ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LoBi
    09. Prosinac 2019. 16:34

Joj cure super ste, hvala vam❤️❤️ svi su napametniji oko nas, a nitko ne zna reci neke konkretne informacije,a nisam nigdje nasla kakvi su to PROBLEMI I KOMPLIKACIJE ako se ne vjencamo prije nego se ona rodi. Bas dobro, jedna briga manje 😂hvala❤️❤️❤️❤️

DeeDee
    09. Prosinac 2019. 16:42

LoBi pusti selo neka priča :D
    Mi smo skupa 6 godina i nadam se da ćemo biti zauvijek ali meni osobno taj papir tako ništa ne predstavlja, ne znam zašto, oduvijek imam neku averziju. Ugl, i mene oprala panika pa sam se raspisala i rekli su da apsolutno nema problema. Dijete u rodilištu dobije tvoje prezime, a kad se ide upisat u matični otac djeteta potpiše da je njegovo dijete i dobije njegovo prezime. Ja sam čak razmišljala samo dodat njegovo prezime jer sam saznala da se to može isto kao i ime promjenit, ali neću za sad ništa. Možda odemo jednom potpisat da smo službeni haha, mi se ionako znamo zezat da smo prijatelji s poslasticama jer nikad nismo službeno prohodali, tj nitko nikog nije ništa pitao 🙈😂

[/url

DeeDee
    09. Prosinac 2019. 16:46

Hahaha dakle ne raspisala nego raspitala i nismo prijatelji s poslasticama nego povlasticama, iako evo baš jedemo kolač 😂😂😂

[/url

Hrabrica
    09. Prosinac 2019. 16:52

Ja sam kod udaje zadržala svoje prezime i dodala muževo jer sam htjela da se na taj način nastavi prezime mog tate...da bi tek nakon svadbe došla na red tema prezimena bebe i mm izrazio želju da malena ima samo njegovo..  i ja popustila jer sam vidjela koliko mu to znači... Toliko o mom "strateškom" nastavljanju loze od kojeg sam na kraju dobila samo dulje potpisivanje 🤦‍♀ 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Hrabrica
    09. Prosinac 2019. 16:53

DeeDee

Hahaha dakle ne raspisala nego raspitala i nismo prijatelji s poslasticama nego povlasticama, iako evo baš jedemo kolač 😂😂😂

u slast 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

DeeDee
    09. Prosinac 2019. 16:54

Hvala Hrabrice 😂😂😂
    Super si to strateški odigrala 💪😂😂

[/url

LoBi
    09. Prosinac 2019. 17:01

DeeDee

Hahahaha kako sam se nasmijala 😂😂 hvala ti, sad mi je zao sto prije nisam postavila ovo pitanje 😂
    Svaki mjesec dotaknemo se te teme, i on pita sto cemo? Ja kazem neznam, sto bi ti? On kaze neznam sto bi ti? I promjenimo temu 😂😂 onda dode novi mjesec i opet ista prica i kao ajde sljedeći cemo, a nikako da se pokrenemo, gledam sad visok je datum, sto ako bas izaberemo termin kad ja odem rodit😂😂 ovo mi je sad bas super da nemoramo, briga me sto ce netko reci, samo da ona nema problema radi nas😁 jedva cekam sad da me mama njegova nazove i pita kad cemo se vjencat, neki dan sam joj rekla da necemo nego cemo se razic 😂😂😂

• malacrna6
    09. Prosinac 2019. 17:02

Ajme ja se nisam javljala cijelu vječnost. Znaci jaaako dugo. Meni je curke rok 11.12. Z sada je sve super, nemam nikakvih bolova, mali pritisa u zdjelici i to vecinom navečer kad legnem u krevet. Jedva čekam da krenu trudovi, nebi htjela prenjeti trudnoću :-)

LoBi
    09. Prosinac 2019. 17:20

DeeDee

LoBi

damnarexx

Deedeeto je i meni palo napamet, otic i kupit neku bezveze jeftinu da izdrzim tih 2mj :)
    RedFox vidis, mi nismo uopce toliko daleko razmisljali 🤔🤔 hmm takodjer, mali stancic imamo.
    LoBihahaha😂😂 i meni tako, pa kolko si trudna, koj mjesec, koliko kg si dobila? I kad kazem svi su u cudu. Takodjer ko duh hodam okolo, i molim boga da me nitko ne vidi😂😂 skinula sam prosli tjedan umjetne trepke koje su me "podizale" . Nikakav puder, rumenilo, maskara..te trepavice bas dignu :)
    A sad sam si bez icega bas 😩🙈
    Cim dodem k sebi od poroda, nazad ih stavljam😂

Haha ja se nasminkam samo kad znam da idem s nekim, ovako za trgovinu nema sanse haha iako jako volim sminku, i imam je kao da imam svoj salon 😂😂
    A kosa mi je uzas, nisam se htjela farbat u trudnoći, ali nesto cu morat napravit s njom prije nego rodim😂

Ajme meni izrast do pola glave 😂😂
    A inače se farbam od 8.razreda valjda i na mjesečnoj bazi mijenjam boju kose tako da si izgledam užasno dosadno, kako mi je tata rekao neki dan: "izgledas skoro kao normalna odrasla žena" 😂😂
    A ove moje me tješe da žene plaćaju za ombre inače i da sam fancy 😂

I moje ombre su postojane 😂😂😂🙈🙈 vecinom je nosim svezanu jer ju nemogu gledati ovakvu 😂😂 

Lorena94
    09. Prosinac 2019. 17:26

Bokić ženice, danas sam malo u zaostatku, al vidim da ima bolesbih, brz oporavak svima.. Također vifim da nas ima još nevjenčanih, nama mama od momka isto stalno da ćemo imati problema, a nama je sad prioritet bebač i da sve bude dobro, zbog kasnog saznanja trudnoće, pa sad ovo sa zaostatkom trbuščića.. A mi već 9 god zajedno i baš nam taj papir ništa ne znači.. Kako su prošli današnji pregledi? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.