Ma ne bojim se ja poroda, ja se bojim da se bebi nešto ne dogodi s obzirom na krvarenja i sve..
Cure koje ste danas bile na hitnoj s visokim tlakom - što su vam rekli? Vidim da nisu nikoga zadržali u bolnici sto je super 😊
Ja sam popodne odspavala 2 sata pa se sad malo bolje osjećam, ne boli me više glava toliko.
Ja sam isto shvatila da hospitalizacija ide tek nakon 140/100, odnosno da tad dobijes lijekove..i da je vazno imati dobar nalaz urina i ne oticati...
Na kraju su mi rekli da je moguce da mi je tlak skocio jer mi je hemoglobin pao, da tada i secer zna poskociti..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Uh mom je to isto noćna mora. Em što čovjek ne voli dlake em što mislim da bi umro od straha da mora povući britvicom tamo.
Pozdrav cure, imate zakon muzeve, kod mene je veci problem sto ja ne bi to njemu dozvolila 😵
Divna soba, vijencic, a pesek imaca su zakon, mene maloprije pas od susjede (belgijski ocvar) fino ponjusio pod trbuh dok smo se pozdravljale, zakon.
Sto se tice grudi, za broj su vece i tako su super, s obzirom da imam male, a cini se da nesto curka, jer na grudnjacima primjetim bijele sasusene tockice i jednom mi se dogodilo dok smo se hm hm, da su curkale 😆
Evo i mog adventa malo
Nadam se da ste mi sve dobro danas. Meni cijeli dan ona glukoza u ustima, bas neki fuj osjećaj. Još nisam ništa uspijela odspavati, jer su nam banuli nenajavljeni gosti.. Moj dragi ni čut da mi pomogne oko depilacije jer vrli da ga je strah, a o hopsanju da ne pričam, ne želi ozljediti bebu..
Nadam se da ste mi sve dobro danas. Meni cijeli dan ona glukoza u ustima, bas neki fuj osjećaj. Još nisam ništa uspijela odspavati, jer su nam banuli nenajavljeni gosti.. Moj dragi ni čut da mi pomogne oko depilacije jer vrli da ga je strah, a o hopsanju da ne pričam, ne želi ozljediti bebu..
Moj isto, kakvi luđaci, kako briju 🤣
A ja ga namjerno onda provociram, kao idemo do 9og mjeseca, uspio je do 7og izgurat 💪😆
Macutica lijepo :)
Lorena umrla sam od smijeha na hopsanje. Mi ne hopsamo još od ljeta, ja nikako nisam mogla, on nije navaljivao i spontano smo prestali. Sad mi više ne padne na pamet eto ne znam, zbvm se da sam aseksualna postala. Al smo se ful nekako još više povezali i stalno se grlimo i mazimo pa mi je to baš lijepo, i pričamo o tome jako otvoreno što mislim da je isto bitno
[/url
Macutica lijepo :)
Lorena umrla sam od smijeha na hopsanje. Mi ne hopsamojoš od ljeta, ja nikako nisam mogla, on nije navaljivao i spontano smo prestali. Sad mi više ne padne na pamet eto ne znam, zbvm se da sam aseksualna postala. Al smo se ful nekako još više povezali i stalno se grlimo i mazimo pa mi je to baš lijepo, i pričamo o tome jako otvoreno što mislim da je isto bitno
To je divno i bitnije od svega, mislim da cak nije toliko u tom da briju da ce ozljediti dijete, nego smo im drugacije u toj ulozi, osjeti se koliko su pazljiviji, njezniji, al da ga volim zezati i muciti, volim 😜
Uuuu... Mi smo definitivno postali totalka aseksualni par... Cijela trudnoca prosla skoro, 1 pokusali nije mi pahalo i odustali. On kao usput nesto spomene al nikad nije nista inicirao jer u pocetku nismo smijeli, kasnije nas je bilo strah, a sad mi ne pase jer me sve zulja. Al ne fali nam iskreno uzivamo na druge nacine i uzivamo u vremenu provedenom zajedno.
Na facebooku su stavili od sebamed link za testere ako cete se prijaviti. Valjda sam dobar link kopirala.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4Mp0OJ7p_vzNF1uULCdhJy8jgC5_G8HTV1y9DfN-szaNspA/viewform
Annika i deedee i moj bi s vama u obrtnike. Nije se moj usudio s britvicom nego s nekim novim trimerom koji si je nedavno kupio. Zezala sam ga da ga je s godinama ulovio novi pubertet. Prvi put u životu čovjek obrijao nadlaktice i tepih koji je imao na leđima.
Mene muči slijedeće: kako ste i napisale, i meni se pojavilo par sitnih bradavica ispod pazuha i na sisama. Ove na sisama sam stalno prčkala pa su se posušile, ali sam očito neke uspjela prenijeti i skroz dole oko međice. na vanjskim donjim usnama mi je narasla velika smeđa bradavica, onako skoro pola cm i zna dosta smetati, kao da ju neke gaće stisnu i onda baš iritira. I sad si razmišljam koji doktor to odstranjuje, kirurg? Grozno.
E da, Grizli, mom ti mužu isto takvi problemi s vlasištem. Više mu ni jedan šampon nije pomagao pa je dobio uputnicu za dermatologa. Nekakvu kremu ako ima manje da s njom maže, a neku drugu ako mu se pojavi baš jako. Na uputnici je pisalo seboreični dermatitis pa surfaj malo o tome. Sjećam se da je moja baka imala baš jako, jako i našla u nekim novinama stari prirodni recept-naribala puno luka i onako ga u gazi ocijedila. Par puta sam joj namazala po cijelom vlasištu, smrdi koma, ali se skroz očistilo vlasište i nikad se više nije ponovilo.
Mislim i mi se grlimo i mazimo, ok zadnjih tjedan dana sam baš i ja u banani, ne spavam baš preko noći, milijun puta se probudim, pa njemu onda bude žao što je to tako, al bar me tetoši, neki dan kad sam proplakala zbog svoje dr, on poludio na nju, pa onda ne zna kako bi me utješio, jer od kad sam trudna slatko baš ne jedem a prije me znao oraspoložiti kilom najdražih gumenih bombona.. Čak me i u shopping htio vodit a meni do ničeg. Samo mazila bebača preko trbuha.
Sortiraj odgovore
Najstariji