ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    06. Prosinac 2019. 13:51

Tonkica bravo za super pregled! :D a ovo za redomat...toplo se nadam da nećemo morat uzimat broj i za box  ono dođeš s trudovima a ovi te pošalju na redomat  ništa bez broja 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Simbalija
    06. Prosinac 2019. 13:52

Hrabrica

Petra vjenčić je diiiiivan!! Joj kako ja obožavam sve te blagdanske dekoracije
    Znači po vašim komentarima, svima se nešto događa sa sisama samo meni ne..i tako je počela moja briga

Ne sekiraj, ja sam danas punih 38tt pa mi se sisu nisu povećale niti mi curi mlijeko i na pregledu je rekla da je to potpuno normalno.
    Frendica je imala isto tako i tek kad je rodila su joj se povećale i napunile.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• piba7
    06. Prosinac 2019. 13:53

Zabrinule ste me jako s ovim otvaranjem pa sam išla čitati nalaz, piše sljedeće:
    Cerviks 2/3 članka prst dug, prohodan za prst do ovoja i glavice ploda. Djeluje zatvorena. Vodenjak održan.
    Jel to onda ima više smisla?
    Sve me boli od pregleda i u užasnom sam strahu sad. 

• piba7
    06. Prosinac 2019. 13:54

Simbalija

Hrabrica

Petra vjenčić je diiiiivan!! Joj kako ja obožavam sve te blagdanske dekoracije
    Znači po vašim komentarima, svima se nešto događa sa sisama samo meni ne..i tako je počela moja briga

Ne sekiraj, ja sam danas punih 38tt pa mi se sisu nisu povećale niti mi curi mlijeko i na pregledu je rekla da je to potpuno normalno.
    Frendica je imala isto tako i tek kad je rodila su joj se povećale i napunile.

Slažem se. Meni su cice narasle u prva 2 mjeseca trudnoće. Ništa ne curi iz njih, čak sam probala par puta malo stiskati ali ništa se ne dogadja, nema ni mlijeka ni kolostruma.

Damnarexx 🌺
    06. Prosinac 2019. 13:59

Tonkica1

Evo me s pregleda, sve ok, zatvorena sam. Iduci pregled je u petak 13.12., tad cu imati i ctg, a za dva tjedna uzv 20.12. me vec narucila. Bila je dr. Zmijanac i stvarno sve sto govore o njoj je istina, lijepo je razg i bila je njezna koliko je mogla biti. Rekla mi je da mi je krvna slika za jednu trudnicu da bolja ne moze biti, a ja ono ☺️☺️
    Mislim da je damnarexxxpitala za TA na Merkuru…. ugl samo dodes sa d1 uputnicom, ne narucuje se na te preglede, samo ovako u slucaju kao sto je mene narucila za taj bolji uzv. Ali kao sto je Hrabrica meni rekla, cim udes unutra sa desne strane imas redomat, obavezno uzmi broj jer ce te inace vratiti. Po mome misljenju, za ginekologiju i njihov nacin rada taj redomat je visak, ali izgleda da su ga uveli za cijelu bolnicu pa 🤷‍♀️

Hvalaaa ti, znaci broj je obaavezan 😂😂

Damnarexx 🌺
    06. Prosinac 2019. 14:00

Meni kolostrum tu i tamo curne, cice su mi skroz ok, nisu cak ni nesto previse osjetljive...i rucnikom prelazim preko bradavica poslije tusiranja.

DeeDee
    06. Prosinac 2019. 14:02

Mislim da su Petra i Hrabrica pitale za cice. Mene su uuuužasno bolile (tako da sam morala pazit kako se tuširam) u ranoj trudnoći i po tome sam zapravo skužila, tj. posumnjala na trudnoću jer me nikad nisu bolile u PMS-u. 
    Znaju mi ljudi komentirat da su ful narasle, ja osjetim samo da su nekako punije. Zadnjih tjedan dana kad ležim na desnom boku dosta curi iz desne, a ovako inače tu i tamo neka kapljica, ali ništa vrijedno spomena.

piba super da je sve ok al meni je baš jako čudno to za otvorenost hmmm

Petra lijepi je vjenčić:)

Mrgud bitno je imat plan, tako i ja imam sve, u teoriji 

mala.le.90 ajde super da si doma. bitno da je sve ok. vjerojatno ti se povišio od uzbuđenja, tako je meni na jednom pregledu bio

[/url

DeeDee
    06. Prosinac 2019. 14:03

Jaivanpa

DeeDee

Jaivanpameni je tako smirujuće čitat tvoje postove, od live streama do sad ovog maženja 😊
    Jeste doma ili još u bolnici? Izmiješani su mi dani, više ne znam kad si rodila.
    Btw koliko se kod vas bude u bolnici, u riječkoj su sad skratiti na 48 sati od poroda ako je sve ok, čak i za carski 😱

Jos smo u bolnici, rodila sam u srijedu u 20:20 ..neznam, glavna sestra je mojima rekla kao prvorotkinje ostaju 4 dana, dok drugi kazu da ovisi sto ce reci porodnicar kao ako su teski porodi duze ostajes i drugo kak pedijatar kaze za bebu…evo porod smatram idealnim a pedijatrica je rekla da nema sta lose reci, da je sve super…tak da se nadam da idemo sutra doma. :)))

meni to zvuči super :) 

[/url

• mom12
    06. Prosinac 2019. 14:04

piba7

Zabrinule ste me jako s ovim otvaranjem pa sam išla čitati nalaz, piše sljedeće:
    Cerviks 2/3 članka prst dug, prohodan za prst do ovoja i glavice ploda. Djeluje zatvorena. Vodenjak održan.

ne razumim nalaz al predpostavljam cerkvis se skratio ili omeksa.tako nesto....a mene je isto bolilo iza pregleda to kad gledaju dali si otvorena na hitnoj kad sam bila to je bio uzas...zatim dosla kod svoje gin i ona isla to gledat opet i me bolilo...ja sam umrla od straha jer sam bas bila u 31 tjednu al sad me vise nije strah...nemoj panicarit vec si 36 tj..tako da si skoro u terminu...i ja sam se sad dosta opustila jer sam skoro do kraja dosla...

DeeDee
    06. Prosinac 2019. 14:06

piba7

sad sam tek došla do ovog, ma to je prohodnost, a ne otvorenost, nema brige:) 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.