ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    11. Prosinac 2019. 07:04

Mikio od ❤ cestitam! Odmaraj sada!! 🥳🥳😘😘
    Cure pls savjet, jucer su me poceli dosta svrbiti dlanovi i stopala, a cak i ostatak tijela na nekim mjestima. Dosta je neugodno i jak je svrab, malo me strah da nije nesto jer sam naravno isla citati sto bi moglo biti... Nisam pametna sta da radim, u petak imam pregled u TA, nezz dal da cekam, da zovem svoju ginu ili da odem u bolnicu, bas nisam pametna...

Grizli
    11. Prosinac 2019. 07:11

Mikio cestitam na malenoj Nini! Stvarno bilo brzo, al tako vam je valjda bilo sudjeno da se upoznate filmski. Rasplakala se naravno ko i svaki put do sada. Zelim ti brz oporavak i da sto prije se mazite. 😍 Uzivaj, oporavi se pa kad stignes pisi kako ste mrvica i ti!
    Zarica mi smo već rekli da u rodiliste osim tate ne smije nitko. Jer zaista ni ne pustaju bas iako sam cula da ekipa se prosverca. Onaj dan kad dolazimo doma dogovor je da mogu doc moja mama, sestra i necak, njegovi roditelji i njegova sestra. Moja sestra i mm imaju zadatak nakon 1h svih uputit doma da nas troje ostanemo sami i odmorimo. A onda ostale posjete smo rekli u iducim danima da cemo dogovarati ovisno o potrebi nas troje. To zapravo nece biti posjete nego ako nam treba nesto da nam mame i sestre pomognu, donesu rucak ili nesto iz trgovine. Ostali obitelj, kumovi, prijatelji... Vecini je vec najavljeno da ne dolaze prvih mjesec dana, a nakon toga da obavezno zovu i pitaju kad nama pase da dodju. Za sad nitko se nije bunio. Prijatelji vec rekli da nas nece smetat barem 2 mj ako mi njih ne zovemo. Najbolje je ljudima otvoreno reci, koliko sam primjetila nitko nam nije zamjerio niti negativno reagirao. Posebno zato jer je zimski period pa svi kuze i da nije dobro bebu i mene onda izlagat kojekavim bakterijama. Nasim najblizima mi je tesko zabraniti da ne vide nas odmah, a koliko god sad mislila da cemo sve sami moc svjesna sam da ce nam pomoc ipak za nešto biti potrebna i da onda trebm njih. Najvaznije je da ti i mm dogovorite "pravila" kojih cete se oboje drzat i koji ce prvenstevno bebi i tebi odgovarat.
    Za jastucice... Ja sam za black friday stajala u mulleru neko vrijeme i promatrala sta zene kupuju na odjelu tom za bebe i mame. 🙈 I skuzila da ih puno uzima te jastucice od mullera bas pa sam uzela kutiju njihovih. Kutiju babylove od dm dobijete kad u dm netko dodje sa vasom karticom i otpusnim pismo iz rodilista, pa da znate da u knjizici je kupon za to. A kupiti cu jos neke vrste pa probavati. Ja sve volim isprobat prije nego se odlucim konacno za nesto i kupim vecu kolicinu. Profesionalna deformacija testiranja i ispitivanja prije konacnog odabira. Jedino sam cula da neke iz konzuma nis dobre bas.

Lorena94
    11. Prosinac 2019. 07:23

Jutro ženice... Mikio čestitam od ❤️, Nina dobro nam došla! Glavno da se nisi stigla stresirati, rana će proći, a vas dvije se mazite i pazite!!
    Ženice, ja sutra idem na onaj bris, sve me strah, mislim da se neću moć opustiti.. Fuj... Mene još ni jednom nije gledala dolje odkad sam saznala sa 4,5 mj da sam trudna, odma bila briseve uzela, vidim da vi pišete da vas gledaju svaki put.. Btw nadam se da bolesna dječica polakobdolaze k sebi i da će brzo ozdraviti! 

mrgud_zg
    11. Prosinac 2019. 07:32

E sto se tice posjeta. Meni ce moji i njegovi vjerujem doc odmah. Al nemam stvarno s tim problema. I mama i svekrva su mi se ponudile pomoc maximalno kolko to budem trebala, u stilu donjet rucak, stavit prat ves, opeglat, a da se ja mogu posvetit bebi. To mi je stvarno super od njih i mislim to iskoristit. Mm ce kad rodim isto bit doma par dana. A ostale ne mislim primat cca mjesec dana
    Iako to fkt nema pravila. Meni je prije 3 mj rodila frendica. Super su se uhodale. Tokom jutra dok je sama joj  dolaze pomoc mama i sveki. I nas par blizih frendica je zvala na kavu i upoznavanje dok mala jos nije niti mj dana napunila. 

• Tonkica1
    11. Prosinac 2019. 07:56

Srerno na danasnjim pregledima!!
    Mi smo se isto dogovorili da ce za prvu ruku doci moji starci i nitko drugi. Sa svekrvom zivimo 😫 tako da je ona ionako tu. Skuzila sam i ja da su ljudi generalno ok i da su se cak malo promijenila misljenja oko toga kada treba doci i da postuju ako im kazes pls ne jos itd.
    Mene je ovaj svrab popustio, malo jos samo po rukama...zovem svoju gin malo kasnije kad budu telefonske konzultacije...

Aristea
    11. Prosinac 2019. 08:01

Tonkica1

Mikiood ❤ cestitam! Odmaraj sada!! 🥳🥳😘😘
    Cure pls savjet, jucer su me poceli dosta svrbiti dlanovi i stopala, a cak i ostatak tijela na nekim mjestima. Dosta je neugodno i jak je svrab, malo me strah da nije nesto jer sam naravno isla citati sto bi moglo biti… Nisam pametna sta da radim, u petak imam pregled u TA, nezz dal da cekam, da zovem svoju ginu ili da odem u bolnicu, bas nisam pametna…

Baci doktoru hint da je mozda kolestaza u pitanju .. ja sam u Petrovoj lezala sa zenom koja je imala taj svrab ..i radilo se o kolestazi, kontrolirala je jetrene probe i žuč ako se ne varam ... I svrbilo ju je cijelo tijelo...neznam puno o tome ali eto . 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• piba7
    11. Prosinac 2019. 08:02

Tonkica1

Mikiood ❤ cestitam! Odmaraj sada!! 🥳🥳😘😘
    Cure pls savjet, jucer su me poceli dosta svrbiti dlanovi i stopala, a cak i ostatak tijela na nekim mjestima. Dosta je neugodno i jak je svrab, malo me strah da nije nesto jer sam naravno isla citati sto bi moglo biti… Nisam pametna sta da radim, u petak imam pregled u TA, nezz dal da cekam, da zovem svoju ginu ili da odem u bolnicu, bas nisam pametna…

Nazovi svog doktora da te odmah pošalje vaditi krv da bar imaš nalaze do petka. Vjerojatno je jetra i/ili zuc u pitanju tj kolestaza. 

ivikii
    11. Prosinac 2019. 08:23

Ne mogu vjerovat da sam sinoc zaspala bez da san usla na forum, iii onda ovo propustim. 
    Mikiiioooo 😱 pa cestitaaam ❤️ a porod ti je pre dobar. 🤣
    Ajme sad ne mogu docekat pregled sutra. Iako sutra navečer imamo veceru na koju bas zelim ic i iza toga sam spremna za porod🤣. Vec ja javila da sigurno stizemo, a meni muz odma samo ti tako sigurno javljaj, da te nedi odma ujutro u bolnici ostavili🙈
    Red fox, Mrgud bas me zanima koja je sljedeća 😄

Lavica27
    11. Prosinac 2019. 08:27

Jutro cure,koje divne vijesti❤ Mikio cestitam od srca,pa koji filmski dolazak, mala Nina ocito voli publiku kad je nasred Arene odlucila doci🙈🥰 Jesi razmisljala da posaljes Areni  mail obzirom na okolnosti da bi bio red da Nina ima dozivotno popust u Areni? Mislim ziher nikom nije jos tamo puknuo vodenjak😂 salim se malo,nadam se da ne zamjeras 😁 Da ta bol nakon op bude nezgodna, i nemoj se prepasti,kod prvog ustajanja je filijg ko da su ti organi razmjesteni,al svaki dan si sve bolje! Eto ipak ce imati prilike obuci bozicno odjelce❤
    Zarica razumijem te al razumij i ti roditelje... nasi su dosli naravno i u bolnicu (rodilja ide ispred odjelq bebu pokazuju na vratima svima) i prvi dan kod nas doma (mame i tate) na sat vremena jer su i mene i malenu htjeli vidjeti. Nisu bili nametljivi i otisli. Prvih tj dana je moja mama samo donosila rucak,M je ppspremao i radio po kuci. A posjete su nam krenule nakoj mj dana,ljudi bi se najavljivali. 

Damnarexx 🌺
    11. Prosinac 2019. 08:53

Mikio cestitke! 😍✨✨ Dobrodošla Ninuška 🥰🥰🥰🥰
    Bome, msm da je nekad dobro ovako na prepad..bitno da si ti doma imala sve spremno :)
    Zelim brz oporavak, i uzivanje s maleckom! ♥️♥️♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.