ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    05. Prosinac 2019. 00:06

Cure jel radite popis tko je rodio? Ispala sam iz stosa otkad imam malog sisavca.

DeeDee
    05. Prosinac 2019. 00:06

Nasty

Drage cure ja rodila jutros, malac ima 3750g i 51cm dugačak. Skočila mi je temperatura jutros rano u malo vremena se popela na 39, otkucaji na ctg-u su bili tahikardični. Odveli me u box i s obzirom da se stanje nije smirivalo odmah me pripremili na hitan carski.. Eto sve je dobro sada, vjerojatno neka upala. Mali je na neonatologiji a ja na intezivnoj. Malcu se snizila temperatura, dobio je antibiotike.. sve je pod kontrolom, presladak je. Kod mene također sve štima. Ja sam ga vidjela na porodu i pomazila kratko, a muž je bio s njime jučer popodne sat vremena.. Sutra me prebacuju na odjel babinjača, pa se nadam da će mi ga donijeti malo na podoj..

Wow,  a kao da sam imala neki feeling danas vas malo pratila na temi GD 😁
    Čestitke i brz oporavak 💓

[/url

DeeDee
    05. Prosinac 2019. 00:08

Hrabrica

Samo da se pohvalimo kako to izgleda kad se mi mazimo 😊🥰❤️ Mala u trbuhu plese, a dlakavica naslonila glavu i ne mrda 😁❤️ To me tocno podsjeca na stih "dogodila se ljubav" ❤️🥰
    P. S. Ja se nadam da sam okacila dobar link 😂😂😂 nikak da se snadem s tim 😂😂

https://i.postimg.cc/gkKgr1Ld/DSC-0514.jpg

😍😍😍
    Moja se prestraši kad se mala ritne :D
    Ali zato mi se maca ne miče s trbuha ❤

[/url

DeeDee
    05. Prosinac 2019. 00:09

Kengurica da da,  Lala27 nam vodi popis, tj dopisuje na onaj s terminima 😊

[/url

Lavica27
    05. Prosinac 2019. 00:15

Ides Nasty pa ovo je bilo ekspres! Iskreno se nadam da ce sve biti dobro i s malenim i s tobome. Nek vam je sa srecom❤

Hrabrica
    05. Prosinac 2019. 00:16

DeeDee

Hrabrica

Samo da se pohvalimo kako to izgleda kad se mi mazimo 😊🥰❤️ Mala u trbuhu plese, a dlakavica naslonila glavu i ne mrda 😁❤️ To me tocno podsjeca na stih "dogodila se ljubav" ❤️🥰
    P. S. Ja se nadam da sam okacila dobar link 😂😂😂 nikak da se snadem s tim 😂😂

https://i.postimg.cc/gkKgr1Ld/DSC-0514.jpg

😍😍😍
    Moja se prestraši kad se mala ritne :D
    Ali zato mi se maca ne miče s trbuha ❤

Haha naviknut ce se 😁 nasoj je dugo trebalo da skuzi da se "nesto" dogada a sad je ovakva 😍 Bude bas smijesno kak ju mala lupa, a ovoj glava trza po trbuhu kao da ima tikove 😂😂 ali se i dalje ne mice 😂😂 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Lavica27
    05. Prosinac 2019. 00:18

Ajd ako ja jos ne rodim od soka s nekim postovima ovdje. BabyD nek ti je sa srecom. Al zato Goga wtf? Doslovce sam s tobom pratila em cervikse em svaki pregled em brzinske popise za shopping i strepila,ne samo ja,i ostale cure al eto govorim u svoje ime. Kakvo ophodjenje pred finale sta je ovo?

PetraB
    05. Prosinac 2019. 00:25

Jaivanpa dakle... Ja ne znam sto da kazem, bravo, bravo, bravo!!! Stvarno si to odradila onak hrabro. Cestitam ti od srca, sad se lijepo mazite i uzivajte 💞. Odmori se dok si tamo, naspavaj, napapaj i samo uzivaj u malcu. 🤗🤗🤗
    Nasty cestitam i tebi. Zao mi je da si pod nekom upalom i drzim fige da se sto prije oporavis i da bebac bude isto dobro pa da se i vi mazite sto prije. ❤️❤️❤️
    Mrgud sigurno smo se "vidjele" onda u cekaoni 😅. Ja sam ona koja kunja na stolici ispred kabina 3 i 4 🤣... Ne znam zasto al tam mi je najbolja pozicija 🤓😅. Sljedeca kontrola mi je 20.12. pa ak ces bit tada javi se 🙋‍♀️🙋‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    05. Prosinac 2019. 00:33

I jos samo da prokomentiram... Goga ne kuzim zadnjih par postova...🤷🏻‍♀️... Kad sam ostala trudna sada  trazila sam razne informacije po netu i uletila sam na ovaj forum koji je vec tada imao ispisanih ohoho stranica i nisam vidjela problem u tome da ne iscitavam sve stranice vec sam pitala ono sto me zanima. Ukljucile ste me i imam osjecaj prihvatile najnormalnije. Zasto bi sa drugim curama to bilo drugacije ne mogu shvatiti, al ok. No ne znam sto te sada vezano za tvoju situaciju pogodilo? Tko se lose ophodio prema tebi? Mozda sam i preskocila nesto, no moram priznati da nisam takvo sto primijetila 🤷🏻‍♀️. Sad sam malo u soku iskreno  ovakvim postovima. No ja ti svakako zelim svu srecu do kraja trudnoce kao i na porodu naravno. 

url=https://lilypie.com][/url

Eleonoris
    05. Prosinac 2019. 00:34

Lavica27

Ajd ako ja jos ne rodim od soka s nekim postovima ovdje. BabyD nek ti je sa srecom. Al zato Goga wtf? Doslovce sam s tobom pratila em cervikse em svaki pregled em brzinske popise za shopping i strepila,ne samo ja,i ostale cure al eto govorim u svoje ime. Kakvo ophodjenje pred finale sta je ovo?

Lavice ja bih htijela reci da je meni osobno lijepo vidjet tvoje postove i kako svima odgovaras ali ima nas par koje se osjecamo izolirano zato sto eto ne smijemo pitat kako se pere djecja robica.Ja stvarno nemam vremena listat sve stranice i voljela bi da mi onda netko od cura odgovori bez nekog napada.
    Ja svima ovdje zazelim sve najbolje i cestitam na dobrim vijestima..nikad ne dodem samo radi sebe.
    Ali mislim da se nekad neko bezveze napadne jer je nesto pitao a vi ste tu temu presle.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.