ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    06. Prosinac 2019. 12:30

Netko je pitao ta duphaston. Mislim da je th.progesteronima individualna. Svaka od nas ima drugaciju situaciju i svakoj je drugacuje receno o uzimanju. Evo, ja od samog pocetka pijem Duphaston 3x2 i receno mi je da cu barem do 35tt biti da toj dozi.
    Grizli znam kako ti je...😞meni u takvim situacijama s tjemenom nista drugo ne pomaze osim oronazol šampona i Belosalic lotiona. To dvoje koristim kad su tako kriticne situacije, a ostalo vrijeme za smirivanje koristim od Ducray-a šampon (imas za masnu ili suhu prhut), dok za održavanje mirne faze koristim od Uriage DS gel za pranje. Evo, skoro od pocetka mi je mir, nadam se da ce sto duze potrajati. To je moje iskustvo. Vjerujem da ih ovjde ima jos.

• mom12
    06. Prosinac 2019. 12:36

thinkpink1

Netko je pitao ta duphaston. Mislim da je th.progesteronima individualna. Svaka od nas ima drugaciju situaciju i svakoj je drugacuje receno o uzimanju. Evo, ja od samog pocetka pijem Duphaston 3x2 i receno mi je da cu barem do 35tt biti da toj dozi.
    Grizli znam kako ti je…😞meni u takvim situacijama s tjemenom nista drugo ne pomaze osim oronazol šampona i Belosalic lotiona. To dvoje koristim kad su tako kriticne situacije, a ostalo vrijeme za smirivanje koristim od Ducray-a šampon (imas za masnu ili suhu prhut), dok za održavanje mirne faze koristim od Uriage DS gel za pranje. Evo, skoro od pocetka mi je mir, nadam se da ce sto duze potrajati. To je moje iskustvo. Vjerujem da ih ovjde ima jos.

ja sam pila dufaston na pocetku trudnoce vjerovatno jer sam imala spontani i kirazu...zatim mi ga je ukinila i negdi oko 30 tj ili tjedan dva ranije uvela po 2×1 zatim pojacala kad sam se otvorila na 3×2 sa 34 tj mi ga smanjila na 2×1 e sad je pitanje koliko cu ga pit...sad sam 35+4...

Red Fox
    06. Prosinac 2019. 13:07

Pozdrav svima 😊 
    Omerta moja baka je jela svoju ciklu koju je po starinski napravila za zimnicu, kak ti je Grizli rekla, mislim da ti pomaze u bilo kojem obliku.
    Mom meni je duphastone ukinut prije par dana. To ti je sve individualno. Najbolje da pitas drugi put kad ces ici na pregled.
    Mikio ak bumo skupa u sobi onda tulumarimo cijelo vrijeme 😂 dva rodendana, Bozic... di ces bolje 😂

PetraB
    06. Prosinac 2019. 13:11

Mrgud ma i meni curka vec duze vrijeme al danas me bas bocka kriz njih, i onak su tvrde i bolne na dodir (nisu bile vec duze vrijeme)... Pokusavam ih ne dirat previse al me bas to zacudilo danas i cim sam ih takla da si malo olaksam, krenulo curkat jace. Sad je stalo al me bas zari u njima. Nebi htjela si sad piz... neku napravit pa ih ne diram 🤔
    E i evo mog vjencica za vrata...jel previse? 🙈
    .   

Malo mi je tesko fotkat ga da docaram prave boje 🤷🏻‍♀️
    Al sad moram cekat da sutra zavrsi betonaza (tocno pred ulaznim vratima) pa cu oribat vrata i onda ga dat muzu da ga postavi u nedjelju. 

url=https://lilypie.com][/url

samojed
    06. Prosinac 2019. 13:17

Mam12 a koji si ti tt pošto ti ne piše 
    Petra meni curi kolostruma već uveliko svaki grudnjak je izflekan nekad kad dotaknem ciku mokra bude msm ne baš puno ali et 
    Grizli moja zaova je imala problema da peruti i to je riješila da onim običnim šamponom od bijelog luka, a čula sam isto da je jako dobar onaj sampon Fitoval 

• mom12
    06. Prosinac 2019. 13:17

samojed

Mam12 a koji si ti tt pošto ti ne piše
    Petra meni curi kolostruma već uveliko svaki grudnjak je izflekan nekad kad dotaknem ciku mokra bude msm ne baš puno ali et
    Grizli moja zaova je imala problema da peruti i to je riješila da onim običnim šamponom od bijelog luka, a čula sam isto da je jako dobar onaj sampon Fitoval

35+4....

mala.le.90.
    06. Prosinac 2019. 13:41

Pozdrav s kauca, ja upravo popila apaurin i legla da se smirim. Znaci, jutros sam dosla u TA na ctg i uzv, al prvo ce mi mjerit tlak...i kad ga je izmjerila, sestra me upita kakav mi je tlak inace. Ja kazem, normalan...ona uzdahnu i nesto prosaputa s drugom sestrom...ja se ukocila od straha. Pitam je li visok, ona mi kaze aj neka te tu, malo se smiri...i opet mi nista ne kaze...bio je tada 135 sa 90...
    I ja se tu nasekiram naravno, drugo mjerenje 135 sa 95...tek treci put donji tlak pao na 90...
    Sreca tu je bila moja dr koja je smirila stvari i rekla da nemam razliku za brigu jer mi je urin odlican, a nikuda ne oticem, sto je za tlak najvaznije. I da redovno kuci mjerim tlak, da se to jos ne smatra visokim tlakom, ali da je bio blizu granice pa da su sestre zato tako reagirale.
    Na kraju su mi se sestre ispricavale sto su me prepale i objasnile da je to sve ok jer su nalazi dobri, al da ipak popijem apaurin jer sam se vidno prepala...
    U tom svemu nisam stigla nista puno za bebu ni pitati, zapamtila sam samo da je 3250 tezak, da je glavom skroz nisko spusten i da je ctg dobar...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Hrabrica
    06. Prosinac 2019. 13:42

Petra vjenčić je diiiiivan!! Joj kako ja obožavam sve te blagdanske dekoracije 
    Znači po vašim komentarima, svima se nešto događa sa sisama samo meni ne  ..i tako je počela moja briga 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Tonkica1
    06. Prosinac 2019. 13:45

Evo me s pregleda, sve ok, zatvorena sam. Iduci pregled je u petak 13.12., tad cu imati i ctg, a za dva tjedna uzv 20.12. me vec narucila. Bila je dr. Zmijanac i stvarno sve sto govore o njoj je istina, lijepo je razg i bila je njezna koliko je mogla biti. Rekla mi je da mi je krvna slika za jednu trudnicu da bolja ne moze biti, a ja ono ☺️☺️
    Mislim da je damnarexxx pitala za TA na Merkuru.... ugl samo dodes sa d1 uputnicom, ne narucuje se na te preglede, samo ovako u slucaju kao sto je mene narucila za taj bolji uzv. Ali kao sto je Hrabrica meni rekla, cim udes unutra sa desne strane imas redomat, obavezno uzmi broj jer ce te inace vratiti. Po mome misljenju, za ginekologiju i njihov nacin rada taj redomat je visak, ali izgleda da su ga uveli za cijelu bolnicu pa 🤷‍♀️

• Tonkica1
    06. Prosinac 2019. 13:49

Kupila sam caj od lista maline od Subana u ljekarni za 12 kn pa cu laganini poceti ovaj tjedan....
    Hrabrice ni meni se nista ne dogada, cijelo vrijeme ocekujem mozda bar malo kolostruma, radim ono sto je Grizli pisala s rucnikom i to je to. Valjda ce pomoci.
    Petra samo ti stavljaj slike, ja obozavam sve bozicno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.