A kod nas se sex prorijedio na 2-3 puta tjedno, i to iskreno zbog moje zgaravice. Meni bude uzasno mučno i onda nisam za nista
Neobično kod mm je sto mu se ovako nista ne gadi ali da ide sa mnom na poroda- nema sanse
[iimg]
Thinkpink mislim da si me ti pitala dl sam kod dermatologa bila... Joj ja sam tamo kuhana i pecena. Trenutno na svakih 6mj na kontrolama jer imam problema s kozom i madezima, alergijama, cak su sumnjali i da imam melanom, al na srecu bila se samo nekakava cista slicna melanomu. I dali mi svasta vec i pomogne kroz neko vrijeme, al vecina toga je na bazi kortikosteroida. Sad to ne mogu i sad mi bas katastrofa.
Hrabriceni meni se nista ne dogada, cijelo vrijeme ocekujem mozda bar malo kolostruma, radim ono sto je Grizli pisala s rucnikom i to je to. Valjda ce pomoci.
Ako ti je ovo prva trudnoca, mislim da je to sasvim normalno.. Ni meni se tad nije desavalo nista do poroda, nikakvo curkanje, ni kap.. bar kolko se sjecam. A sad, vec od sredine trudnoce ide.. Mislim nsta ne kapa ni ne curi samo, ali ako stisnem izadje to prozirno zuckasto.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure, sve sam opeglala 🎉🎉🎉💪💪 leda me rasturaju, mrtva sam al happy!! Imam tu jos jednu novu vrecu stvari ali to je ionak samo dodatno pa nije ni bitno 😁
Sutra idem u ducan po zadnje sitnice za torbu i spremna sam. Moramo se mm i ja dogovorit jos za outfit za izlazak iz bolnice 🙈😊
Drago mi je za sve dobre preglede i super su vam svi ukrasi 😉👌
Tonkica1 i ostale koje se brinu zbog kolostruma- ja imam staz od 40 mjeseci dojenja a tijekom trudnoća mi nije izašla ni kap mlijeka. Tako da se ne brinete tu previse
[iimg]
Lorija ja sam se navikla da vodica iz nosa ide gotovo stalno kceri do proljeca a kasalj svaka 2-3 tjedna dobije. Al ja se odmah bacim na inhaliranje s njom fizioloska+Bisolvon indovedem je u red za dan dva.
Sto se tice hopsanja mislim da sam zaboravila kako se to radi. Zabrana od starta. Pa kad se sjetim jos to babinje i lohije da prodju pa onaj prvi put premres od straha🙈
Grizli nemam nazallst rjesenja za tvoj problem,nisam se s time susretala...
Pricale ste o tlaku. Meni bio na kraju orve T povisen al uredan urin,ostavili me u bolnici da me prate pa sam bila par dana pred termin i inducirali me (po meni nepotrebno al ajd).
Annika i deedee i moj bi s vama u obrtnike. Nije se moj usudio s britvicom nego s nekim novim trimerom koji si je nedavno kupio. Zezala sam ga da ga je s godinama ulovio novi pubertet. Prvi put u životu čovjek obrijao nadlaktice i tepih koji je imao na leđima.
Mene muči slijedeće: kako ste i napisale, i meni se pojavilo par sitnih bradavica ispod pazuha i na sisama. Ove na sisama sam stalno prčkala pa su se posušile, ali sam očito neke uspjela prenijeti i skroz dole oko međice. na vanjskim donjim usnama mi je narasla velika smeđa bradavica, onako skoro pola cm i zna dosta smetati, kao da ju neke gaće stisnu i onda baš iritira. I sad si razmišljam koji doktor to odstranjuje, kirurg? Grozno.
E da, Grizli, mom ti mužu isto takvi problemi s vlasištem. Više mu ni jedan šampon nije pomagao pa je dobio uputnicu za dermatologa. Nekakvu kremu ako ima manje da s njom maže, a neku drugu ako mu se pojavi baš jako. Na uputnici je pisalo seboreični dermatitis pa surfaj malo o tome. Sjećam se da je moja baka imala baš jako, jako i našla u nekim novinama stari prirodni recept-naribala puno luka i onako ga u gazi ocijedila. Par puta sam joj namazala po cijelom vlasištu, smrdi koma, ali se skroz očistilo vlasište i nikad se više nije ponovilo.
Juno ja sam ima dvi godine imala doli bradavicu, bila sam kod dermatologa za odstranjivanje, po naputku ginekologice. Davno je bilo ali cini mi se da je koristila tekuci dusik. Al' svakako najbolje provjerit s doktoricom 🙂
Ja opet s hitne. Cula sam se sa dr i ona mi rekla da ga i vcrs izmjerim..i donese meni susjeda digitalni tlakomjer da ne moram nikud ic...ne razumijem se puno u to, al znam da ti digitalni nisu bas pouzdani. I izmjeri mi 3x razlicit tlak, od cega je jedan bio cak 160 i nesto...popizdila sam...
Onda se smirila sat vremena i otisla na hitnu da mi izmjere s onim klasicnim, tlak savrsen 110 sa 80...samo srce jako radi jer sam bila prepadnuta...
I doktor mi na hitnoj kaze kako masa ljudi dodje nasekirana jer kuci izmjere s digitalnim, a njima kad je baterija pri kraju, pokazuju skroz krive rezultate...
Pa eto da znate i vi...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Kod nas nema akcije skoro od pocetka trudnoce.. Nekak nas je bilo frka nakon onih hematoma i krvarenja.. . Ali se zato sad veselimo skorom poticanju trudova 😂😂😂 I definitivno smo se jos vise povezali u trudnoci, stalno si tepamo, mazimo.. i bas je posebno njezan i pazljiv ❤️ cak i kad mene hormoni opletu 😂😂 A evo i naseg adventa (ostatak kuce tek treba doci na red ali za to mi treba cijeli dan jer smo frikovi 😂😂 mi to od poda do stropa 😂) 😁 Vec godinama ih sama radim ali ove godine je raden s posebnom energijom i ljubavlju 😊❤️🥰
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Kod nas nema akcije skoro od pocetka trudnoce.. Nekak nas je bilo frka nakon onih hematoma i krvarenja.. . Ali se zato sad veselimo skorom poticanju trudova 😂😂😂 I definitivno smo se jos vise povezali u trudnoci, stalno si tepamo, mazimo.. i bas je posebno njezan i pazljiv ❤️ cak i kad mene hormoni opletu 😂😂 A evo i naseg adventa (ostatak kuce tek treba doci na red ali za to mi treba cijeli dan jer smo frikovi 😂😂 mi to od poda do stropa 😂) 😁 Vec godinama ih sama radim ali ove godine je raden s posebnom energijom i ljubavlju 😊❤️🥰
Lijepoo
Sortiraj odgovore
Najstariji