ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Supergirl
    04. Prosinac 2019. 22:10

RedFox meni bas par puta dnevno budu probadajuci bolovi, iznenadni i oni gdje bas osjetis da ne mozes nista iskontrolirati 😂 a tijekom cijelog dana imam osjecaj bolova poput menstrualnih, i tako vec par dana. Danas sam radila i ctg i bas sam promatrala i kad bi me uhvatilu ti kao jaci grcevi, odmah se vidjelo i na ctg-u i doktor je rekao da su to ti kao lazni trudovi pa nek si ih zamislim jedno 100 puta jave i to je otprilike to 😁
    Ali hodanje me vec strasno umara, nakon 20-ak min setanja sve me pocne boliti kao kad imam upalu misica 🙈 nadam se da ce bebica ipak nesto ranije a ne do samog termina. Doktor mi kaze da su sve vrste boli sad normalne 🙄a mene isto ubija ovo cekanje

DeeDee
    04. Prosinac 2019. 22:10

Red fox a šta da ti kažem, tema dana 😂😂
    Supergirl super za pregled 😊

[/url

Gogaa_V
    04. Prosinac 2019. 22:18

Supergirl Taman kad sam zatvorila tu temu,  morala sam se javiti za odgovor jer je taj moj niti malo sarkastican  komentar  nije bio u smislu  da netko ne smije da se javi, i da je forum, odnosno ova tema rezervirana samo za "stare" korisnice. Upravo  taj dio  sam objasnila da mi osobno smeta  -javljanje u 38 tjednu (A prate nas od  pocetka) s pitanjem recimo o pranju  djecije  robice (77 puta smo je najmanje prošle, i sve je na forumu  dok god ga ne nestane sa platforme) pa ako pratite  i nemate vremena,  situaciju ili šta vec da se javite onda zabilježite, screnajte makar naše savjete, iskustva  itd da se ne ponavljamo mi kojima je možda to dosadilo objasnjavati, a vama znače  savjeti i trebaju vam. Mislim da moj komentar nije niti malo zlonamjeran, one koje ga shvataju tako mogu samo reći da mi je žao i to je to .

Red Fox
    04. Prosinac 2019. 22:19

Mare dobra ideja za meni 😂 jos dodamo i suhe sljive i valjda bude dobro 😂 a i ovo za muske, iako ne znam bas kak bi oni to prezivjeli. Moj se prepadne na sve kaj ga malo zaboli 😂
    Supergirl ja nemam te lazne trudove, nije mi ctg to ocitavao, samo kad se tak zabije glavom ili kad krene pod rebra 🤦🏼‍♀️
    Kaze moj muz neki dan da nije nikad vidio da neka trudnica tak mora stati jer ju zaboli i da tak jauce ko ja pa se zabrinuo da nekaj nije u redu😂 al sam mu objasnila da bas i ne vida okolo trudnice u tim tjednima trudnoce 😂 kad se sjetim sebe prije mjesec dana, mogla sam bilo di ici 😂

Eleonoris
    04. Prosinac 2019. 22:38

Gogaa_V

SupergirlTaman kad sam zatvorila tu temu, morala sam se javiti za odgovor jer je taj moj niti malo sarkastican komentar nije bio u smislu da netko ne smije da se javi, i da je forum, odnosno ova tema rezervirana samo za "stare" korisnice. Upravo taj dio sam objasnila da mi osobno smeta -javljanje u 38 tjednu (A prate nas od pocetka) s pitanjem recimo o pranju djecije robice (77 puta smo je najmanje prošle, i sve je na forumu dok god ga ne nestane sa platforme) pa ako pratite i nemate vremena, situaciju ili šta vec da se javite onda zabilježite, screnajte makar naše savjete, iskustva itd da se ne ponavljamo mi kojima je možda to dosadilo objasnjavati, a vama znače savjeti i trebaju vam. Mislim da moj komentar nije niti malo zlonamjeran, one koje ga shvataju tako mogu samo reći da mi je žao i to je to .

E pa ja bih sada htijela nesto reci.Koliko sam ja shvatila ovo je forum koji se radi o djeci i ima svakakvih tema tako da smatram da nema nista lose ako se netko sjeti doci u 38.tjednu da pita na koliko stupnjeva se pere djecja robica.Nigdje ne pise kad se treba prvi i zadnji put javit.Isto tako nije uredu ignorirat i bit pomalo nekulturan jer je netko dosao pred kraj trudnoce i zatrazio neki savjet od bilo koga a niti ce iko sad rovat po svakoj stranici da bi nasao odgovor na svoje pitanje.Nije tesko odgovorit:) 
    I da se proslo 100 puta po nekoj temi nije grijehota pitat.
    Neke zene nemaju vremena stalno tipkat i pratit forum a niti ce se neka osjecat prihvaceno i dobro ako joj netko odgovori da se ta tema vec raspravila.Svi imaju pravo doc na forum kad god zele,makar se javile prvi put da su upravo rodile i da ih nesto zanima.A ako je  tebi dosadilo objasnjavat nemoj odgovarat na necija pitanja..netko ce se nac tko ce ponovo objasnit kako treba naprimjer prat djecju robicu :) 

Gogaa_V
    04. Prosinac 2019. 22:40

Eleonoris

Gogaa_V

SupergirlTaman kad sam zatvorila tu temu, morala sam se javiti za odgovor jer je taj moj niti malo sarkastican komentar nije bio u smislu da netko ne smije da se javi, i da je forum, odnosno ova tema rezervirana samo za "stare" korisnice. Upravo taj dio sam objasnila da mi osobno smeta -javljanje u 38 tjednu (A prate nas od pocetka) s pitanjem recimo o pranju djecije robice (77 puta smo je najmanje prošle, i sve je na forumu dok god ga ne nestane sa platforme) pa ako pratite i nemate vremena, situaciju ili šta vec da se javite onda zabilježite, screnajte makar naše savjete, iskustva itd da se ne ponavljamo mi kojima je možda to dosadilo objasnjavati, a vama znače savjeti i trebaju vam. Mislim da moj komentar nije niti malo zlonamjeran, one koje ga shvataju tako mogu samo reći da mi je žao i to je to .

E pa ja bih sada htijela nesto reci.Koliko sam ja shvatila ovo je forum koji se radi o djeci i ima svakakvih tema tako da smatram da nema nista lose ako se netko sjeti doci u 38.tjednu da pita na koliko stupnjeva se pere djecja robica.Nigdje ne pise kad se treba prvi i zadnji put javit.Isto tako nije uredu ignorirat i bit pomalo nekulturan jer je netko dosao pred kraj trudnoce i zatrazio neki savjet od bilo koga a niti ce iko sad rovat po svakoj stranici da bi nasao odgovor na svoje pitanje.Nije tesko odgovorit:)
    I da se proslo 100 puta po nekoj temi nije grijehota pitat.
    Neke zene nemaju vremena stalno tipkat i pratit forum a niti ce se neka osjecat prihvaceno i dobro ako joj netko odgovori da se ta tema vec raspravila.Svi imaju pravo doc na forum kad god zele,makar se javile prvi put da su upravo rodile i da ih nesto zanima.A ako je tebi dosadilo objasnjavat nemoj odgovarat na necija pitanja..netko ce se nac tko ce ponovo objasnit kako treba naprimjer prat djecju robicu :)

Ja ovde vidim -tabula rasa-
    Ovaj profil je obrisan davno.

Hrabrica
    04. Prosinac 2019. 22:42

O bome i mene zna probost taman na pol puta od pupka pa na nize i skoro svaki put zajauknem.. I interesantno nakon sto sam pocela to osjecat tako nisko mi doc rekla da mi se cerviks malo skratio 😁 tijelo se pocelo pripremat za finale valjda 😁💪🥰

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Simbalija
    04. Prosinac 2019. 22:44

Jaivanpa listam sve stranice od jutra da pronađem taj live prijenos :D Super si! Nadam se da je sve odlično prošlo i da se sada mazite i pazite!! :)
    DeeDee kažeš da ti je bila patronažna, je li ti rekla da ti nešto posebno fali? ja sam se sa svojom dogovorila da se vidimo tek nakon poroda, sad mi malo žao da nije došla i prije pa da sve pregleda. Ja se nadam da sve imam.
    Meni je danas bio kratak pregled i onda sam odlutala malo na sunce malo na ručak, baš je lijepi dan bio. Rekla mi je da je cerviks potpuno mekan i skoro nestao i da je to odlično za prvorotku. 11.12. novi pregled, ako ne krene prije...

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

mrgud_zg
    04. Prosinac 2019. 22:44

Petra da, u petak sam bila. Mizda smo se i srele 😉 ja sam bila prvi put i totalno izgubljena u prostoru i vremenu pa nisam puno proucavala okolo 🙈
    E da se nadovezem na pricu o  prvom 💩 poslje poroda. Kao trebalo bi obavit u bolnici, pitaju te dal jesi prije nego ides doma. I kaze nama patronazna na tecaju da mnogima bude neugodno i da lazu. I onda dodu doma i opet ne mogu i za par dana zavrse u bolnici, i da to bude jos veci bed jer te tam suoce s tim da si lagala jer na otpusnom pismu pise da si obavila nuzdu 😂 ugl bolesno haha. 

DeeDee
    04. Prosinac 2019. 22:53

Simbalija a mene je samo zvala da će doć, panika me oprala jer nemam ništa konkretno spremno ono tipa da imam sobu u kojoj mi je sve složeno pa mi je bilo neugodno ali apsolutno ništa nije ružno komentirala. Prošle smo popis koji mi je šogi dala i po kojem se spremam (manje više isto kao ovo što se vrtilo po forumu) i na kraju je ispalo da joj je to ona pomagala pisat jer je njoj bila u ful ranoj trudnoći u posjeti 😀😀😀
    Ugl. ništa ne fali..rekla mi je samo tipa da unapred ne kupujem stvari koje mi možda neće trebat tipa izdajalica, savjetovala me oko kadice i tako..

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.