ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    06. Prosinac 2019. 11:03

Ma nista Hrabrice 😊😊
    Kad smo već kod smiješnih pitanja 😜, kako se radi ctg? Na golu kožu ili preko odjeće? Da znam što obući 🙈
    ajoj Zarica baš bed priča.. A kako planiras roditi?  Mislim, normalno na krevetu ili neka alternativa? :) 

[/url

• mom12
    06. Prosinac 2019. 11:04

samojed

Cure jutro, sretan vam sv.Nikola
    Lavica jesu li prestali bolovi, ja imam identične bolove kao pred menstruaciju ledja i stomak i to pretežno u veće već nekih 10tak dana ja sve mislim možda je to što ste pričale te bh kontrakcije pa nisam predavala velikom značaja nadam se da nije za zabrinut se.Sobica ti je kao iz bajke stvarno sam oduševljena i čak sam i ljubomorna 🙃
    Damnarexx i ja mislim da ti je to kosto je neka cura već napisala da se bebica tu naguzi jer mene prestane čim se bebica pomjeri
    Grizli prelijepo složene ladice, a ja sam kao ta tvoja prijateljica od malena sam kitila jeliku i paketice sam morala dobiti i tacno sam zavidila onima koji slave božice meni je to tako prelijepo…
    Juno ako se pritisak nije snizio mislim da bi trebala da se javis svom gin jer stvarno je visok, javi nam kakva je situacija od jutros
    Deedee da li su bolovi prestali,mozda su ti bolovi zbog sirenja zdjelice
    Mikio prelijepo odjelce
    Atica sad si me prisjetila tih trenutaka i baš sam se raznijezila bilo me je tako strah uraditi test da se opet ne razočaram kad ono najljepši dan u mom zivotu, kako ti sa trudnoćom?
    Lorena brzo će to proći, a glukoza je pregadna stvar meni je bilo muka poslije bad grozno 🤢

ja sam 35 tj i mene jucer bolilo kao da cu dobit menstruaciju a i jutros malo osjecam...ja se nadam da su kontrakcije da nece beba van....

Simbalija
    06. Prosinac 2019. 11:05

Ja sam čaj pila od navršenih 33tt, počela s jednom šalicom, sad pijem barem tri na dan. Skuham si termosicu ujutro i popijem litru u danu, to je možda čak i više od tri regularne šalice.
    Nekad mi MM popije jer je žedan pa ga zezam da će imati čvrstu maternicu 😂

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

PetraB
    06. Prosinac 2019. 11:06

Lavice da, ocito je do generacije 🤣... I ja prijavljujem zastopan nos kod maalca a i tete su spomenule jedan dan da ga je kasalj budio za vrijeme spavanja (iako doma niti kednom ne zakaslje)... Krenula opet jucer s inhalacija pa se nadam da ce vikend proc mirno. 🤞🏼
    Ovo za "lakporod" i "previse divlja" stvarno necu komentirat. Neki ljudi jesnostavno nebi smjeli raditi s ljudima, a pogotovo u rodilistima...🤦🏻‍♀️
    Ja pitala Radosevicku za Mg zadnji put, jer su mi se pojacali grcevi u listovima... Uglavnom, povecala je dozu na 2*375 (onaj direkt pijem sa b kompleksom) i rekla da ne trebam prestati piti pred kraj jer da bi on imao tokoliticni ucinak je potrebna ogromna doza. Ja znam da sam i u prvoj i u drugoj pila do samog kraja i nisam primijetila da je imao utjecaj na trudove i otvaranje 🤷🏻‍♀️
    Mrgud 🤣🤣🤣... I ja povremeno pogledam potpis da vidim koliko sam trudna 😅
    Jaivanpa zeno ti si mi fenomen... Prvorotka a toliko opustena pa to je divota za citat. Bravo!!! 🤗🤗🤗

url=https://lilypie.com][/url

Simbalija
    06. Prosinac 2019. 11:07

Tonkica1

Simbalija meni si rekla javiti za stapice za plodnu vodu, hvala ti! Jesi bila mozda u onoj u Importanne centru? Mozds uspijem svratiti danas i pitati…
    Grizli prekrasno složeno!
    Lavice soba je prekrasna!
    Jos sam svasta nesto htjela pisati, ali trudnicki mozak 🤷‍♀️
    Eto sjedim u cekaonici u TA na Merkuru i cekam i cekam i cekam…. Naravno, kasno smo krenuli pa sad cekam vec 2h 🙄

Ja sam ti u Rijeci tako da ih mi imamo samo 3 u gradu, ali su dvije u centru pa mi se nije dalo u gužvu.
    Ako nađeš, javi 😊

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

Simbalija
    06. Prosinac 2019. 11:08

DeeDee

Ma nista Hrabrice 😊😊
    Kad smo već kod smiješnih pitanja 😜, kako se radi ctg? Na golu kožu ili preko odjeće? Da znam što obući 🙈
    ajoj Zarica baš bed priča.. A kako planiras roditi? Mislim, normalno na krevetu ili neka alternativa? :)

Ctg je na golu kožu jer ti stavlja i onaj gel za ultrazvuk, ja obično obučem tajice i neku haljinicu i onda samo otkrijem stomak.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

Lavica27
    06. Prosinac 2019. 11:14

DeeDee uopce nije glupo pitanje. Ja znam kako ide pa sam prosli tj budala dosla u haljini i grilonkama. A briga me,nek mi dupe gledaju vidjet ce i vise😂 Eto Simbalija ti je objasnila!
    Zarica bas sam pod dojmom za ovo o rajskom plinu😱

• mom12
    06. Prosinac 2019. 11:15

ja pijem dufaston i magnezij...prosli tj kad sam bila na pregledu nije mi rekla kad da prestanem pa necu valjda do kraja pit...jel ko pije jos to? ili da je nazovem i pitam....

Lavica27
    06. Prosinac 2019. 11:17

Mom12 mislim da se s progesteronom prestaje sa 34tt (jer on isto umanjuje kontrakcije, omeksavanje cerviksa). Odbrojavam da me skinu s utrica🙈

• mom12
    06. Prosinac 2019. 11:22

Lavica27

Mom12 mislim da se s progesteronom prestaje sa 34tt (jer on isto umanjuje kontrakcije, omeksavanje cerviksa). Odbrojavam da me skinu s utrica🙈

iskreno vise mi je dosta tih tableta jos mi sad i uvalila heferol...a krv mi je bila dobra...valjda to zbog kasnijeg gubitka nemam pojma....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.