Hvala svima :) ❤️❤️❤️❤️cestitam ti Nasty neka je ziv i zdrav hehe :)
Draga, čestitam od srca💖💖💖uživaj sa svojom bebicom nek je zdrava i sretna, i brz oporavak ti želim!😘
Cure hvala vam svima!😘
Ajme kolko poroda. Cure cestitam vam od srca!!
Nasty nisam samo skuzila, doma si pocela imat temp pa otisla na hitnu? Koja luda prica. Bitno da je sve super proslo i da ste oboje dobro!! Zelim vam brz oporavak 💪🎉🎉
Bila sam u bolnic već na profilu za šećer , došla dan prije pa me zadesilo u bolnici.. Ma super je sve na kraju ispalo, dr. i osoblje su stvarno bili predivni prema meni.. od operacijske sale na dalje ovdje na intezivnoj.. Uhvatila me groznica oko 4ipo ujutro, pa mi skočila temp. oko 6ipo h i oko 8ipo sam već bila u operacijskoj..
Jaivanpa i Nasty najiskrenije čestitke od ❤!!! Decki dobro nam dosli! Curke, prvo nam se odmorite, najedite i naspavajte jer uzivanje krece na najjace i sve tri radnje ce biti u hodu...🙃
Čuvajte nam se i zelim vam da cim prije izađete sa svojim deckima iz bolnice❤❤❤❤
Znala sam kad se probudim da cu vidjeti da nam je Jaivanpa rodila :) čestitam 🎉🎉🎉 super si to odradila..čini mi se da smo i komentirali da bi tako moglo proći jer nisi osjecala one trudove na ctg-u :)
Ali Nasty nas je iznenadila..čestitam 🎉🎉🎉 i želim ti što brži oporavak i da ti što prije donesu bebicu 😍 Super je stvar sto si vec bila tamo pa su doktori dobro reagirali i na vrijeme.
Jaivanpa i Nasty cestitam 💖🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Anna lijepo je znati da ima netko i odavde.
Mene jako bole stidne kosti. Imam osjecaj da malo i skripe kad se okrenem ili dignem poslije odmaranja.
Ja sam oprala djecju robicu, plis odjelca na 40° a pamuk i posteljinu na 90°. Ako niste sigurne na koliko bi prati citajte na etiketama. Obavezno stavim krpice za skupljanje bolje. Kupila sam ih u konzumu, manje pakiranje 20ak kn. Crvena kutija.
Nedavno sam dobila ogradicu za kinderbet pa cu nju i ruksak s aliexpressa. Dobila sam jucer jos robe ali nemam kud s njom pa ju zasad necu prati. Moj malac ima vise robe nego mi svi zajedno 😂.
Pisala sam vam kako je nacakinja prije mj dana rodila u 36tt. Ja sam na 35+6 i cijelu noc sam se vrtila i sanjala gluposti. Prvo su me u snu uhvatili trudovi pa sam umjesto da me voze u bolnicu isla slagati torbu. U drugom snu sam zavrsila u bolnici a doma nista nije slozeno, kinderbet, stvari.. u 3. snu me muz varao sa susjedom novom 😉😯🙈🙈🙈🙈
Ja sam pukla totalno. Ne naspavana, glava me boli od jucer i jos te gluposti. Grrrrrr
Barem cu danas ic sloziti torbu. .nadam se.
A za ovu situaciju wapp/forum ne znam šta bih rekla...tu sam od početka i bit ću do kraja :) Na wapp sam se htjela uključiti čisto što je intimnije a i lakše je dijeliti slike ali nisam to napravila na početku i mislim da bi se sad osjećala kao padobranac. Meni osobno ne smeta što se netko tek sad priključio na forum i pita nešto što smo prošle jer ako se meni ne da odgovoriti netko drugi hoće..i mi tu (kao ja jucer za torbu) pitamo nešto što smo već pretresle. Tko pita ne skita 😊
Ne bi vise zaspala, za popizdit...
Curke cestitam na jucerasnjim urednim pregledima i Piba sretno tebi na danasnjem!🥰
Bome se lista za preglede smanjuje😊
Lorija kad ces stici upisi me 31.12. Tnx😘
S obzirom da su najavili suho vrijeme do kraja tjedna, mislim da cu ga iskoristit za robicu i pocet ju prat, ak ne, radila bude sušilica. Tak da se nadam da cu do božica uglavnom sve pripremit
Jutroooo. Curke uzivajte sa svojim bebulincima.
Ja cu do lidla danas, zima mi u tajicama samo. Evo ako ima koja da je 175 i 65 kg nek da savjet koji broj da kuoim trapka. Rekle mi cure 38(m) pa evo ako ima jos koja da da svoj utisak jer nisam kupovala u Lidlu prije.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Hvala curke ❤️❤️❤️ mislim da bi jos bolje prosla da nije bio inducirani nego da je doslo samo po sebi jer one trudove preko 100 nisam ni osjecala.ali neka sad je to iza mene..spavam na rate od uzbudenja hehehhe :) nadam se da ce sad otici svi problemi u trudnoci: tahikardija, tlak, otecenost, trnci u rukama itd
sretno na pregledima danas!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji