Mikio Ne mogu vjerovati, kakav ekspresan porod 😄
Ja sam se malo i rasplakala jer smo imale blizu termine, pa sam te uvijek pratila, a i ja ću na carski sa spinalnom, tako da sam nekako baš emotivno odreagovala 😄 Drago mi je što je sve dobro, šok ti je, nisi još očekivala, pa ti treba malo vremena da se sve složi u glavi, ali bitno da je sve u redu, sad uživaj sa svojom tvrdoglavom curkom 💖
Ja u ponedeljak ostajem u bolnici, u utorak je carski 😍
Anchy_001 Sretno tebi sutra 😍 Hoćeš li spinalnu ili opštu anesteziju?
Lala27 isto spinalnu 😊 drago mi je da cu bit budna da ga cujem i vidim odmah ☺😁
Znaci i tebi se blizi dan d.. zelim ti svu srecu i da sve prode kako treba 🤗🤗
Mikio iskrene čestitke na malenoj princezi!
Ovo za prehlade i zabranu posjeta, sumnjam da se to odnosi i na pratnju na porodu ali ako i pokušaju to provest mislim da ću tako urlat u boxu da će ga pustit unutra samo da mene ušutkaju Ako je mm cijelo vrijeme samnom i oboje smo zdravi, stvarno ne vidim razlog da ga ne puste da bude i na porodu i tu bi stvarno frku digla da krenu kenjkat oko tog. A što se tiče ostalih posjeta, nisam baš za to da nam dolaze u bolnicu čisto jer bi htjela doći malo do sebe a i ako netko drugi dođe, onda mm gubi to vrijeme s nama u posjeti, tj sa malom...A doma već prvi dan očekujemo moje i njegove (roditelji i sestre) i to mi je baš drago da imaju želju doći..Oni su nas pratili i bodrili kroz ivf i prateće izazove i stvarno nemam ništa protiv da nam dođu već prvi dan..Ostali će morati malo pričekati..I ono što me najviše veseli je što je mm najavio godišnji na poslu pa će s nama biti 2 tjedna domeka da se zajedno uhodavamo
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
A cure muljate, nisam se bas tak ogromno opisivala😂 Pa stavljala sam i prije slike🤔 al hvala😁
Anchy sretno sutra!
Lorija reci ti mami da si puna ljubavi🥰🥰
Mare super za pregled!
I nesto sam vam htjela napisat al nis nisam zapamtila. Od jutra radim bozicne ukrase s malom da ju malo zabavim i imam osjecaj da imam sljokice i u *upku. Isprike na slikovitom izražavanju😂
Nadam se da je Mikio bolje.
Sarita se od nastupa malog nije javila ako se ne varam..
Hvala vam cure damo sam čitala nisam mogla ništa da napišem, prestala me je ona jaka bol lagano sad osjetim al nije ništa strašno stvarno sam se bila baš uplašila u jednom trenu sam pomislila gotovo poroditi ću se popila sam čaj magnezij bolje je nisu onako oštri bolovi
Nema ni 11 a već sam rijesila i dr i briseve i poreznu :)
Malac ima oko 2700..znači za mjesec dana bi trebak biti oko 3700..nadam se ne i vise 😁 Od sljedećeg tjedna krećem u TA.
Annika jesi ti već bila? I dal te slala ponovno vadit za RH faktor? Vadile smo prije mjesec-dva i sad me opet poslala. Pitala sam je dal moram opet vaditi krvnu grupu zbog promjene prezimena i kaze ne jer ima OIB na nalazu..on se nije promijenio.
Mikio čestitam ti od srca! Brz oporavak ti želim.
MaRe sutra ću do trudničke. nije mi se dalo. ja bih najradije da ne moram ići. uglavnom, podnesem ti izvještaj kad sve obavim.
ja nisam vadila opet RH faktor- jesi sigurna da trebaš baš Rh faktor ili ti nešto drugo piše na uputnici?
Ja sam RH neg pa moram kontrolirati antitijela u trudnoći.
ma brisevi ne bole uopće, ne znam tko je pisao ali nema se šta bojati. ovisi o dr, ti zadnji pregledi znaju biti bolni, sve je osjetljivo ali bris kao bris ne
[iimg]
Netko je pitao za briseve, i mene je bilo frka ali stvarno nije bilo bolno...Nisu čak ni gurali ono željezo dolje da rašire kao kod običnih briseva..Samo kratko gurnu tanki štapić da uzmu uzorak i stvarno se niti ne osjeti ;)
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Evo javila mi se dr. Rekla je odmah jetrene probe raditi ujutro. Ok, sad sam mrvicu mirnija jer sam nesto uspjela poduzeti 🤞🤞🤞 mi fige cure. Mantrajte pls da je sve ok i da je samo svrbez i da sam osjetljiva picajzla 😫😫😫
Sretno!!! 🤞🤞🤞
Mozda stvarno nije to, ali dobro da te salje da provjeris! Frendica je isla na carski zbog tog skoro mjesec dana prije termina. Zato sad u drugoj trudnoci isto kontrolira i prati da joj se nebi opet pojavilo. Al bilo je na kraju sve ok s njom i bebom, tako da probaj sto manje brinuti.
Drugu su pak cini mi se samo dlanovi svrbili i bili onako oteceni crveni, al zbog cirkulacije tako pred kraj.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji