Tonkica bravo za super pregled! :D a ovo za redomat…toplo se nadam da nećemo morat uzimat broj i za boxono dođeš s trudovima a ovi te pošalju na redomat
ništa bez broja
🤣🤣🤣🤣🤣
37😍
Tako sam ja sve po malo, ima vremena, sve je vise manje spremno, al ne do kraja. I odem jucer na pregled, a gin me posalje u bolnicu na ctg jer joj se cinilo da fali plodne vode i nije mogla pronac protoke posto se beba cudno okrenula. I normalno, odem odmah u bolnicu na pregled, a oni odmah spominju ostajanje. Meni kroz glavu milijun stvari koje nisu spremne🙈 kako ce muz, kako ce mala ako dugo budem morala stat u bolnici. I na kraju naprave oni uzv i ctg i sve ok. Voda na donjoj granici, a ja popijem vode ko deva,kaze muz sve sam ocekiva, al da kazu da tebi fali vode e to nisam😅I sad ce me oni pregledavati do kraja. Pa sam danas napokon odlucila sve spremit, pospremit i spakirat. 😅
A caj je u funkciji vec tjedan dana i bas mi paše. Jos sad uz prehladu mi je vrh. . A datulje kupljene, pojela jednu i dalje ne mogu, uzasne su mi😷.
I slj pregled 12.12 sad cu se i ja morat naviknuti na cekanje😏
Ajoj Piba pa nema razloga za zabrinutost. Meni je prosli petak (sa 30tt) bio identican nalaz tako da... i jos mi je rekao dr da smanjim dozivljaj jer je to njemu sve dosta nisko (opcenito moja maternica,po porodu sam imala inverziju maternice pa vjerojatno zato). Usporila jesam al nije da lezim stalno. Btw cijeli dan me kao boluckao trbuh nakon tog bolnickoh pregleda,pa to ti je normalno da znas,nazalost.
PetraB prekrasan vjencic. Slican imam iznad kamina u dnevnoj❤ Cure sto se tice cica,u prosloj T nikakvog kolostruma nit vecih cicki, uz napomenu sa uzv dojki da imam malo mlijecnih zlijezda pa eto me,dojila 9mjeseci-i to prestala jer se mala opirala dojenju,nisam forsirala. Tako da chill,priroda odradi svoje😘 A ako i zakaze uvijek ima plan B. Petak je,samo zen✌
Tonkice super za pregled!
Pod hitno mi treba novi mobitel, no samo sam se htjela nadovezat na jučerašnju temu.
Evo ovako izgleda kauč dvije minute nakon što ja sjednem 😂😂😂
[/url
Btw navodno, ucinak caja lista maline nikad nije dokazan ali doktori svejedno kazu da se ranije ne pije,dok je radjeno ispitivanje s datuljama i dokazano da djeluju sto za omeksavanje cerviksa i lakse otvaranje, sto za oporavak sveg rog dolje iza poroda. Ovo sto centri prodaju kod nas pod datulje je sramota, nazalost ako naletite na prave (socne,mekane koje sluze ujedno i kao zamjena cokoladi u slasticama) su precjenjene (u truskoj bih i npr dubaiju smijesna cijena) Trenutno ih ima u lidlu,al tipa 6kom paket 10 kn a cca 5 na dan bi ih trebalo jesti...
Ma ne brine mene prohodnost koliko me brine krvarenje nakon pregleda. Od cijele trudnoce i svih briga i problema ovo mi je najteže palo do sad. Takav užasan strah osjećam da je to grozno.
Idem prvo komentirati ovo sto si Dalindas napisala - stvarno mi idu na zivce. Sve imaju a nista ne nude jer im je najlakše da ti legnes i sutis. Kakvi su to glupi komentari za epiduralni. Pa ja je nisam dobila i oba puta su me rasparali kao ribu, a slusala i disala, ni a ni b se nije čulo od mene. Mogu misliti kakva Ce atmosfera biti oko NG kad ja trebam roditi
Sad odoh dalje citati
[iimg]
Ja krenula jesti datulje- stavim ih u jogurt, narezem unutra kivi i banane, stavim cokoladne mrvice nema sanse da bih drugacije uspjela pojesti
[iimg]
Piba slažem se i ja s curama, već si u visokom tjendu pa i da krene porod, sve bi sigurno bilo ok..zato se probaj opustiti i ne stresirati se
DeeDee - društvo ti je vrh
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Otvorenost je subjektivna. Pitala sam nekoliko ginekologa kad ni je svaki drugačije govorio. Ovisi o tome kakvu debljinu prstiju ima ginekolog.
Prekrasan vijenac, sorry zaboravila sam ciji... ja sam božićni manijak haha tak da ono 😍
Tonkica čestitam na super pregledu :) 💪🏻❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji