ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    05. Prosinac 2019. 14:14

Lorena94

Žene, idem sutra na OGTT jel moram biti na tašte ili? Jeste nosile i urin? Meni ova moja dala samo uputnicu a nipta nije rekla.

ja sam u st ponijela limun tako su mi rekli i stavili u tu glukozu da ne bude koma okus sad nezz odakle si ti

DeeDee
    05. Prosinac 2019. 14:15

Hani uzela sam sve polovno za početak,  neki su i skroz nekoristeni a fakat su svi čisti, bez fleka i kao novi i još sam jednom kroz mašinu prošla. 
    U grupi Moderne platnene pelene sam (na Fejsu) pa sam tamo na preporuku cura uzela, nešto newborn a nešto OS coveri, neke su i AI2 ali i njih planiram koristit kao covere. I dosta uložaka pa ću nekako kombinirat, proučavam. Malo me strah dojenačkih eksplozija pa sam uzela i par paketa pampersica najmanjih bar za noć dok ne pohvatam što i kako. 

[/url

Lorena94
    05. Prosinac 2019. 14:18

Hvala vam od ❤️ svima na komentarima. Nemam koga pitat, moje prijateljice još nisu rodile niti planiraju 😂 poslije poroda mijenjam dr ili ću ići samo privatno. Nije mi žao izdvojiti nešto novca za pregled. Želim vam svima ugodan ostatak dana 🥰😍😘

• thinkpink1
    05. Prosinac 2019. 14:19

DeeDee probat cu i ja naci neku fotku pa stavit.

LoBi
    05. Prosinac 2019. 14:25

Hani

Jaivanpa, ti si to tako laganini odradila, bravo😁😁
    Puse tebi i Jakovu😘😘🤗
    Nasty, ceeeestiiitaaam!!!!😘😘 Mislila sam da neces jos. Brzo se oporavite i gustaj u malom čudu🤗
    Kliv, koji snovi kod tebe😁
    Thinkpink, vrijedis nam zlata! I hvala ti na svakom savjetu😘
    Sarita, aaaa, past ce koja suza na predstavi. Uzivajte!
    Deedee, di si uzimala covere i u kojim velicinama koliko?
    Rebe iz lidla 40 od prije par miseci bile su stvarno siroke, ali eto, sad sam ih popunila😁 Sa 163/ 54 na skoro 70kg🙈😎
    Ima li vel 90d ili 95c grudnjaka? Popodne cu povirit je li sta ostalo.
    Bila sam u poslu ovih dana pa sam zaboravila da sam bila na pregledu u uto. Bebac se okrenija na glavu, 1900g, posteljica na 4.5, sve u redu, slj pregled 17.12.
    Isla sam trazit neku torbu za rodiliste po kuci i nasla sam jednu demode staru 20 god, ali posluzit ce😉
    I, jos sam nesto htjelaa… Da, treba li stavit zastitu za madrac u kosaru od kolica posto i to beba moze popisat?🤔😁 uživajte u danu😘

Kod mene u lidlu je bilo 90d, ja sam uzela 85d  nakon 2 sata se vratim i po 90,nisam vise nasla d, 1 je jos bio 90c pa sam njega, hrpa manjih je ostala, tako da ovisi od lidla do lidla koliko se brzo razgrabilo. 
    Vec sam 2 puta isla jer uvijek nesto fulam velicinu izgleda cu morat jos jednom 😂🙈

Hrabrica
    05. Prosinac 2019. 14:26

DeeDee baš si me nasmijala s tim  
    Anchy joj čitala sam toliko dobrih stvari o takvom carskom! Odlično! Navodno se žene bez beda ustanu već isti dan nakon njega! Sretno i uživaj u zadnjim danima s bebom "pod istim krovom" :D 
    Petra ma kakvo kvarenje raspoloženja! Em nam dolaze bebe, em nam dolaze blagdani..pa čovječe tako divno vrijeme je pred nama da jedino možemo biti sretne i zahvalne <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Hani
    05. Prosinac 2019. 14:31

Deedee, hvala. Jos covere moram nabavit. 
    Goga, wtf? Daj oladi malo😁  Ako imas los dan, sve ok, svi imamo zutu minutu. 

🙋‍♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
    pokušavanje od 2009.
    KBC St
    🧑2020. iz 5.
    👶2022. Iz 4.
    Beba br. 3
    7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
    8./'25.- ⏳️

Anchy_001
    05. Prosinac 2019. 14:32

mikiO i dalje sam na sv duhu i vjeruj mi da sam i ja danas u cudu gledala dr kad me pitala jel bi htjela to 😱 tak da, ak i ti ides na dogovoreni, vjerujem da postoji veeelika sansa da i tebi ponude 😁😁
    Hrabrica to sam i ja citala i nadam se da stvarno i je tak..u svakom slucaju, javit cu vam 😊😊

Grizli
    05. Prosinac 2019. 14:49

Hvala curke na odgovoru za tetre i ona cudesa za siroko povijanje to sam si i mislila al nisam htjela pogrijesiti. Posebno Thinkpink tebi na savjetu za pod bebu to nisam popratila na tecaju, a stvarno koristan savjet. Bas ko sta je neka rekla doma bi te uzela nakon poroda. Divna si!
    Nisam htjela vise na tu razinu se spustat, al moram napisat za Gogu da sam se posteno nasmijala na izjavu da smo ljubomorne, ne znam na sto tocno bi trebale mi ovdje biti ljubomorne. No dobro. Ne volim kad netko vrijeđa nečije zvanje, zanimanje i profesiju sto god ona bila svaki od nas je jednako bitan u zajednici! Bas me zanima dal ce takav stav imati o patronaznima i kad dodje doma sa bebom pa joj bude trebao savjet i pomoc iste te profesije. 
    Lorena nataste i to najbolje 12h prije prvog vadjenja da ne jedes nista, i ne pijes ujutro kad se dignes jer i velike kolicine vode moze dignut secer. Sretno!
    Angie mene jako zanima vec danima da cu te pitat kad ces opet nas zaraziti sa brokulama? 🤣
    Za Lidl ja uspjela kupiti 1 grudnjak, malo mi veliki u cicama sada al valjda se bude popunilo. Isto nije bilo vise puno toga, al se nisu ni gurale. Doduse moja prednost je sto sam visoka pa uspijem dohvatiti preko svih ono sto mi treba. 😁 

Lavica27
    05. Prosinac 2019. 14:56

Angie1205

Dakle ja ne vjerujem…i sad bi zaista svasta napisala al ne gube mi se moji dragocjeni zivci niti mi je do svadje sa ikime a pogotovo ne sa vama ovdje. Ali da smo tolko nisko pali da se vrijedjamo i to onako ispod pojasa mi je uzasno nesto!!
    Ja sam tu od samog pocetka…od pocetka pocetaka zapravo i nikada ovoga nije bilo i ovo je prestrasno postalo!
    Ne zelim stati na iciju stranu al kolko vidim Goga nije nikog uvrijedila vec se osvrnula na ovu raspravu u stilu kao da smo klinci i svadimo se ciji je tata jaci…msm ono!!
    I ne, ne mozete reci da smo se mi sa wapa makli odavde jer nismo, i dalje smo tu i komentiramo ali nas se ponekad itekako vjesto ignorira…kazem PONEKAD. I nekog to zasmeta irati s nama tamo kako smo komunicirali i ovdje i nadalje se javljaju i na forum takodjer. Ali ako ste vi neke protiv, sto postujem…nije u redu komentirati kako smo odbjegle na “famozni” whats app i slicno…
    Takodjer moram reci jos ovo…neke od vas ne zele na wa 
    Pozz svima i sretno!

Pa eto meni je od Goge ocekivan onakav nastup ali tebe smatram zenom s dvije noge cvrsto na zemlji,pa sam sad sa 130 upitinika nad glavom. Gogu nitko nije vrijedjao, jedino je netko napisao za spam i hormone pokusavajuci opravdati onakvu navalu svacega. Meni je djetinjasto govoriti "70% misli isto al se boji napisat"-o cem pricamo? Pa sve smo odrasle zene s pravom izbora. Goga je ta koja je napisala Think pink uz sve uvrede da je priucena naučnica o dojenju. Wtf? Ono blago joj je reagirala, tko si ti da me vrijedjas i zašto mislis da ti diploma iz icega daje pravo da koristiš takav rjecnik. Jesam ja ili itko nabio svoj magisterij ili doktorat ikome na nos,jer to me cini sta,superiornijom osobom? Znam ja bit bezobrazna i otrovna,ali biram da ne budem. Ono sto ne znam je kojim jezikom vise mogu dati do znanja da mene oaobno (a pretpostavljam i ostale) ,e tangira tudja whatsapp grupa u koju sam odlucila ne ulaziti iz svojih razloga (sad pogotovo),samo se generalno komentiralo zatisje potaknuto tim prijelazom i to je to. Ja nemam vise lica,ovo je jedno, i lijepo sam napisala da je bilo slucajeva koje se bodrilo a to se sve zaboravilo,jako brzo i i dalje stojim iza toga sto sam rekla. Ako je mene 20 ljudi bodrilo (ce bodriti) do kraja, pa najmanje sto mogu je obratiti pozornost na tih 20 ljudi i vratiti im istom mjerom jer mi je puno znacilo pa vjerujem da ce i njima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.