ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    05. Prosinac 2019. 16:04

Sto se tice situacije u kojoj smo se nasle, htjela bi vam samo reci da ne trosite svoje rijeci i vrijeme na bilo kakve provokacije. Ak netko zeli otici s foruma i ne zeli javiti kad je rodila, njen izbor.ne kuzim zasto unositi tenzije u ovaj forum kad vise uopce ne zelis biti dio njega. Inace ja sam se od doticne prvi i jedini put osjecala skroz jadno na pocetku kad me zamolila da ne spominjem svoju situaciju jer tak plasim druge trudnice a tu treba samo pozitivno. 

samojed
    05. Prosinac 2019. 16:05

Redfox,Deedee definitivno ću pokusati sa ciklom jer kao mala imala sam problem sa željezom koje je bilo čak 2 i baš cikla me je spasila
    Mala odlučila sam se probati prirodno eventualni dva dana u sedmici sirup nešto mi se baš i ne koristi hemija baš sam skeptična prema tome kad već nije toliko nisko.
    Lorena ja sam bila prije par dana na ogtt ne trebaš da jedes ništa 8-12h prije testa, ja lično sam oko 21vecerala nisam mogla odolit i od 10 sam prestala sa konzumiranjem hrane takodje sam i mokraću davala pa sad da li će tebi trebati to ne znam, možeš da pijes vodu ja sam se i ujutro prije testa malo napila vode, ali kad popijes glukozu ne smiješ ni da jedes ni pijes niti ideš u toalet dok ne završiš u potpunosti sa testiranjem.
    Anchy pa bebica stiže za 7danaa uzbuđenje je sigurno na nivou 🎇🤗
    Petra prelijepo ukrašeno klasika inače najviše volim klasiku baš po mom ukusu 
    Lavica ja sam napisala za hormone ali to je sve bilo samo ne uvrijedljivo od strane mene  napisala sam da se nadam da su ovi postovi Gogini zbog hormona jer nisu imali nikakvog smisla a ni logike...Definitivno potpisujem tvoj post i msm da ovo treba da prestane jer nam je ljepše bez glupih i nepotrebnih rasprava 
    Angie izvini ali niko ovdje nije rekao ili ja nisam popratila da je to ''famozna whatsaapp grupa" mi smo komentirala kako je zatisje kako smo se razdjelile da je puno manje ispisanih stranica od trena kako su neke cure otišle na whap ali stvarno vi ste to skroz pogrešno protumačile i stvarno nemaju smisla ove rasprave mi smo tu da se bodrimo dobijemo savjete pogotovo djevojke koje se poput mene po prvi put sesusreću sa trudnoćom pa svaki mogući savjet je od ogromne važnosti, meni ste sve baš drage i stvarno ne bi trebalo pred kraj kad treba da vlada prelijepa atmosfera da se stupa u nepotrebne diskusije 

annika
    05. Prosinac 2019. 16:05

jesam ja negdje propustila ili nam se Juno dugo nije javila?

[iimg]

Angelly
    05. Prosinac 2019. 16:11

Lala27

AngellyJa bih primjetila, jer smo u dan trudne, pratim te kad se javiš 😂

Cure, stavljam listu, da se malo prisjetimo lijepih naših novopečenih mama i onih koje će to uskoro postati 😍 A da zanemarimo glupostu

Ajde barem netko  ... jao kad gledam ovu listu mislim si kad i kud prije je sve to došlo... Nasty s terminom nakon mene već ima malca...ajmeee malo me frka počinje hvatat xD

• thinkpink1
    05. Prosinac 2019. 16:12

I ovo sto sam sad napisala sam bila primorena spustit se na njen nivo (cak i nize), da se sve ostale nepotrebno ne prepirete, jer sam od samog jutra ignorirala razne njene neumjesne komentare. 
    Kao što je Petra rekla, zelim samo pisati i pricati, te veseliti se pricama sa poroda, iskustvima s dojenjem, pranjem robice, slaganjem iste...

kl1v
    05. Prosinac 2019. 16:13

Hej cure! Ja imam pitanje... od nedavno nosim lecu na jednom oku. Da li se s njima moze na porod. I meni su rekli da ju trebam nositi u trudnoci. Negdje sam citala da se ne preporuca. Molim info, iskustvo i savjete.

Red Fox
    05. Prosinac 2019. 16:18

Kl1v ja ih inace nosim, mekane. Al na porod ih necu nositi, idem s naocalama.Mislim da ih ne smijes imati tijekom nekih operacija. Znam kad sam ja zavrsila na hitnoj laparoskopiji morala sam ih skinuti. Al pitaj jos svog ginekologa za svaki slucaj.

• thinkpink1
    05. Prosinac 2019. 16:18

kl1v

Hej cure! Ja imam pitanje… od nedavno nosim lecu na jednom oku. Da li se s njima moze na porod. I meni su rekli da ju trebam nositi u trudnoci. Negdje sam citala da se ne preporuca. Molim info, iskustvo i savjete.

Kad god ides u opcu anesteziju trebas skinuti leće. A nikad ne znas u kom smjeru ce ici porod, tako da ja ne bi nosila lece u slucaju da se treba ici u op.salu.

kl1v
    05. Prosinac 2019. 16:23

PetraB

Lavica27

mala.le.90.

Ne znam jesu li ovo hormoni ili nesto drugo, evo ja sam prva prije 9 mjeseci otvorila ovu grupu, doduse tada se zvala zimske bebe 2019., zna se koje cu cure tu od pocetka i koje su dosle pred kraj, sto stvarno nije bitno.
    Bit foruma je pronac informacije, razmijenit iskustva, pa eto i stvorit nova prijateljstva, sto su neke sigurno i uspjele, to mi je drago.
    Sve ostalo komentiranje koliko tko pise i kome pise, po meni je suvisno…jer na ovoliki broj poruka svi smo bar 10ak puta ostali izignorirani i osjetili se viskom.
    Bodrile smo se, strahovale i veselile zajedno, cesto se pisalo kako je ovo najpristojnija grupa na forumu, a sad pred sam kraj raspravljamo, po meni, ko neka djeca…
    Svakome na njegov obraz hoce li se nakon svega javiti, zahvaliti ili oprati nekoga, svi smo tu virtualno, ali zna se sto je ljudski…
    Javljale su se i zene koje su izgubile bebe u visokim tjednima i sigurno bi dale sve da nam se sad mogu javiti iz rodilista…
    Ako su one tada smogle snage da se jave,pozdrave i zahvale, onda za sve nas druge ne mogu naci prikladnu rijec….
    Nemam sta drugo na kraju rec nego da vam zelim svima srecu i da se ne ljutite radi ovoga, cekajte svoju bebu u miru…

Ovo je najstrukturiraniji post na cijelu temu, bravo mala.le. i voljela bi kad bi ovu trakavicu priveli kraju jer se samo nazivciram kad procitam nefer postove.
    Vec tri dana vam hocu rec ako je netko trazio spavacicu s dugim rukavima na gumbe od danas je na akciji u Plodinama 49kn.

Potpisujem jednu i drugu, vrijeme je da zavrsimo s ovime, imamo bitnije stvari o kojima treba pisati 🤗😉

I ja se slazem. Dosta je ovoga! 
     Tko zeli tipkati i dalje nek tipka tko ne zeli nek ne tipka... 
    Pristojno i bez vrijeđanja ikoga. 

Macutica
    05. Prosinac 2019. 16:29

Cure koje imate piercinge ili info, jeste ih sve povadile za rađaonu ili to samo u slucaju operacije mora van? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani