Henky samo strpljivo i hrabro..izdrzat cete vi i do termina😉
Nasty lijepo je cut da beba dobro napreduje i da sve ide svojim tokom.a vidim i da se ti dobro oporavljas od carskog..super..polako i sve ce zarasti. Nadam se da ces bez poteakoca krenuti s dojenjem. Ne znaci da mlijeko odmah mora krenuti. Strpljivo i pozitivno👍
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Henky nadam se da ćete što duže izdržati u komadu, sretno
Nasty zvučiš psihički ful jako, bravo. Nadam se da će i s dojenjem krenuti ali ne razbijaj glavu s tim. Do kad si u bolnici? Isto kao i beba ili? Ne znam kako to ide..
[/url
Henky držim troduple fige da izdržite što duže u komadu, bit će to sve super..
Baš gledam na neonatologiji ima malih savršenih bebica, one su zbilja puno jače i žilavije nego što mislimo..
Hvala vam cure na podršci, i ja vama želim zbilja sve naj naj bolje da se odvije i da uživate sa svojim mališanima🤗😊
DeeDee ja bi zbog carskog trebala biti otpuštena prema protokolu u utorak, a za malca se najiskrenije nadam da će ići samnom. Još čekamo neke nalaze pa ćemo vidit do kada će biti na antibiotiku, al dr. misli da neće trebati još dugo. Malo ima i žuticu, pa mu provjeravaju i bilirubin i ide na foto. Ako bude morao biti malo duže onda ću se raspitati ostajem li i ja koji dan duže. Svakako mogu dolaziti na termine za dojenje i info.
Henky drzim ti fige :) vjerujem da ces dogurati do termina. U ovoj grupi se cuda događaju, vjeruj u njih ❤️💪🏻
Nasty zelim ti od srca da se oporavis sto prije. ne zamaraj se sa mlijekom i svime. Nadoci ce. Budi opuštena, smirena i sretna. Sve ce doci na svoje. Drzim Drzi da nadolazeći ogtt prode kao po špagi :) ❤️💪🏻
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Fige*
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja opet s hitne. Cula sam se sa dr i ona mi rekla da ga i vcrs izmjerim..i donese meni susjeda digitalni tlakomjer da ne moram nikud ic…ne razumijem se puno u to, al znam da ti digitalni nisu bas pouzdani. I izmjeri mi 3x razlicit tlak, od cega je jedan bio cak 160 i nesto…popizdila sam…
Onda se smirila sat vremena i otisla na hitnu da mi izmjere s onim klasicnim, tlak savrsen 110 sa 80…samo srce jako radi jer sam bila prepadnuta…
I doktor mi na hitnoj kaze kako masa ljudi dodje nasekirana jer kuci izmjere s digitalnim, a njima kad je baterija pri kraju, pokazuju skroz krive rezultate…
Pa eto da znate i vi…
E to je istina. Meni se u ambulanti događalo da mi digitalni izmjeri 150/100 tak npr . I onda mjere klasicnim i skroz normalan tlak... Pitao je muz doktoricu opće prakse pa kako je to moguce i ja sam isla pitat njih u t.ambulanti..kazu da digitalni tlakomjer kada srce preskoči ili ima jaci takt u nekom trenutku zabilježi kroz povećanje tlaka ... Zato je najpouzdanija metoda da osluskuju tvoje srce dok ti mjere tlak klasicnim tlakomjerom. Buduci da imam tahikardiju nista cudno sto je biljezilo veci tlak . . .
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja sama izrađujem adventske, ovi koji vam izgledaju isto kao npr plavi su dva samo drugacija zvijezda. Kao i ova dva sa kapicom.jedan ima bijele svijeće sa srebrnim sljokama, a drugi bež sa zlatnim. To sam izrađivala, mami, sesrri ,sebi dva, sogorici i frendici ove plave.. tu gdje se vidi boja slame sam kasnije zaspricala jos sa sprejem samo nisam slikala.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa divni su ti vjencici 😍
Dobro jutro i bezbrizan vikend svima 😊
Jutro cure😁
Curke s tlakovima, drago mi je da su vam tlakovi na kraju okej da nemate brige s tim😁
Nasty super da si pojela napokon nesto slatko i da ste dobro ti i bebica😇 oko dojenja sad ne brigaj, bude to sve doslo na svoje😇
Vijenci su vam stvarno prekrasni😄
Cure, neka vam je svima sretan praznik 😍😍😍
GrizliDa, i ja bih tako da imam nekoga u blizini ko slavi jer mi je to predivno, volim i naše praznike, ali stvarno nemaju taj neki duh kao vaši 😄
Kl1vPrvi put si carski, sad ćeš prirodno?
Sretno na pregledima, ogtt i sa tegobama 😀
Ne znam kako cu sad. Kako malac odluci. Onaj dan kad smo bili u vinogradskoj na uzv fet srca 3x se zarotirao. To je bilo proslu srijedu. Je da je pregled dugo trajao ali opet... a kad dodjem kod ginicke kaze jos je s glavom dolje.
Sortiraj odgovore
Najstariji