Mi smo bili 15 godina u vezi prije ženidbe, svi su nas godinama silili, a nama je baš drago da je bilo tada kada je. Tako da netreba ništa forsirati. Prioritet je bebica, a sve ostalo je lako i može i naknadno. Neznam kakve probleme bi mogli imati...:-)
Cure jel ima koja da nije u braku? Ja i decko smo skupa vec vise od 8 godina, i zaruceni smo, ali nismo se vjencali, ja sam to htjela mozda kasnije, nisam htjela trudna svadbu imati i sad nam svi broje da se moramo vjencati zbog djeteta, da ce bit velikih problema s papirima, a nitko nam ne kaze kakvih tocno problema. Jel ima koja provjerenu info jel moramo bar kod maticara ili mozemo to sve kasnije obavit? Proletilo nam je vrijeme i sad nam se neda to na brzinu, a nebih htjela da ona ima problema radi nase neorganizacije 🙈
Ja nisam i ne planiram, nije mi to neka bitna stavka. Ne možeš imati nikakvih problema.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ja evo da samo javim stigao nalaz OGTT a na tašte 4.3, nakon sat vremena 6.8,te nakon 2 h 6.3... Ne znam jel to ok i koje vrijednoszi vi trebale biti, sestra veli da se ne sekiram da je dobar nalaz..
Lavice držim fige da mala što prije ozdravi i mani se googla..ali ako ju i zadrže u bolnici bolje je za nju...možda ako nemaju gužvu na odjelu te mogu prošvercati da budeš s njome..sad je sestrična tako s malom bila "neslužbeno" u bolnici pošto su imali slobodan krevet.
Annika ove tu što rade na HZZO-u su baš mutave xD Mogle su to skužiti i za godinu dana -.-
Lobi nećeš imati nikakvih problema i vjeruj mi bolje je to kasnije riješiti..ja se sad samo molim da uspijem riješiti papire prije nego se mali rodi
DeeDee "prijatelji s poslasticama" Tako smo se i mi zezali..a evo već 7 i po godina skupa a nikad me nije pitao hoćemo li biti u vezi
Dobro ajd oprošteno mu je pošto me prije dvije pitao hoću li se udati za njega haha
Malacrna aktiviraj se po stepenicama, na lopti, u šetnji i jesenske preporučuju i pranje prozora za poticanje trudova te naravno i muža zaposli
Super onda, nije ni meni bilo jasno. Samo svi govore morate prije nego se beba rodi, morate morate, cim cujem da nesto moram izgubim volju. Jedva cekam da mu kazem da nista nemoramo 😂😂😂😂
Lavice držim fige da mala što prije ozdravii mani se googla..ali ako ju i zadrže u bolnici bolje je za nju…možda ako nemaju gužvu na odjelu te mogu prošvercati da budeš s njome..sad je sestrična tako s malom bila "neslužbeno" u bolnici pošto su imali slobodan krevet.
Annika ove tu što rade na HZZO-u su baš mutave xD Mogle su to skužiti i za godinu dana -.-
Lobi nećeš imati nikakvih problema i vjeruj mi bolje je to kasnije riješiti..ja se sad samo molim da uspijem riješiti papire prije nego se mali rodiDeeDee "prijatelji s poslasticama"
Tako smo se i mi zezali..a evo već 7 i po godina skupa a nikad me nije pitao hoćemo li biti u vezi
Dobro ajd oprošteno mu je pošto me prije dvije pitao hoću li se udati za njega haha
Malacrna aktiviraj se po stepenicama, na lopti, u šetnji i jesenske preporučuju i pranje prozora za poticanje trudova te naravno i muža zaposli
Hahaha a da morati cu ocito :-)
Ja evo da samo javim stigao nalaz OGTT a na tašte 4.3, nakon sat vremena 6.8,te nakon 2 h 6.3… Ne znam jel to ok i koje vrijednoszi vi trebale biti, sestra veli da se ne sekiram da je dobar nalaz..
Super ti je nalaz 👌👌
Mi smo bili 15 godina u vezi prije ženidbe, svi su nas godinama silili, a nama je baš drago da je bilo tada kada je. Tako da netreba ništa forsirati. Prioritet je bebica, a sve ostalo je lako i može i naknadno. Neznam kakve probleme bi mogli imati…:-)
Slazem se👌👌 hvala ❤️
Super onda, nije ni meni bilo jasno. Samo svi govore morate prije nego se beba rodi, morate morate, cim cujem da nesto moram izgubim volju. Jedva cekam da mu kazem da nista nemoramo 😂😂😂😂
Evo još jedne kao što sam i ja! Kad mi netko kaže noras, ja odma pomislim e baš neću! Iz inata!
Za mene je samo komad papira koji nije nikakav dokaz ljubavi, samo zna zakomplicirat život. Takvog je misljenja i moj "muzic".
Lorena super ti je nalaz.
Lavice cula sam se sad sa frendicom, na srebrnjaku se moze uzet apartman (iako ne dojis) ako je slobodan i naplacuje se po danu. Samo da znas i da si upućena...nadam se da cete izbjeci hospitalizaciju i da ce hrabrica biti suradljiva 💊💊🤗🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji