ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    06. Prosinac 2019. 17:29

pitala gin vec rekla da se moze. Prodje se samo 1 gore dole i jednom lijevo desno, to je to. Meni su narasle za 1 broj nisu nis extra tvrde niti ide kolostrum, a i za to mi rekla gin da nema nikakve veze nije pravilo niti naznaka da ce bito problema s dojenjem. Setsra mi je zivi dokaz prvi put nabunrile joj cice 3 dana nakon poroda i 7 dan tek krenulo mlijeko i od onda imala mlijeka za izvoz cim bi takla cicu pustala je.
    Mala.le, Tonkica i Piba drago mi je da su pregledi ok prosli i da je sve u redu. Zao mi je Mala.le da su te strasili, al bitno da je dobro zavrsilo. Iivki joj mogu mislit koji stres, bitno da na kraju nije nista ozbiljno. 
    Juno super da ti je tlak pao! 
    Cure sa savjetima za kosu sampone sve to vec isprobano, jedino taj od cesnjaka pomogao al sad više ni to, ako si na to mislila pod bijeli luk? Luda sam vise. Fitoval, sampon od nafte, uriage... Ja ne znam sto nisam sve kupila i probala 3-4 pranja i odustala. 

mala.le.90.
    06. Prosinac 2019. 17:31

Grizli mojem muzu Fitoval npr pomaze, a njegovog frizera zena se spasila s onim Afroditinim samponom od 20ak kuna (kopriva) mislim da je to sve individualno i da treba imat srece dok se pogodi...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

annika
    06. Prosinac 2019. 17:37

Grizli selsun Blue?
    Petra i Lavice- prekrasni ukrasi i soba. Ja za to nemam smisla niti malo
    Sve cure koje su na pregledima, redovitim ili hitnim- sve Ce biti ok, uvjerena sam.
    Mene muz i depilira i radi masažu medjice, cak nanosi i melem na moj hemoš jer tvrdi da ja to ne radim dobro. ponudio se i za masažu bradavica ali tu sam preosjetljiva eto, informacija mozda i previše, ali moram ga reklamirati jer kaze da Ce otvoriti obrt sa profesionalnom pripremom za porod nakon ovoga

[iimg]

lorija
    06. Prosinac 2019. 17:44

Lavice pohvalim se neki dan da je ozdravio al opet prije 2-3 dana uhvati ga kasalj ponovo 😣 posebno reagira na vruce-hladno tada i nosic procuri.
    Sad za vikend cu probat kucanskim priborom malo ublazit jer nam je u pon cjepljenje,ako ga opet doktor ne odgodi kao prosli put iz istog razloga.
    Ma popizdikus pravi!!!! 
    Sta je s tvojom curicom? Ide li u vrtic? Sta joj ti dajes za kasalj? 

• thinkpink1
    06. Prosinac 2019. 17:47

Bas sam happy sto su svi pregledi prosli uredno i da su se tegobe s tlakovima smirile pa neka tako i ostane!😊
    Petra divaan vjenčić👌🥰
    Annika ahhaaha...otvaranje obrta😂😂
    Grizli zao mi je onda. Kako je to individualno. Meni nista od toga svega nije pomagalo sta drugima pomaze. Tocno se treba svakom pogodit odgovarajuca receptura. Jel si bila kod dermatologa?

DeeDee
    06. Prosinac 2019. 17:49

annika

Grizli selsun Blue?
    Petra i Lavice- prekrasni ukrasi i soba. Ja za to nemam smisla niti malo
    Sve cure koje su na pregledima, redovitim ili hitnim- sve Ce biti ok, uvjerena sam.
    Mene muz i depilira i radi masažu medjice, cak nanosi i melem na moj hemoš jer tvrdi da ja to ne radim dobro. ponudio se i za masažu bradavica ali tu sam preosjetljivaeto, informacija mozda i previše, ali moram ga reklamirati jer kaze da Ce otvoriti obrt sa profesionalnom pripremom za porod nakon ovoga

I moj priča o kozmetičkom, najbolje da se udruže 😂😂😂

[/url

ivikii
    06. Prosinac 2019. 18:01

Annika i deedee hahahaha sto su vam muzevi poduzetni 🤣🤣🤣🤣

• piba7
    06. Prosinac 2019. 18:31

Ma ne bojim se ja poroda, ja se bojim da se bebi nešto ne dogodi s obzirom na krvarenja i sve..
    Cure koje ste danas bile na hitnoj s visokim tlakom - što su vam rekli? Vidim da nisu nikoga zadržali u bolnici sto je super 😊
    Ja sam popodne odspavala 2 sata pa se sad malo bolje osjećam, ne boli me više glava toliko.

PetraB
    06. Prosinac 2019. 18:36

Lorija ja sam sto puta rekla da mi je bolje da sutim kad me netko pita jesu li klinci zdravi 🤦🏻‍♀️... Bas kao da prizovemo probleme u tom trenitku. Drzim fige da ga prek vikenda boostas pa da obavite cijepljenje 🤞🏼... Takav je i moj plan nekako 😅
    I mene mm zadnji put depiliriao... Dobro da mu se ruke nisu tresle 🤣🤣... 

url=https://lilypie.com][/url

Damnarexx 🌺
    06. Prosinac 2019. 18:38

Blago vama s takvim muzevima! Moj ne zeli ni cut o tome🤷😂😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.