ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    04. Prosinac 2019. 23:19

Samonezelje sad je finish😅😅

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

samonezelje
    04. Prosinac 2019. 23:22

Lunica

Samonezelje sad je finish😅😅

Bome da! I bas sam nestrpljiva, pogotovo kak se lista rodjenih povecava..

Nasty
    04. Prosinac 2019. 23:24

Drage cure ja rodila jutros, malac ima 3750g i 51cm dugačak. Skočila mi je temperatura jutros rano u malo vremena se popela na 39, otkucaji na ctg-u su bili tahikardični. Odveli me u box i s obzirom da se stanje nije smirivalo odmah me pripremili na hitan carski.. Eto sve je dobro sada, vjerojatno neka upala. Mali je na neonatologiji a ja na intezivnoj. Malcu se snizila temperatura, dobio je antibiotike.. sve je pod kontrolom, presladak je. Kod mene također sve štima. Ja sam ga vidjela na porodu i pomazila kratko, a muž je bio s njime jučer popodne sat vremena.. Sutra me prebacuju na odjel babinjača, pa se nadam da će mi ga donijeti malo na podoj.. 

LoBi
    04. Prosinac 2019. 23:25

Jaivanpa bravooo 😋🎊 čestitam, uzivaj sad sa svojom bebicom🥰🥰 bas sam bila uzbuđena cijelo vrijeme iscekivajuci na grupi tvoje vijesti 😁😁 

Gogaa_V
    04. Prosinac 2019. 23:27

Eleonoris

GogaVidim da si filozofski nastrojena,vecinom na mene ili pojedine cure za koje smatras da imaju privatnih problema.Medutim,moras shvatit da svatko ima pravo iznjest svoje misljenje i javit se bilo gdje i bilo kada u trenutku u kojem oni to zele.Sto se tice ugasenih profila,moj je bio ali sam se nedavno vratila i na to imam pravo ;)

Takoder bi se i ja osvrnula na to sto si negdje bila napisala da si psiholog pa si onda na temelju necijih recenica preko foruma bez da ih licno znas zakljucila da imaju problema i onda im das dijagnozu.Ja osobno nisam znala da tako funkcioniraju strucne osobe.Ali za sve postoji prvi put :)

Ja nemam pojma o cemu pišeš, nikome nisam davala dijagnoze, nego sam SAMO tebi osobno napisala da mi je mnogo takvih prodefiliralo kroz ordinaciju onda kada si to zasluzila (a po misljenju  i mnogih tada ne samo mene) Dakle nisam davala dijagnoze niti dijagnozu, nego se samo tebi obratila navedenom rečenicom. Vidim  da je radio google... prosla poruka  je bila samo latinska izreka (doslovan prevod) nema veze  sa onim što si ti izguglala i teorijom kao teorijom (koju smo ucili u 2 srednje na satu psihologije u općoj  gimnaziji). 
        * takodjer sam odlucila  da se apsolutno više ne oglašavam na forumu i zamolila sam cure sa wapa  takodjer da ne dijele info o mom porodu, situaciji  itd. Stanje cura koje me zanimaju imam na wapu,  ostale  kako su se povukle i ophodile prema meni ovo pred finale i moje i njihovo nisu zasluzile niti moju pažnju niti poštovanje. Svima Vam želim sreću. Pozz  

LoBi
    04. Prosinac 2019. 23:28

Nasty

Drage cure ja rodila jutros, malac ima 3750g i 51cm dugačak. Skočila mi je temperatura jutros rano u malo vremena se popela na 39, otkucaji na ctg-u su bili tahikardični. Odveli me u box i s obzirom da se stanje nije smirivalo odmah me pripremili na hitan carski.. Eto sve je dobro sada, vjerojatno neka upala. Mali je na neonatologiji a ja na intezivnoj. Malcu se snizila temperatura, dobio je antibiotike.. sve je pod kontrolom, presladak je. Kod mene također sve štima. Ja sam ga vidjela na porodu i pomazila kratko, a muž je bio s njime jučer popodne sat vremena.. Sutra me prebacuju na odjel babinjača, pa se nadam da će mi ga donijeti malo na podoj..

Ajme sva sam se naježila 😮 drago mi je da ste dobro, brz oporavak. Cestitaaam na bebici 🥰🥰🥰🥰

Red Fox
    04. Prosinac 2019. 23:32

Jaivanpa cestitam 😊 cuvaj i mazi Jakova 🥰
    Nasty bas si me sokirala, ja sam mislila da budemo mi otprilike u sto vrijeme 😳 cestitam ti, drzim fige da sve bude dobro. Nekad je mozda i bolje ovak na prepad 😂 i javi seeee sa dojmovima, nemoj nam otici 😊

Aristea
    04. Prosinac 2019. 23:33

Hvala svima :) ❤️❤️❤️❤️cestitam ti Nasty neka je ziv i zdrav hehe :) 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lorena94
    04. Prosinac 2019. 23:33

Jaivanpa

Reko ljudi ja drip primila nisam hahha…:) Eto sretna sam i ponosna na sebe…Jakov ima 3160g i 49 cm ..crnu kosicu i tamne okice..maleni je

Čestitam od ❤️!!!! Čekam cijeli dan da nam javiš radosnu vijest... Mazite se i pazite 🥰

Hrabrica
    04. Prosinac 2019. 23:35

Nasty i tebi iskrene cestitke!! Nek ste oboje dobro i sad se odmori, skupi snage i slijedi uzivanje sa malenim ❤️❤️❤️❤️ 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.