i jos sve to pijem a opet me zna bolit kaoda cu dobit menstruaciju...ovo je vise za izludit...da mi je jos jedan tjedan izdrzat i opustit se...
Simbalija, Lavice hvalaaa 😊
Ma uvijek kemijam šta obuć za kod ginekologa a da ne moram gologuza patrolirat, nije mi trudnicki mozak uspio doć do činjenice da na ctgu ispod mogu imat tajice koje zarolam ispod trbuha 😁
[/url
Ja sam nekak od prvog pregleda u nekim tunikama na pregledima, pa se mogu samo podic
Lavice i petra a kao znam ja kolko sam trudna al ono, kad sam vidla crno na bijelo malo me sokiralo 🙈😂 totalno znam da je sve u glavi, al danas imam simptome apsolutno sve ikad. I ona probadanja u guzici o kojima je netko nedavno pisao 😂😂 psiha je cudo. Nego javio mi jutros frend da mu je zena rodila u petrovoj, i da nocas nije bilo anesteziologa kad su dosli (valjda kak je samo 1 u dezurstvu bio na carskom il nes). Mislim sve je proslo ok, al takvih stvari je mene “strah” i istovremeno me zivciraju
Simbalija meni si rekla javiti za stapice za plodnu vodu, hvala ti! Jesi bila mozda u onoj u Importanne centru? Mozds uspijem svratiti danas i pitati…
Grizli prekrasno složeno!
Lavice soba je prekrasna!
Jos sam svasta nesto htjela pisati, ali trudnicki mozak 🤷♀️
Eto sjedim u cekaonici u TA na Merkuru i cekam i cekam i cekam…. Naravno, kasno smo krenuli pa sad cekam vec 2h 🙄
Mrzim ta čekanja 😖😖😩😖 nema gorega.
Mozda se sad i ponavlja ovo pitanje, al vidim da si u TA na Merkuru...jesi li se naručivala ili samo dođemo sa uputnicom na salteric?
Mene to čeka zaa 4-5t al bolje da se sad uputim😂
Mrgud da, to sam i ja cula da je cesto da anesteziolog nije dostupan, mislim wtf?
E a sad pitanje, danas me uzasno cice bole i skuzim da mi stalno curkaju (curi ponekad iz njih al ne ovak)... Tog se ne sjecam iz proteklih trudnoca? A bas me bole i onak sam si ih malo stisnula, kao izmasirala i ocito potakla 🤦🏻♀️😅
url=https://lilypie.com][/url
Simbalija ovo za muža i maternicu je vrh
A za preglede obično obučem tople štrample ili tajice i tuniku preko i to samo iz razloga jer nikad ne znam koliku ću čekati na red pa da mi bude ugodno dok sjedim..jer sve drugo steeežeeeee A i stvarno što ste rekli, to je ok kombinacija i za ctg.. samo spustim preko trbuha i super
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Ja imam ovakav slijed za uzimanje tih cudesa...
Mg gin rekla ne uzimat nakon 34tt, posebno da prestanem svakodnevno jer umiruje kontrakcije i moze sprijeciti otvaranje kasnije. Naravno ako ga se pije velila doza, posloze se tako karte itd., al bolje ne riskirat i prestat s njime.
Caj lista maline kupiti pravi, ja uzela u bio&bio mislim da je 18kn. Pitat jer ga obicno nemaju vani izlozenog. Ako smo skroz zatvorene i nema nekih tegoba može se vec od 32tt krenut s njime da se uzima prvo svaki toliko salica, pa svakodnevno 1, pa pojacava na 2, i od 37tt 3 salice dnevno. Navodno jako pomaze. Ako je dogovoren carski ne uzima se uopce. Posto sam ja zatvorena al me ipak strah odlucila da cu u 36tt krenut pit 1 salicu pa od 37tt 3 salice.
Probiotici od 34tt svakodnevno jer navodno po nekim istrazivanjima umanjuju intenzitet grcica kod beba.
Pilates lopta hopsanje na njoj tek kad se udje u 37tt mi rekla dr. Sada mogu samo sjediti na njoj ili sjest na pod u turski sjed pa ledja nasloniti i masirat na nju.
Za zdjelicu pomaze taj turski sjed na tvrdom. Za međicu navodno pomaze ako se izvana maze nekim uljem klica psenice. Bradavice priprem pomaze ako se rucnikom lagano prodje po njima gore-dolje, lijevo-desno svaki dan, ne pregrubo par puta da se naviknu. I ovo ja prakticiram vec 2 tjedna svaki dan ujutro prije mazanja i mogu rec da u pocetku je bilo uzas mi, al sad mi je vec puno lakse i ono najvaznije moja uvucena bradavica je krenula se pokazivati, ispupci se nakon toga. Ne ispupci se jako kao desna, al pomak je znacajan prije bi se jos vise uvukla. I to mi daje neko olaksanje.
Cure, neka vam je svima sretan praznik 😍😍😍
Grizli Da, i ja bih tako da imam nekoga u blizini ko slavi jer mi je to predivno, volim i naše praznike, ali stvarno nemaju taj neki duh kao vaši 😄
Kl1v Prvi put si carski, sad ćeš prirodno?
Sretno na pregledima, ogtt i sa tegobama 😀
Evo me s pregleda..
Napravili su mi ctg, ocitan je jedan trud u 30min, ja nisam ništa osjetila. Pa se nadam da je to bio lažni trud ili nesto. Za iscjedak kaže da ne brinem da je od pregleda. Taman se bilo to smirilo i sad kako me opet trebao pregledati se sad opet pojacao iscjedak. Tako da je sigurno do pregleda.
Jučer sam bila zatvorena, danas sam otvorena 1 prst - to ne mora ništa značiti jel tako? Ne mora značiti da će sad krenuti porod danas, sutra,...?
Boli me sad sve od pregleda, ne veselim se tim pregledima svaki tjedan.
Vezano uz utrogestane i magnezij - meni je za sve rečeno da prestanem uzimati čim udem u 37 tjedan (37+0), jedino mi je nakon današnjeg pregleda doktor rekao da magnezij nastavim piti do 38.tjedna. Pa eto ako će kome pomoći info iako vjerujem da je to individualno.
Pitanje nevezano uz nasu temu al ako koja ima saznanja bila bi jaaako zahvalna... Ima koja od vas da je frizerka, neki specijalist za kosu/tjeme ili iskustva sa peruti? Dakle ja ne znam sto da radim. Radnije sam imala velik problem sa peruti i to sam jos kao srednjoskolka stavila pod kontrolu, al sad katastrofa. Ja vise ne znam sto da radim. Meni s glave cijeli komadi peruti se otkace kad se cesljam. Doslovce to bude komadic promjera 20 lipa do 1 kune, naravno s time ide i nekoliko vlasi, kosa mi ne dise, puca, opad. A inace je uzas tanka dlaka mi. Tjeme me pecka neko vrijeme nakon susenja ako susim kosu, ako ne susim svrbi i zamasti se u roku 2-3h. Isprobala sve valjda moguce sampone dostupne u drogerijama, ljekarnama, online... Biljne preparate od sljezi, koprive, stolisnika, ulje cajevca... Ne znam sto nisam ili nikakav efekt ili jos gora situacija. Jedino je neko vrijeme super pomogao sampon od cesnjaka, al sad ni to vise nije rijesnje. Ja ne znam sto da radim ovim tempom celava cu ostat za mjesec dana. Pokusala i da rijedje perem kosu e pa to je tek napravilo ki show na glavi. Najdugotrajniji efekat je bio kad mi je frizerka stavila svakih 6 mj onaj preparat sto se stavi za trajnu na glavu, al sad to nisam dugo i ne usudim se u trudnoci to na glavu metat.
Sortiraj odgovore
Najstariji