ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    04. Prosinac 2019. 20:43

M.B.123

Bok zenice! Ja vam pisem prvi,drugi put,al sam vas citala svakodnevno! DA VAS OHRABRIM MALO!
    Moj porod u Splitskom rodlistu danas:
    Od 3 ujutro bolovi lagani ko stvari kad imam,svako 20 min,pa svako 10 min. Dosla u 9.30 na pregled plodne vode (termin prosa 4 dana) i kazem da imam bolove al ne jake pa pretpostavljam da nesto se pokrece. Pregled,7 prstiu otvorena,odma u rodiliste! U 10 legla,trudovi jaki al izdrzljivi nakon 2 ure izdrzljivih trudova ,par brutalnih mozda 3,4 ttruda (sitnica)i tiskanjeeeee! U 12:40 stiga sin.3950 ,53 cm.
    Tiskanje iz sve snage koju posjedujes i ne posjedujes u jednom trudu ga rodila,sa jedno 4 ,5 tiskanja.
    Treci porod ,neznan jel mi bila sta laksi,moguce da je jer nije bilo previse trudova onih zadnjih! A tiskanje ko tiskanje uvik isto! Eto skroz ok porod,vec sam se i digla oko 5,beba odlicna! Drzte se zene! Sve prodje onu sekundu kad izleti,a to osjetite ko najvece olaksanje ,najlipsi osjecaj,vise nema boli nikakve. Al bas nikakve
    Sretno!

Opa stvarno ekspresno 😁 cestitam 😁🎊🎉

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

PetraB
    04. Prosinac 2019. 20:55

M.B.123

Bok zenice! Ja vam pisem prvi,drugi put,al sam vas citala svakodnevno! DA VAS OHRABRIM MALO!
    Moj porod u Splitskom rodlistu danas:
    Od 3 ujutro bolovi lagani ko stvari kad imam,svako 20 min,pa svako 10 min. Dosla u 9.30 na pregled plodne vode (termin prosa 4 dana) i kazem da imam bolove al ne jake pa pretpostavljam da nesto se pokrece. Pregled,7 prstiu otvorena,odma u rodiliste! U 10 legla,trudovi jaki al izdrzljivi nakon 2 ure izdrzljivih trudova ,par brutalnih mozda 3,4 ttruda (sitnica)i tiskanjeeeee! U 12:40 stiga sin.3950 ,53 cm.
    Tiskanje iz sve snage koju posjedujes i ne posjedujes u jednom trudu ga rodila,sa jedno 4 ,5 tiskanja.
    Treci porod ,neznan jel mi bila sta laksi,moguce da je jer nije bilo previse trudova onih zadnjih! A tiskanje ko tiskanje uvik isto! Eto skroz ok porod,vec sam se i digla oko 5,beba odlicna! Drzte se zene! Sve prodje onu sekundu kad izleti,a to osjetite ko najvece olaksanje ,najlipsi osjecaj,vise nema boli nikakve. Al bas nikakve
    Sretno!

Cestitam na bebacu i bravo za super porod!! 😊
    Hvala na podijeljenom iskustvu 🤗

url=https://lilypie.com][/url

C1M4
    04. Prosinac 2019. 21:39

Jaivanpa nadam se da vec drzis svoju bebicu u narucju😇 ali svaka cast bome sto si jos mogla i pisati💪💪

Red Fox
    04. Prosinac 2019. 21:39

M.B. cestitam na bebici i super porodu 😊
    Jaivanpa nestrpljivo cekamo 😊 i koja si carica sa izvjestajima 😂
    Ovo kaj je M.B.rekla sam i ja skuzila na svom prvom porodu. Kad bude izgon, tiskajte preko granice za koju mislite da mozete. Ko kad vjezbate pa mislite da vise ne mozete, al izgurate jos malo. 
    I sjetila sam se danas jos necega nakon poroda, pa me zanima dal jos koja od vas imala to iskustvo 🤦🏼‍♀️ malo je skakljiva tema al bas me zanima 😂 znaci prvi odlazak na wc (velika nuzda) je meni bio ko drugi porod 😂 sad sak bas rekla da cu jesti samo nekaj jusno i kasice dok ne prode ta prva stolica.

DeeDee
    04. Prosinac 2019. 21:46

Red Fox

M.B.cestitam na bebici i super porodu 😊
    Jaivanpanestrpljivo cekamo 😊 i koja si carica sa izvjestajima 😂
    Ovo kaj je M.B.rekla sam i ja skuzila na svom prvom porodu. Kad bude izgon, tiskajte preko granice za koju mislite da mozete. Ko kad vjezbate pa mislite da vise ne mozete, al izgurate jos malo.
    I sjetila sam se danas jos necega nakon poroda, pa me zanima dal jos koja od vas imala to iskustvo 🤦🏼‍♀️ malo je skakljiva tema al bas me zanima 😂 znaci prvi odlazak na wc (velika nuzda) je meni bio ko drugi porod 😂 sad sak bas rekla da cu jesti samo nekaj jusno i kasice dok ne prode ta prva stolica.

Meni danas patronazna pričala o prvom odlasku na wc i taman mi mama navratila i uključila se, prisjelo mi 🙈🙈
    Kaže moja mama da se ne sjeća apsolutno ničeg iz trudnoće osim serklaže, s poroda kad su joj pojačali drip, ali zato će zauvijek pamtit prvo kakanje nakon 

[/url

Damnarexx 🌺
    04. Prosinac 2019. 21:46

Jaivanpa nam je sigurno već rodila 😍  (ne znam dal je dečko il curka, sorry 🙈)

Supergirl
    04. Prosinac 2019. 21:48

Vecer cure, evo da se i ja javim, nije me bilo par dana.
    Cestitke M.B.123 na brzom porodu 😍
    Vezano za ono sto ste pricale o tome kako manje cura ima tu, ja sam recimo isto dosta puta napisala nesto, javila se, i naravno ako nemam sto pametno reci nekome da ne bi ni rekla. Meni je prvi porod i bas ne znam nista o tome pa ako nekom treba neki savjet nisam bas mjerodavna za pomoci.
    Meni se recimo nije svidjelo kad sam procitala da je netko tu malo sarkasticno napisao kako ima cura “koje vas prate otpocetka al su se evo u 30.i nekom tjednu sjetile javiti”. Ja sam recimo citala ovaj forum od pocetka, cak prvo jesenske bebe jer sam na tu temu prvu naisla, a onda sam se javila tu jer mi se svidjelo kako se dijele razni savjeti, kako se podrzavate i kako se tu nekako mozes javiti ako imas bilo kakvo pitanje ili ti treba savjet. A opet nisam se javila odmah na pocetku jer sam recimo privatno prolazila neke teske stvari i u svemu tom nije mi bilo do bekog javljanja ali sam svaki dan citala, pratila i veselila se svemu isto kao i vi ostale. Mislim da nitko nema pravo odlucivati koliko ce se netko javiti, ja se javim koliko cesto uspijem uz sve sto prolazim i lijepo mi je znati da ima tu jedna zajednica u kojoj te bas svaka osoba shvaca jer prolazi isto sto i ti. Isto kao sto znam da sigurno ima cura koje citaju a ne javljaju se, a bas bi mi bilo ruzno da netko ne pise i ne javlja se jer misli da je to rezervirano za samo one koji su tu otpocetka. Nemojte me krivo shvatiti, ne zelim nista ruzno reci, samo mislim da se svakoga treba prihvatiti pa kad god se javio, makar prvi put sa poroda ili iz bolnice, jer mozda je to nekome jedino mjesto gdje se tad moze javiti. Nismo svi u istoj situaciji i nemamo svi podrske sa strane a vjerujem da nam je svima potrebna.
    Jaivanpa Svaka cast na javljanju sa poroda, sigurna sam da ce sve super proci.
    Meni je danas bio pregled, sljedeci mi je 11.12 pa me mozes zapisati lorija, a na pregledu sve ok, bebica raste i sada samo cekamo..mene bas dosta boli ali odbrojavamo zadnje tjedne 🥰

MaRe
    04. Prosinac 2019. 22:02

M.B. čestitke 🎉 Bome je brz porod..vjerujem da igra ulogu što nije prvo al opet je super prošlo :)
    Red o tome neću ni misliti..sad muku mučim s odlaskom na wc..kasnije bolje da budem na kruhu i vodi xD I to donatu,ne običnoj 😁 Isto što mnoge kažu da ih više bole i muče hemeroidi nego rez.
    Zašto ove bebe ne mogu doći u inkubatoru ko pilici a ne da se ovako mučimo xD 
    Nedavno smo dragi i ja pričali kak bi bilo super da i muški mogu rađati..onda ja lijepo rodim jedno on drugo i mir..a ne samo mene da boli 😂

Red Fox
    04. Prosinac 2019. 22:04

DeeDee eto nisam onda jedina 😂 nemres vjerovati kak si bas danas tri puta cula o kakanju 😂
    Supergirl ja sam proslu trudnocu samo citala ovaj forum, a ovaj put sam se odlucila ukljuciti jer bas kak ti kazes cujes dobre savjete, a i meni je drago kad moje iskustvo nekome pomogne. Super za pregled 😊 ja bum izludila od tog cekanja. Kak te tocno boli? Mene npr.na trenutke prode bas neka nelagodna probadajuca bol u zdjelici, rekla bi oko mjehura ili cerviksa mozda. Al tad bas osjetim kak pomice glavu u zdjelici. I to me najvise boli nakon hodanja, a kad se legnem prestane. Na pregledu su rekli da se jos je otvaram tak da je to valjda normalno.

Damnarexx 🌺
    04. Prosinac 2019. 22:05

MaRe

M.B.čestitke 🎉 Bome je brz porod..vjerujem da igra ulogu što nije prvo al opet je super prošlo :)
    Red otome neću ni misliti..sad muku mučim s odlaskom na wc..kasnije bolje da budem na kruhu i vodi xD I to donatu,ne običnoj 😁 Isto što mnoge kažu da ih više bole i muče hemeroidi nego rez.
    Zašto ove bebe ne mogu doći u inkubatoru ko pilici a ne da se ovako mučimo xD
    Nedavno smo dragi i ja pričali kak bi bilo super da i muški mogu rađati..onda ja lijepo rodim jedno on drugo i mir..a ne samo mene da boli 😂

Muškog rađanja sam se i ja dosjetila 😂😂😂 eeeeh kad bi mogli 🤔😁😁😁 svako po jedno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.