ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    06. Prosinac 2019. 22:13

Super cure za uredne preglede 💪

Grizli
    06. Prosinac 2019. 22:15

Bravo Mrgud za peglanje! 👍
    Curke zaboravim svaki put napisat aranzmani su avm prelijepi. Ja sam na svoj stavila pored ostalog 3 kuglice u obliku srca pa me svi zezaju da sta sam od radenske dobila aranzman, jer je od umjetnih grana bora i crvena kombinacija. 😔 Al nek oni zezaju koliko hoce meni moja srceka znace puno.
    A probat cu ja i sa tim smrdecivim lukom na kosu samo da ostanem doma da ne moram medju ljude. 
    Mala.le uf drago mi je da je kriv aparat, a tvoj tlak da je dobar! Kad sam krenula citaz bas sam se uplasil za vas. Problem je isti i sa aparaticem za secer kad malo oslabe baterije secer skace. Nek smao tebi miruje taj tlak da se ne uzrujavas vise. 

MaRe
    06. Prosinac 2019. 22:22

Večer curke ☺ 
    Svi adventi su vam predobri...ja sam planirala svog zamijeniti ove godine al ipak mi ostao stari.
    Mala.le ne spominji mi digitalni..neki dan kod mame idem mjeriti..gornji ok donji 55..i sad idu svi redom mjeriti ono tlak bože sačuvaj..na kraju smo zaključili da je ili baterija problem ili mu dojadilo živjeti pošto je star par godina.
    Ovo za muževe i obrte 😂😂😂
    Upecala sam potkosulje i one duple tajce u Lidlu 👌
    Što se hopsanja tiče mi smo dosad skoro svaki drugi dan i sad zadnji put prije tjedan-dva mi bilo malo smečkastog poslije tako da sam uvela zabranu dok ne dođe vrijeme za trudove 😂 A prva 3-4 mjeseca me nije htio ni pipnuti jer se bojao za bebu a sad kad je trbuh do zuba ne mozes ga se riješiti 😂😂
    Uživajte mi..ja se odoh skljokati u krevet..ipak mi treba beauty sleep za sutra 😁

Hrabrica
    06. Prosinac 2019. 22:36

MaRe

Večer curke ☺
    Svi adventi su vam predobri…ja sam planirala svog zamijeniti ove godine al ipak mi ostao stari.
    Mala.lene spominji mi digitalni..neki dan kod mame idem mjeriti..gornji ok donji 55..i sad idu svi redom mjeriti ono tlak bože sačuvaj..na kraju smo zaključili da je ili baterija problem ili mu dojadilo živjeti pošto je star par godina.
    Ovo za muževe i obrte 😂😂😂
    Upecala sam potkosulje i one duple tajce u Lidlu 👌
    Što se hopsanja tiče mi smo dosad skoro svaki drugi dan i sad zadnji put prije tjedan-dva mi bilo malo smečkastog poslije tako da sam uvela zabranu dok ne dođe vrijeme za trudove 😂 A prva 3-4 mjeseca me nije htio ni pipnuti jer se bojao za bebu a sad kad je trbuh do zuba ne mozes ga se riješiti 😂😂
    Uživajte mi..ja se odoh skljokati u krevet..ipak mi treba beauty sleep za sutra 😁

Issss svaki drugi dan 👌💪 ja brijem da sam zaboravila kak se to uopce radi 😂😂😂 bio je jedan clanak u kojem je pisalo otprilike na ovu foru  "mnoge cure misle da ce nakon poroda imati super akciju i zapaliti vatru u sobi ali kao zapamtite... trebat ce vam jaaaaaako puno sibica" 😂😂😂😂 tocno sebe vidim u tome 😂😂😂 ono hm kaj sad dalje 🤔🙄😂

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Lunica
    06. Prosinac 2019. 22:42

E to sto se tlakomjera tice...meni bolje mjeri kad ga uključim na struju. Tako da sam skroz makla batt iz njega. Iako vise vjerujem u one doktorske😝 
    kod mog gin sestra isto ima digitalni omron slican mome i takvi su mi uvijek mjerili manje i nisu pokazivali stvarno stanje. Ja kad sam bila u bolnici sestra bi mi izmjerila npr 140/100 a ja imala u sobi taj svoj i nakon 5 min izmjerim 120/80. Ajd ti budi pametan.
    Ee i cure super su vam adventi😍😍

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

mala.le.90.
    06. Prosinac 2019. 22:43

Sad sam se konacno opustila pa da spomenem stvari o kojima ste pisale;
    Kolostrum i meni odavno curi, sinoc sam se isla pocesati po bradavici pa sam bas ulovila par kapljica...
    Piba, meni doktorica uvijek nakon cackanja dole kaze da je moguce da ce mi biti krvi na vesu nakon toga pa da ne brinem, da je normalno...a neki dan mi je rekla da zene znaju imati krvi kad im cerviks omeksa...
    Nadam se da ce te to smiriti...normalna je pojava..
    Adventi su vam lijepi, a seks...sta je to?😂😂

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Henky
    06. Prosinac 2019. 23:07

Cure vijenci su vam baš lijepi i jako kreativni. Lijepo je kad imate smisla za to, za razliku od nas s dvije lijeve ruke. 
    Ja sam od danas u bolnici, da primim terapiju za razvoj pluća a nadam se uskoro saznati i koliko dugo. Razlog za to je što se cerviks još skratio i žele biti sigurni da neće doći do prijevremenog. Nas dvije smo ok i vjerujemo u pozitivan ishod, pogotovo da ćemo izdržati još 7 tjedana 💪
    Svima vam želim laku noć i sretan sv. Nikola 😊

Nasty
    06. Prosinac 2019. 23:07

Drage cure hvala svima na čestitkama, i čestitam curama na urednim pregledima, onima koje su rodile i cure s komplikacijama da ih se što prije riješe! Ja se oporavljam od carskog, mali je na neonatologiji pa ga posjećujem tamo..  Dobro je, napreduje, nema temp.. I dalje je na antibiotiku. Sutra ću pokušat dojit.. Nismo imali kontakt koža na kožu nakon poroda jer je odmah odveden na neonatologiju, meni rekli da se masiram i izdajam.. Za sad ništa. Pa se eto nadam da će on sutra možda nešto potaknut.. 

Doduše cimerica i ja zbog carskog smo imale post infuzija, juha, čaj do danas popodne. Toliko sam više bila gladna da mi se želudac zalijepio za kičmu da me ni šavovi nisu bolili🤣 al sam se zato danas popodne toliko najela da je to strašno.. Kinder bueno je prvi pao od slatkiša nakon dugo vremena gestacijskog dijabetesa..i baš sam guštala.. Za 6 tjedana su mi rekli da ponovim ogtt.. Do tad ću se skulirat nadam se🤗🙃
    Puno sreće svima! 😘

Omerta
    06. Prosinac 2019. 23:33

Henky, samo hrabro i da sto duze dogurate! 💪🤞
    Ako i dođe do prijevremenog, vjerujem da ste u dobrim rukama.
    Nasty, samo polako, doci ce to sve na svoje.. Drzim fige da se uskoro mazite! 💕
    Ugodan i bezbrizan vikend svima! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

PetraB
    06. Prosinac 2019. 23:37

Henky drago mi je da si tako pozitivna, bit ce to sve ok! Mi drzimo fige i javi se kad mozes i zelis. 😘😘😘
    Nasty bas mi je zao da je takva situacija al super da je sve bez dodatnih komplikacija. Malenome drzimo fige da sto prije ojaca pa da budete zajedno a sutra ti zelim uspjesno prvo dojenje. 🤗😘🤗😘
    Cure, super su vijenci! 🎄🎄🎄
    Seks...zaboravila kaj je to... 🙈

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.