan ili imam problem 😂😂

Nije ni meni iz guze uzela.. Koliko znam 😁 ali nije bolno ni iz ove druge rupe, brzo oni to uzmu.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.