ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    09. Prosinac 2019. 20:09

cestitam na urednom ogtt! 👍👍👍
    Obozavam rijec morate, onda bas za inat napravim obrnuto. 
    Hrabrice nasmijala sam se na tvoj post o prezimenu. Mm je pristao da ima oba prezimena kao ja. I sad se psihicki pripremamo na prodike jer ce mala imati 2 prezimena i dugo ime. Al vec imamo spremne odgovore - necete vi to pisat dok sama ne pocne pisat i bar ce dijete rano nauciti abecedu. A danas hvala bogu za 30 kn mozes svaki mjesec mjenjat ime i prezime.
    DeeDee opisi mi malo te poslastice?! 🤣 Ja doma u ormaru imam samo poslastice za psa pa ne znam koje su to za prijatelje... 🤣🤣🤣 Sala mala
    Lavice 😂😂😂😂😂😂 umirem od smijeha za macke. Ako nista mozda u tvom kvartu nema puno macaka onda. 
    A alkohol i vino mi nude na dnevnoj bazi. Uza specijalizacija mi je enologija, tako da je ljudima jaaako cudno kad kazem da ne pijem jer mi je vino u opisu posla zapravo. Gledaju me kao ono ajde nemoj s**t... Pa sam pocela govoriti da mi alkohol izaziva mucninu pa su prestali barem kolege nuditi. 

Hrabrica
    09. Prosinac 2019. 20:22

Oh Grizli pa ti si genije od žene kad si mm-a dobila da uzme tvoje  moj jedva pristao i na ovo  Ali kad vidim koliko mu znači da mala ima samo njegovo nemam srca forsirati. Da mu skačem po glavi pristao bi on ali ne želim da se osjeća loše i kad mu to toliko znači onda ok...Gledam na to kao na način da mu zahvalim za sve što svakodnevno čini za nas jer je stvarno predivan i muž i prijatelj u jednom <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• thinkpink1
    09. Prosinac 2019. 20:55

Curke da nije bozicnica sjela!?😊
    Grizli ja odbijam alkohol sa uzrecicom, a ne hvala, na odvikavanju sam 😂😂😂 onda 100 upitnika iznad glave 😂😂😂
    Lavice super za hrabricu, bit ce ona dobro!!!🥰🥰

Lavica27
    09. Prosinac 2019. 21:00

Thinkpink nama sjeda oko 15.u prosincu bozicnica a i obicno pise na vrsti uplate "prigodni darovi" il tako nesto. Cekamo jos i bozicnicu😁😁

• Tonkica1
    09. Prosinac 2019. 21:06

Lavice jako mi je žao zbog tvoje curice! 🤞🤞🤞 da sve prođe što prije i da ozdravi! Bit će u redu, ako sam je ja prebolila sa 2 mjeseca, onda će i ona 💪💪
    Jako su vam slatke buše svima ❤
    kl1v još si ti pristojna, davno bih je poslala u 3pm. I ček wtf - kuma???
    annika baš super, glupi HZZO
    Beba2019 samo ti dijeli, cijeni se svaka info!
    Meni se čini da je ovo iskustvo u bolnicama i sa sestrama kako naletiš i jesu li te iste sestre u pms-u ili ne 🙄🙄🙄
    LoBi cure su ti sve napisale, nikakvih problema tu nema. Eventualno netko izgledno želi da se što prije vjenčate 😂😂
    Ljudi moji, dijete vam može mijenjati prezime, ime kad navrši 18. Moj mm je mijenjao prezime prije naše svadbe jer nije od svog ćaće imao ništa pa eto bez problema, proces traje 30 dana jer mora obavijest biti obješena na općini za slučaj da se netko hoće žaliti.
    malacrna6 jel ima kakvih naznaka? Sluzni čep itd? Kako se ti osjećaš? 🤞🤞 da krene pa da ne prenosiš. I to što kaže MaRe pranje prozora 😂
    Lorena super za OGTT!!
    I mene je neki dan iznenadilo, dobili bonus u firmi, onak dan nakon plaće. Išla platiti neki račun preko mBankinga i vidim da imam puno više novaca nego što bi trebala imati, pa panika, nije valjda da ću morat vratiti pa dok ih dobijem hahaha

lorija
    09. Prosinac 2019. 21:18

Heej evo me, bome buran dan kod mene,nastojala sam ga full iskoristiti. 
    Uglavnom malac je 'dobro',problem je slajm koji ne zna izbaciti,zasada je dobio samo sirup.Kontrola u cetvrtak ponovo. Temperatura ona hinjska od 37 do 38.
    A ja sve ok,cvrsto zatvorena sto mi je najvaznije! Kontrola za 3tjedna,.mislim tada i bris na streptokok ce biti. 
    Lavice draga,tvoj post mi je upao posebno u oci,jako mi je zao al vjerujem da ce se i to pobjediti lavicnom snagom. ☺ i da, ne citaj google,jer on nam nije prijatelj ☺ 
    Petra procita i kod tebe svasta,brz oporavak i vama zelim. 
    Nikakva bolest nije lagana cak ni ona najbezveznija al nasi mali klinci su jaki,mogu oni to pobjediti 💪💪
    Terminuse ajd odcepite vise,odavno nije bilo beba da nesto i cestitamo 😀

PetraB
    09. Prosinac 2019. 21:53

Lavice ja sam na rebru na gastru lezala s malim iako nisam dojila (doduse bio je mladji, 9 mjeseci al nitko nije niti pitao, vec ono, mama vi ste s njim)... U Sisku roditelj moze biti, placa se po danu boravak (ako je slobidan apartman ides u njega ak ne u sobi krevet...lezala kad je mala bila oko godinu), na srebrnjaku lezala s malom (4 godine je imala bez ikakvih pitanja) i s malim u Sisku ovo ljeto, doduse dnevna kao bolnica pa sam imala samo fotelju na razvlacenje bez obroka. Ne vjerujem da neces moc biti s njom ukoliko dodje do toga. Drago mi je da je ona dobre volje kako si napisala, bude ona to prebrodila 😎💪🏼. Saljem ti 🤗🤗🤗 i drzim fige da noc  ude bolja. 
    Moj je cijeli dan ovakav...
     i cendra za poludit, nece jest, samo pije vodu, jogurt je ajde popio...valjda mu je pasalo hladno za to na jeziku 🤦🏻‍♀️
    Lorija drago mi je da je kod tebe bolja situacija. Drzim fige da sirup pomogne. E, jel znate koji su to cepici koji pomazu da tak mali klinci koji ne znaju izbaciti slajm, pomocu tih cepica izbace slajm kroz stolicu. Netko mi je to pricao al ja naravno ne mogu se sjetiti tko 🙈
    Sto se tice trbuha...evo nas tri gracije 😅😅😅... Dakle ovakav je bio na porodu s malim 🙈

Lorena ogtt je super, bravo!!!
    E daaaa...ja sam zaboravila no ja za svoj nalaz ogtt-a mogu jedino zahvaliti nasoj Grizli kona mi je na pocetku pomogla sa smjernicama pa Grizli jedan ogroman hug saljem 🤗🤗😘😘
    Idem se lec jer sam naravno danas uz natezanje s malcem iz auta, u auta zeznula isijadikus pa sam jos i sepava...🙈
    Ostalim curkama, onima s "poslasticama" 😅, uobicajenim tegobama, onima u borbi s okolinom takodjer zelim ugodnu vecer i bez nesanice nocas 😘😘

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    09. Prosinac 2019. 22:18

LoBi

beba2019

LoBi

Cure jel ima koja da nije u braku? Ja i decko smo skupa vec vise od 8 godina, i zaruceni smo, ali nismo se vjencali, ja sam to htjela mozda kasnije, nisam htjela trudna svadbu imati i sad nam svi broje da se moramo vjencati zbog djeteta, da ce bit velikih problema s papirima, a nitko nam ne kaze kakvih tocno problema. Jel ima koja provjerenu info jel moramo bar kod maticara ili mozemo to sve kasnije obavit? Proletilo nam je vrijeme i sad nam se neda to na brzinu, a nebih htjela da ona ima problema radi nase neorganizacije 🙈

Kakve komplikacije?
    Mi kad smo dobili prvo dijete nismo bili vjencani..pri upisu tata mora biti prisutan i jedina razlika u onom zapisniku prvog djeteta i ostale djece rođene u braku je ta sto za prvo pise da on priznaje da je otac djeteta,a u ostalima pise..otac djeteta je….taj i taj..
    Ne slusajte price i ne brinite🤗🤗

Ma nitko mi konkretno nije znao reci kakvi su to problemi i komplikacije, ali glavno da svi znaju da to moramo napravit prije. Ubili nas u pojam sa svadbom i da se moramo rijesit macke. Sestra njegova isto jedan dan me zove i kaze sad ces se ti naljutit al ja ti moram rec, ja nisam mogla spavat sinoc morate se bar kod maticara vjencat prije nego se beba rodi, znas ti kakve su to komplikacije kasnije 😂
    Svi napametniji oko nas. Zao mi je samo sto nisam prije tu pitala manje bi se sekirala hahah😂😂

Ah....pa,,ok...mozda su njima neke komplikacije u glavi..najmanje sto treba je sikirati trudnu zenu..nemoj se dati zivcirati..toliko ima nevjencanih parova koji zive u vecoj ljubavi i skladu nego vjencani!
    Ali ,presmijesno 😁cak i zakoni postoje o vanbracnoj zajednici..priznati parovi kao i ovi vjencani!
    Samo im se nasmijesi i uzivaj🤗🤗

Omerta
    09. Prosinac 2019. 22:22

Lavica, brz i uspjesan oporavak curici! ❤🤞
    Lorena, ma ogtt ti je savrsen! Bravo! 👏
    Super su vam trbuscici  evo i mog od proslog tjedna: https://photos.app.goo.gl/X5S64A5WGvGQKYNY9 

Sretno svima na ovotjednim pregledima! 🤞 Jedva cekam da vidim svoju curku! Ide li koja od vas na 4D nakon 30tj i moze li se lijepo uhvatiti lice dok je beba glavom dolje?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

DeeDee
    09. Prosinac 2019. 22:30

Omerta

Lavica, brz i uspjesan oporavak curici! ❤🤞
    Lorena, ma ogtt ti je savrsen! Bravo! 👏
    Super su vam trbuscicievo i mog od proslog tjedna:https://photos.app.goo.gl/X5S64A5WGvGQKYNY9

Sretno svima na ovotjednim pregledima! 🤞 Jedva cekam da vidim svoju curku! Ide li koja od vas na 4D nakon 30tj i moze li se lijepo uhvatiti lice dok je beba glavom dolje?

I vi ste fino narasle od prošle fotke 😍😍
    Meni su rekli da se super vidi do kraja na 4d ali nekako nisam baš sigurna, odlučila sam da ipak neću ići, imam feeling da bi bila razočarana kvalitetom slike a i družit ćemo uskoro uzivo 😍

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.