ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorena94
    04. Prosinac 2019. 23:36

Nasty

Drage cure ja rodila jutros, malac ima 3750g i 51cm dugačak. Skočila mi je temperatura jutros rano u malo vremena se popela na 39, otkucaji na ctg-u su bili tahikardični. Odveli me u box i s obzirom da se stanje nije smirivalo odmah me pripremili na hitan carski.. Eto sve je dobro sada, vjerojatno neka upala. Mali je na neonatologiji a ja na intezivnoj. Malcu se snizila temperatura, dobio je antibiotike.. sve je pod kontrolom, presladak je. Kod mene također sve štima. Ja sam ga vidjela na porodu i pomazila kratko, a muž je bio s njime jučer popodne sat vremena.. Sutra me prebacuju na odjel babinjača, pa se nadam da će mi ga donijeti malo na podoj..

Čestitam!!!! Od ❤️.. Mazite se, pazite , uživajte! 

mrgud_zg
    04. Prosinac 2019. 23:37

Ajme kolko poroda. Cure cestitam vam od srca!!
    Nasty nisam samo skuzila, doma si pocela imat temp pa otisla na hitnu? Koja luda prica. Bitno da je sve super proslo i da ste oboje dobro!! Zelim vam brz oporavak 💪🎉🎉

Eleonoris
    04. Prosinac 2019. 23:38

Gogaa_V

Eleonoris

GogaVidim da si filozofski nastrojena,vecinom na mene ili pojedine cure za koje smatras da imaju privatnih problema.Medutim,moras shvatit da svatko ima pravo iznjest svoje misljenje i javit se bilo gdje i bilo kada u trenutku u kojem oni to zele.Sto se tice ugasenih profila,moj je bio ali sam se nedavno vratila i na to imam pravo ;)

Takoder bi se i ja osvrnula na to sto si negdje bila napisala da si psiholog pa si onda na temelju necijih recenica preko foruma bez da ih licno znas zakljucila da imaju problema i onda im das dijagnozu.Ja osobno nisam znala da tako funkcioniraju strucne osobe.Ali za sve postoji prvi put :)

Ja nemam pojma o cemu pišeš, nikome nisam davala dijagnoze, nego sam SAMO tebi osobno napisala da mi je mnogo takvih prodefiliralo kroz ordinaciju onda kada si to zasluzila (a po misljenju i mnogih tada ne samo mene) Dakle nisam davala dijagnoze niti dijagnozu, nego se samo tebi obratila navedenom rečenicom. Vidim da je radio google… prosla poruka je bila samo latinska izreka (doslovan prevod) nema veze sa onim što si ti izguglala i teorijom kao teorijom (koju smo ucili u 2 srednje na satu psihologije u općoj gimnaziji).
     * takodjer sam odlucila da se apsolutno više ne oglašavam na forumu i zamolila sam cure sa wapa takodjer da ne dijele info o mom porodu, situaciji itd. Stanje cura koje me zanimaju imam na wapu, ostale kako su se povukle i ophodile prema meni ovo pred finale i moje i njihovo nisu zasluzile niti moju pažnju niti poštovanje. Svima Vam želim sreću. Pozz

Draga Goga,ja tebi osobno nikad nebi usla u ordinaciju.Mislim da svatko zna sto znaci -tabu rasa- niti mi sad tocno nije jasno zasto bi netko to napisao samo da napise? Bez da ima nekog razloga?
    Takoder,ne zanima me sto si ti ucila u srednjoj skoli niti ti znas sto sam ja po zanimanju :) 
    A to da ne djelis dijagnoze se nebi slozila posto sam procitala da si nekome napisala kako se vidi da je imao tokom zivot probleme i isto tako mu uputila ruzne rijeci na temelju par recenica koje je napisao o sebi.Covjece..nisi popila svu pamet svijeta.
    Nema potrebe ponavljat da si psiholog..to te ne cini pametnom i obrazovanom.Moze se diploma kupit😂
    Ja nikome nebi davala ruzne komentare jer je dosao na forum nesto pitati...
    Zaista mislim da pretjerujes sa svojim zakljucima o ljudima a uopce ih ne poznajes.

Hrabrica
    04. Prosinac 2019. 23:38

Samo da se pohvalimo kako to izgleda kad se mi mazimo 😊🥰❤️ Mala u trbuhu plese, a dlakavica naslonila glavu i ne mrda 😁❤️ To me tocno podsjeca na stih "dogodila se ljubav" ❤️🥰
    P. S. Ja se nadam da sam okacila dobar link 😂😂😂 nikak da se snadem s tim 😂😂

https://i.postimg.cc/gkKgr1Ld/DSC-0514.jpg

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• piba7
    04. Prosinac 2019. 23:39

Jaivanpa čestitam! Dugo je trajalo, ali zvuči super. Bravo i pazite se i mazite puno ❤
    Nasty ti si me baš iznenadila, čestitam. Ajme koliko uzbuđenja ovih dana ovdje 🥰🥰
    Mene isto stalno nešto boli i probada, ali ja se svaki put izbezumim na to. I baš mi onda pomaže kad pročitam vaša takva ista iskustva.
    I jedva čekam sutrašnji pregled.

Simbalija
    04. Prosinac 2019. 23:40

Nasty

Drage cure ja rodila jutros, malac ima 3750g i 51cm dugačak. Skočila mi je temperatura jutros rano u malo vremena se popela na 39, otkucaji na ctg-u su bili tahikardični. Odveli me u box i s obzirom da se stanje nije smirivalo odmah me pripremili na hitan carski.. Eto sve je dobro sada, vjerojatno neka upala. Mali je na neonatologiji a ja na intezivnoj. Malcu se snizila temperatura, dobio je antibiotike.. sve je pod kontrolom, presladak je. Kod mene također sve štima. Ja sam ga vidjela na porodu i pomazila kratko, a muž je bio s njime jučer popodne sat vremena.. Sutra me prebacuju na odjel babinjača, pa se nadam da će mi ga donijeti malo na podoj..

Opa! Još jedna bebica danas :D Nasty čestitke!!! Javi kako se snalazite :)

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

annika
    04. Prosinac 2019. 23:46

Jaivanpa i Nasty cestitke od srca. Brz oporavak vam zelim i uzivajte sa svojim bebicama

[iimg]

mala.le.90.
    04. Prosinac 2019. 23:48

Nasty cestitke i tebi, bas dobre vijesti danas!!

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Eleonoris
    04. Prosinac 2019. 23:50

Nasty

Cestitam😇🌹💕Cestitam
    Hvala Bogu da je sve uredu!!😇😇😇

• Kengurica
    05. Prosinac 2019. 00:04

Jaivanpa i Nasty cestitam od srca!
    Nasty tvoj deckic je bas velik, bio bi za 3 tjedna sigurno 4kg plus.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.