ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LoBi
    09. Prosinac 2019. 18:02

Lorena94

LoBi

Super onda, nije ni meni bilo jasno. Samo svi govore morate prije nego se beba rodi, morate morate, cim cujem da nesto moram izgubim volju. Jedva cekam da mu kazem da nista nemoramo 😂😂😂😂

Evo još jedne kao što sam i ja! Kad mi netko kaže noras, ja odma pomislim e baš neću! Iz inata!

😂😂 Para mi odma ide uz usiju na rijec moras 😂
    Skroz sam volju izgubila, a nezelim to napravit na silu jer "moram" nego ako to bas budemo oboje htjeli, a zasad nam je dobro i ovako. 
    Tako da sam sad bas sretna🥰 hvala svima❤️❤️❤️❤️

• mom12
    09. Prosinac 2019. 18:03

LoBi

Super onda, nije ni meni bilo jasno. Samo svi govore morate prije nego se beba rodi, morate morate, cim cujem da nesto moram izgubim volju. Jedva cekam da mu kazem da nista nemoramo 😂😂😂😂

ja sam rodila prije 18 god...dakle nisam bila punoljetna... isto se nismo vjencali...mala imala njegovo prezime ma sve bez problema.....i nakon 10 god smo se vjencali....i ono svi u soku ostali kad su culi tako sve u svoje vrime i kad mislis da je najbolje a ne onda kad svi hoce i sile te...opusteno i polako...

Lavica27
    09. Prosinac 2019. 18:14

Joj Thinkpink puno ti hvala na info!!😘😘
    Annika, nazalost nisam jednom cula za takve previde u HZZO-u 😥😥 I ne ostaje ti ništa nego platiti...Bas mi je zao!

beba2025❤
    09. Prosinac 2019. 18:18

LoBi

Cure jel ima koja da nije u braku? Ja i decko smo skupa vec vise od 8 godina, i zaruceni smo, ali nismo se vjencali, ja sam to htjela mozda kasnije, nisam htjela trudna svadbu imati i sad nam svi broje da se moramo vjencati zbog djeteta, da ce bit velikih problema s papirima, a nitko nam ne kaze kakvih tocno problema. Jel ima koja provjerenu info jel moramo bar kod maticara ili mozemo to sve kasnije obavit? Proletilo nam je vrijeme i sad nam se neda to na brzinu, a nebih htjela da ona ima problema radi nase neorganizacije 🙈

Kakve komplikacije?
    Mi kad smo dobili prvo dijete nismo bili vjencani..pri upisu tata mora biti prisutan  i jedina razlika u onom zapisniku prvog djeteta i ostale djece rođene u braku je ta sto za prvo pise da on priznaje da je otac djeteta,a u ostalima pise..otac djeteta je....taj i taj..
    Ne slusajte price i ne brinite🤗🤗

beba2025❤
    09. Prosinac 2019. 18:26

Lavica27

Annika, nazalost nisam jednom cula za takve previde u HZZO-u 😥😥 I ne ostaje ti ništa nego platiti…Bas mi je zao!

Lavica27

Annika, nazalost nisam jednom cula za takve previde u HZZO-u 😥😥 I ne ostaje ti ništa nego platiti…Bas mi je zao!

Nek bebica sto prije ozdravi ❤❤
    Tebi puno strpljenja 🌷🤗

LoBi
    09. Prosinac 2019. 18:33

beba2019

LoBi

Cure jel ima koja da nije u braku? Ja i decko smo skupa vec vise od 8 godina, i zaruceni smo, ali nismo se vjencali, ja sam to htjela mozda kasnije, nisam htjela trudna svadbu imati i sad nam svi broje da se moramo vjencati zbog djeteta, da ce bit velikih problema s papirima, a nitko nam ne kaze kakvih tocno problema. Jel ima koja provjerenu info jel moramo bar kod maticara ili mozemo to sve kasnije obavit? Proletilo nam je vrijeme i sad nam se neda to na brzinu, a nebih htjela da ona ima problema radi nase neorganizacije 🙈

Kakve komplikacije?
    Mi kad smo dobili prvo dijete nismo bili vjencani..pri upisu tata mora biti prisutan i jedina razlika u onom zapisniku prvog djeteta i ostale djece rođene u braku je ta sto za prvo pise da on priznaje da je otac djeteta,a u ostalima pise..otac djeteta je….taj i taj..

Ma nitko mi konkretno nije znao reci kakvi su to problemi i komplikacije, ali glavno da svi znaju da to moramo napravit prije. Ubili nas u pojam sa svadbom i da se moramo rijesit macke. Sestra njegova isto jedan dan me zove i kaze sad ces se ti naljutit al ja ti moram rec, ja nisam mogla spavat sinoc morate se bar kod maticara vjencat prije nego se beba rodi, znas ti kakve su to komplikacije kasnije 😂
    Svi napametniji oko nas. Zao mi je samo sto nisam prije tu pitala manje bi se sekirala hahah😂😂 

DeeDee
    09. Prosinac 2019. 18:39

LoBi

beba2019

LoBi

Kakve komplikacije?
    Mi kad smo dobili prvo dijete nismo bili vjencani..pri upisu tata mora biti prisutan i jedina razlika u onom zapisniku prvog djeteta i ostale djece rođene u braku je ta sto za prvo pise da on priznaje da je otac djeteta,a u ostalima pise..otac djeteta je….taj i taj..

Ma nitko mi konkretno nije znao reci kakvi su to problemi i komplikacije, ali glavno da svi znaju da to moramo napravit prije. Ubili nas u pojam sa svadbom i da se moramo rijesit macke. Sestra njegova isto jedan dan me zove i kaze sad ces se ti naljutit al ja ti moram rec, ja nisam mogla spavat sinoc morate se bar kod maticara vjencat prije nego se beba rodi, znas ti kakve su to komplikacije kasnije 😂
    Svi napametniji oko nas. Zao mi je samo sto nisam prije tu pitala manje bi se sekirala hahah😂😂

Ja podemonim na te stvari. Mi neki dan bili kod susjeda, imali neko slavlje pa nas pozvali na kolače, prvo me žena lupila po ruci jer sam htjela uzet kremsnitu a nakon toga je vrisnula tako da sam skoro infarkt dobila jer je vidjela da sam skoro podragala mačku. Ja se digla od stola, pristojno pozdravila i otišla. Možda ni jedno ni drugo nije najpametnije al reakcija, kao da sam u najmanju ruku strusila pol boce žestice 

[/url

LoBi
    09. Prosinac 2019. 18:46

DeeDee

LoBi

beba2019

LoBi

Kakve komplikacije?

Ja podemonim na te stvari. Mi neki dan bili kod susjeda, imali neko slavlje pa nas pozvali na kolače, prvo me žena lupila po ruci jer sam htjela uzet kremsnitu a nakon toga je vrisnula tako da sam skoro infarkt dobila jer je vidjela da sam skoro podragala mačku. Ja se digla od stola, pristojno pozdravila i otišla. Možda ni jedno ni drugo nije najpametnije al reakcija, kao da sam u najmanju ruku strusila pol boce žestice

Boze dragi hahahahha, e a mozda tako nebi reagirali da si popila to hahaha, mene su pak napali jer nisam htjela popit casu vina nakon rucka ovo ljeto. Kao pa nece ti nista bit, ok ne mora mi nista bit, ali nezelim pit ni inace ne pijem vino, eventualno kad sam znala van ic, ali nikad nisam imala naviku pit iza rucka ili tako bezveze pogotovo ne sad kad sam trudna. Kaze meni ta zena ja sam u trudnoći svaki dan iza rucka casu vina ili pive znala popit nece ti nista bit. 
    Al to sto imam macku to sve tako brine. Sveki mi svako malo prica pricu o djetetu koje je progutalo dlaku i sad joj dlaka raste iz zeluca. 

DeeDee
    09. Prosinac 2019. 18:50

LoBi moja sveki meni svaki, ali svaki zajednički ručak nudi alkohol i već 7 mjeseci se čudi kako neću i šta sad ako sam trudna nisam bolesna. I ne možeš objasnit.. Također sam u 6 godina možda 6 puta rekla da hoću, nije da inače pijem pa da misli da mi fali 🙈

[/url

mrgud_zg
    09. Prosinac 2019. 18:53

Annika bas mi je zao ali na zalost mislim da ne mozes nista. Moj primjer je drugaciji ali dokaz da mali covjek uvijek izgubi. Davno sam imala trajni nalog za dopunsko. I isteko mi taj period na koji sam potpisala, i saljem osobnoj bankarici mail da mi produzi (znaci imam pisani trag-mail) i ona je zaboravila. To je bilo jos davno kad nisam imala app na mobu pa nisam redovito pratila dal mi se skida, na kraju dosla opomena od osiiguranja. I na kraju sam se zalila ali nis od toga, ja sam sve platila, bankarica se nije ni ispricala za propust.
    Sto se tice svadbi nama se dugo nije dalo. Onda smo nakon 7 godina odlucili napravit tulum, totano po svom i nitko nam se nije petljao. I bilo nam je odlicno. Tak da apsolutno svima savjetujem da naprave onak kak se njima cini ispravno 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.