ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    05. Prosinac 2019. 15:05

Lavica27

Sad malo gnjavim ali uz savjete o dojenju i ostalom jedan savjet za vas generalni. Jucer sam s malom isla na zbor djecji, voli plesati i pjevati i drugu djecicu pa ajde da proba i to. I gledam je onako i mislim si kad je odrasla?? Ponavlja sve plesne korake, slusa sve,upija, ponavlja pjesmicu a do jucer sam je nunala u rukama. Nisam pekmez tip al sam bila tolko ganuta kolko je vec svoja..kad vam kazu da brzo rastu,stvarno, prebrzo rastu. Uzivajte u svakoj fazi kolko god je teska i zahtjevna. Počevši od početaka i dojenja,sjecam se da sam mislila joj samo da krene jesti kasice,pa joj samo da sjedne bit ce mi lakse. Samo da propuza,samo da prohoda,samo da izadju svi zubi vec jednom. Samo da prespava sama. Samo da progovori da znam sto joj je. Istina,svaka faza donosi dio olaksanja, al uzivajte u mirisu,u mazenju,u tome da ste im centar svijeta. Nece vam nista zamjeriti,ne znaju za bolju mamu od vas. Svaki put kad me zamoli da "čičim dok ne zaspi" zelim automatski reci ma daj ajde velika si (jer ucili su nas da je bolje da su samostalni,jel) i sjednem i pomislim doci ce vrijeme kad me nece trebati da se sigurno uspava,uzivaj u tome. Oprostite jer sam vas ugnjavila,nisam mislila ali mozda se netko jednom pronadje u ovome.

To je to! 
    Podsjetilo me na ovu sliku koju mi je dragi davno poslao: https://ibb.co/KG8K85j

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Lavica27
    05. Prosinac 2019. 15:08

Mikio sad sam skuzila da ti ispod pise About 21 days to go...ajme kad prije🙈🙈
    Sarita sretno na predstavi sutra, probaj ne zaplakati🥰🥰
    PetraB jako lijepo,ja imam reciklirani adventski,samo svijece mijenjam🙈🙈 po zelji muza kod nas su dekoracije bijelo-crveno-zelene.
    I da,ljubimci su vam preslatki!

Lavica27
    05. Prosinac 2019. 15:10

Omerta

Lavica27

Sad malo gnjavim ali uz savjete o dojenju i ostalom jedan savjet za vas generalni. Jucer sam s malom isla na zbor djecji, voli plesati i pjevati i drugu djecicu pa ajde da proba i to. I gledam je onako i mislim si kad je odrasla?? Ponavlja sve plesne korake, slusa sve,upija, ponavlja pjesmicu a do jucer sam je nunala u rukama. Nisam pekmez tip al sam bila tolko ganuta kolko je vec svoja..kad vam kazu da brzo rastu,stvarno, prebrzo rastu. Uzivajte u svakoj fazi kolko god je teska i zahtjevna. Počevši od početaka i dojenja,sjecam se da sam mislila joj samo da krene jesti kasice,pa joj samo da sjedne bit ce mi lakse. Samo da propuza,samo da prohoda,samo da izadju svi zubi vec jednom. Samo da prespava sama. Samo da progovori da znam sto joj je. Istina,svaka faza donosi dio olaksanja, al uzivajte u mirisu,u mazenju,u tome da ste im centar svijeta. Nece vam nista zamjeriti,ne znaju za bolju mamu od vas. Svaki put kad me zamoli da "čičim dok ne zaspi" zelim automatski reci ma daj ajde velika si (jer ucili su nas da je bolje da su samostalni,jel) i sjednem i pomislim doci ce vrijeme kad me nece trebati da se sigurno uspava,uzivaj u tome. Oprostite jer sam vas ugnjavila,nisam mislila ali mozda se netko jednom pronadje u ovome.

To je to!
    Podsjetilo me na ovu sliku koju mi je dragi davno poslao:https://ibb.co/KG8K85j

Čini mi se da sam i ja na taj tekst nekad davno naletila,to je to🤩

Anchy_001
    05. Prosinac 2019. 15:11

miki0

Anchy_001

mikiOi dalje sam na sv duhu i vjeruj mi da sam i ja danas u cudu gledala dr kad me pitala jel bi htjela to 😱 tak da, ak i ti ides na dogovoreni, vjerujem da postoji veeelika sansa da i tebi ponude 😁😁
    Hrabrica to sam i ja citala i nadam se da stvarno i je tak..u svakom slucaju, javit cu vam 😊😊

O pa super!! Nisam znala da se igdje osim u vinogradskoj to radi. Koji dr ti je bio na pregledu? Danas si bila? Imas jos koji lregled do tada? Jel moras kakve pretrage jos obavit s obzirom da je dogovoreni carski?
    Ja sam iduci cetvrtak gore prvi pregled.
    U istoj smo situaciji za sad, bas me zanima sta ce meni rec, pa ak gospodicna ostane na zadak cu pitat koje su mi opcije.

Meni mama ugrabila 1 grudnjak 💪🏼 sutra cu probat pa vidjet jel mi odgovara. 90C je uzela a ja zadnje uzela 90C u Mulleru pa mi je malo kao veci u kosaricama al taman dok jos natrpam one jastucice i kad krene (nadam se 🤞🏼🤞🏼) mlijeko ce bit taman. Sad ovisi kakve su velicine ove iz lidla…

Da, bila sam danas i bila dr Gordana Horvat kao i prije (izuzev proslog cetvrtka kad je bio onaj Prka). U trudnickoj vise nemam pregleda. Od dodatnog kaj moram obavit: ekg (to sam vec danas), vadit krv (to idem sutra jer nisam bila na taste) i onda s ta 2 nalaza otic anesteziologu. On onda procjenjuje koju cemo anesteziju i to je to. S tim da mi moja ginicka jos mora dat uputnicu za bolnicko ljecenje. U srijedu ujutro se prijavljujem u bolnicu i onda idem gore na odjel iii cekam veliki dan 😁
    Ako ides u cetvrtak, vjerujem da ce ti bit ista ova dr pa ces vidjet kaj ce ti rec, al smo definitivno za sad na istom pa ak je ovaj rez bolji, drzim fige da i tebi bude 🤞😁😁

Angie1205
    05. Prosinac 2019. 15:14

Lavice stvarno nemam razloga bit prema ikome ovdje bezobrazna a osobito prema tebi i curama koje su tu od starta...ali vratite si malo film unazad.... kolko puta otkako je nas nekoliko otvorilo wap grupu, ovdje je prokomentirana ta ista grupa...(ne mislim na to da pitate gdje smo i sl...lijepo od vas) al u tolko negativno kontekstu je spominjan taj wap da stvarno vise nema smisla. Vec sam rekla da postujem svaciji izbor i odluku, tako zelim i ocekujem da se postuje i moj izbor...mi na wa nijednom nismo prokomentirale vas na forumu u takvom smislu da eto kak ste bzvz jer tipkate na forumu a ne sa nama na wa...a ovdje je milijon i jednom spomenuto kako eto nas sad vise nema na forumu jer smo na “famoznom whats app-u” i sl.
    Samo zelim reci da nije u redu da se itko vrijedja i napada a ne zna se druga strana...nista vise.

PetraB
    05. Prosinac 2019. 15:23

Angie1205

Dakle ja ne vjerujem…i sad bi zaista svasta napisala al ne gube mi se moji dragocjeni zivci niti mi je do svadje sa ikime a pogotovo ne sa vama ovdje. Ali da smo tolko nisko pali da se vrijedjamo i to onako ispod pojasa mi je uzasno nesto!!
    Ja sam tu od samog pocetka…od pocetka pocetaka zapravo i nikada ovoga nije bilo i ovo je prestrasno postalo!
    Ne zelim stati na iciju stranu al kolko vidim Goga nije nikog uvrijedila vec se osvrnula na ovu raspravu u stilu kao da smo klinci i svadimo se ciji je tata jaci…msm ono!!
    I ne, ne mozete reci da smo se mi sa wapa makli odavde jer nismo, i dalje smo tu i komentiramo ali nas se ponekad itekako vjesto ignorira…kazem PONEKAD. I nekog to zasmeta vise a nekog manje, nevazno al ok… 

Grizem jezik cijeli dan, pokusavam izbjec da komentiram jer stvarno smatram da saga mora prestati, no Angie iznenadjena sam tvojim komentarom. Gogin bezobrazan ton da ne kazem nesto gore, vec danima pokusavam ignorirati i opravdati hormonima no mislim da je ipak ovdje ego najveci problem sto dokazuje danasnjim vrijedjanjem osobe koja je ovdje podrska svima i svima na raspolaganju sa svojim savjetima, strucnim prije svega a onda zivotnim. Tebe smatram racionalnom zenom i ne mogu razumjeti da si, ukoliko si sve postove citala, donijela ovakav zakljucak.
    WA grupa je puno privatnija i osobnija od foruma. Moj razlog prijave na forum je da pomognem drugim curama koje ce se mozda naci u situacijama u kojima se mi sada nalazimo, mozda za 2,3,5 godina, nebitno. Meni su sve curke ovdje koje prolaze zajedno sa mnom ovdje vrlo drage i ako mogu pomoci, pomognem. No... Isto tako, sa svojih 39 godina u guzici imam vrlo bogat obiteljski i drustven zivot tako da nisam imala potrebu ukljucivati se u wa grupu. Smatram da je i to mozda dio Goga tvog "problema" s nama. Kao da pokusavas popuniti prazninu u svom stvarnom zivotu. Al ti ces to bolje znati od mwne, ipak ti je to profesija.
    Jos jednom cure, zelim vam uredne trudnoce do kraja, a od sada pa nadalje o ovoj temi se vise necu oglasiti. Veselim se pricama sa poroda, iskustvima s dojenjem, pranjem robice, slaganjem iste...ukratko svim trivijalnim temama za neke ocito. 😘😘😘

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    05. Prosinac 2019. 15:25

Ja bi samo voljela napisat da mi je žao ako sam ja potakla ove rasprave neki dan, spomenula sam whatsup u dva konteksta: 1. da mi je ful žao šta se masu cura ne javlja tu (na kraju je ispalo da to uopće nema veze s tim, moj bed) i 2. da mi je ružno pročitat rečenicu: "da obavijestimo i vas tu" al mislim da time nisam nikog (bar ne svjesno) uvrijedila, i sama sam rekla da sam u zadnje vrijeme od hormona kao princeza na zrnu graška i da masu toga shvaćam osobno. 
    Jebiga sorry ako je to bio poticaj za sve ovo, fakat mi nije bila namjera. Jedan od razloga zašto mi je forum super je što apsolutno ne znam tko je iza kojeg nicka i znam samo ono što se napiše a nikakve backup priče i zato ignoriram sve u vezi toga al evo sad mi je prošlo kroz glavu da je možda stvarno moj komentar bio okidač 

[/url

PetraB
    05. Prosinac 2019. 15:28

DeeDee

Ja bi samo voljela napisat da mi je žao ako sam ja potakla ove rasprave neki dan, spomenula sam whatsup u dva konteksta: 1. da mi je ful žao šta se masu cura ne javlja tu (na kraju je ispalo da to uopće nema veze s tim, moj bed) i 2. da mi je ružno pročitat rečenicu: "da obavijestimo i vas tu" al mislim da time nisam nikog (bar ne svjesno) uvrijedila, i sama sam rekla da sam u zadnje vrijeme od hormona kao princeza na zrnu graška i da masu toga shvaćam osobno.
    Jebiga sorry ako je to bio poticaj za sve ovo, fakat mi nije bila namjera. Jedan od razloga zašto mi je forum super je što apsolutno ne znam tko je iza kojeg nicka i znam samo ono što se napiše a nikakve backup priče i zato ignoriram sve u vezi toga al evo sad mi je prošlo kroz glavu da je možda stvarno moj komentar bio okidač

💞🤗💞🤗
    Ne sekiraj se

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    05. Prosinac 2019. 15:28

Omerta

Lavica27

To je to!
    Podsjetilo me na ovu sliku koju mi je dragi davno poslao:https://ibb.co/KG8K85j

Ajme ful sam se naježila, istovremeno predivno i uznemirujuće, bar meni. Jako lijepo napisano

[/url

Angie1205
    05. Prosinac 2019. 15:30

Evo sad bi ja mogla iz ovog posta mogla zakljuciti da smo mi na wapu non stop jer nemamo privatni zivot...al necu jer znam da nije tako...ali to je samo dokaz kako si svatko nesto protumaci onako kako mu najbolje odgovara u tom trenutku. Msm da nema smisla vise o icem raspravljati jer 100 ljudi 100 cudi, 100 baba 200 sisa i prevec hormona...ocito 🤷🏻‍♀️
    Deedee ne sikiraj se, nije to od tebe krenulo, ovdje je valjda nerealno izrazit svoje misljenje kakvo je...ne zapakirat ga prije objave...tolko od mene

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.