ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    11. Prosinac 2019. 11:01

Nema ni 11 a već sam rijesila i dr i briseve i poreznu :)
    Malac ima oko 2700..znači za mjesec dana bi trebak biti oko 3700..nadam se ne i vise 😁 Od sljedećeg tjedna krećem u TA. 
    Annika jesi ti već bila? I dal te slala ponovno vadit za RH faktor? Vadile smo prije mjesec-dva i sad me opet poslala. Pitala sam je dal moram opet vaditi krvnu grupu zbog promjene prezimena i kaze ne jer ima OIB na nalazu..on se nije promijenio.
    Mislim da je Lorena rekla da ju strah briseva...ja dns nisam ni osjetila..već sam pomislila da je odustala 😂😂😂😁 
    Samojed ako te ne boli dok lezis sve je ok..mene sad malo malo boli donji dio trbuha jer malac sve stisce.

DeeDee
    11. Prosinac 2019. 11:30

Grizli

Lavice a stvarno si nam kroz opis dala sliku sebe od 2 km najmanje, a ono lijep trbuscic cak bi rekla mali. Drago mi je da je malena bolje.
    Ja stvarno ne zelim ni razmisljat da mu zabrane dolazak na porod. Ja sam mu zabranila da od 10.1. ikud ide na ikakva druzenja, treninge, posjete i slicne gluposti, doma u karanteni cemo biti oboje. Malo je reko da sam zlocesta al kuzi da mi je on zdrav razum na porodu (valjda). A i posjete se nadam da nece zabraniti bas skroz drugo ako bi bas bio bolestan al onda bi zicala da mi puste sestru ili nekog.
    Dakle kako sam se ja sad rasplakala od zivaca to nisu istine. Svo ovo vrijeme sam skroz skulirana i nista me nije izbacilo iz takta na poslu. A bilo je situacija opakih! Al danas mi javi muz sto su zajebali i zamoli da zovem kupca i pitam ga dal pristaje tako ili ce cekat. Ja sam dobila nervni slom skoro. Sama sebi neprepoznatljiva dosla. Samo sam im prosljedila broj od covjeka i nek si ga sami zovu i objasnjavaju uopce me ne zanima jel ce znat mu rec na taljanskom ili nece, sva sam bila cool dok sam pricala s muzem al kad sam poklopila raspala se. Strasni su ti hormoni sad tek shvacam vas koje se borite s tim plakanjem. Znaci ono necu se nervirat i u glavi mi koj klinac places, al ne mogu si pomoc. Kako vi stojite sa zivcima ovih dana? Ja se trenutno osjecam lomljivo ko staklena kuglica.

Ja sam imala fazu drame i svakodnevnog plakanja pred jedno 2,3 tjedna... Mislim da je to sve izrazito normalno jer jbg hormoni. I ja sam si čudna takva al eto :)
    Upozorili su me da se pripremim na još gore stanje svijesti prvih mjesec do dva od poroda :D

[/url

DeeDee
    11. Prosinac 2019. 11:32

Samojed probaj se smiriti, znam da je ružno kad si sama. Ako prestane dok ležiš je vrlo vjerojatno sve ok. Imaš možda nešto za opuštanje mišića da popiješ?  
    Šaljem pozitivne misli

[/url

Valkris
    11. Prosinac 2019. 11:47

MaRe

Nema ni 11 a već sam rijesila i dr i briseve i poreznu :)
    Malac ima oko 2700..znači za mjesec dana bi trebak biti oko 3700..nadam se ne i vise 😁 Od sljedećeg tjedna krećem u TA.
    Annika jesi ti već bila? I dal te slala ponovno vadit za RH faktor? Vadile smo prije mjesec-dva i sad me opet poslala. Pitala sam je dal moram opet vaditi krvnu grupu zbog promjene prezimena i kaze ne jer ima OIB na nalazu..on se nije promijenio.
    Mislim da je Lorenarekla da ju strah briseva…ja dns nisam ni osjetila..već sam pomislila da je odustala 😂😂😂😁
    Samojed ako te ne boli dok lezis sve je ok..mene sad malo malo boli donji dio trbuha jer malac sve stisce.

za početak čestitke curkama koje su rodile :D 
    eto super sto ne moras vaditi za krvnu grupu, ja idem sutra i tocno cu ih pitati u petrovoj zasto neki moraju neki ne.
    dalje, mislim da je normalno da sve imamo neke svoje strahove.. ali se nekako uvijek vodim mislima kako su svi prije mene tako budem i ja (i za briseve i preglede i rađanje i tako)
    mene danas uzasno bole rebra i bas osjetim da me udara jako po rebrima i nekako se cudno kao nagnjezdio ispod :/ i nista se nisam naspavala od zgaravice :(
    sretno na pregledima i bubanim malcima i mamama zelim da sto prije ozdrave :D

• Tonkica1
    11. Prosinac 2019. 11:56

Samojed u tvojim tjednima me posebno.bolio taj dio jer je malac rastao i pritiskao sve dolje. Dokle god bol popusta kad legnes (smanjis pritisak na taj dio) trebalo bi biti ok. Samo legni na lijevi bok i lijepo disi pa ces se i smiriti

DeeSB
    11. Prosinac 2019. 12:04

Mikio cestitaaam i zelim ti brz oporavak! I dobrodosla Nina! 🤗🤗😘

L 💛

beba2025❤
    11. Prosinac 2019. 12:06

Mame koje su rodile i imale problema sa hemoroidima...
    Da li ima koja iskustva sa Pilex kapsulama?

• Tonkica1
    11. Prosinac 2019. 12:15

Evo javila mi se dr. Rekla je odmah jetrene probe raditi ujutro. Ok, sad sam mrvicu mirnija jer sam nesto uspjela poduzeti 🤞🤞🤞 mi fige cure. Mantrajte pls da je sve ok i da je samo svrbez i da sam osjetljiva picajzla 😫😫😫
    Beba2019 sorry, ja ti nemam iskustva, ali sam sigurna da ce ti netko znati odg

kl1v
    11. Prosinac 2019. 12:26

Cure kak je prosao pregled?

kl1v
    11. Prosinac 2019. 12:33

Tonkica1

Evo javila mi se dr. Rekla je odmah jetrene probe raditi ujutro. Ok, sad sam mrvicu mirnija jer sam nesto uspjela poduzeti 🤞🤞🤞 mi fige cure. Mantrajte pls da je sve ok i da je samo svrbez i da sam osjetljiva picajzla 😫😫😫
    Beba2019sorry, ja ti nemam iskustva, ali sam sigurna da ce ti netko znati odg

Manramo i bit ce ok. Ali bolje provjeriti da umiris i samu sebe. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.