I jos samo da prokomentiram… Goga ne kuzim zadnjih par postova…🤷🏻♀️… Kad sam ostala trudna sada trazila sam razne informacije po netu i uletila sam na ovaj forum koji je vec tada imao ispisanih ohoho stranica i nisam vidjela problem u tome da ne iscitavam sve stranice vec sam pitala ono sto me zanima. Ukljucile ste me i imam osjecaj prihvatile najnormalnije. Zasto bi sa drugim curama to bilo drugacije ne mogu shvatiti, al ok. No ne znam sto te sada vezano za tvoju situaciju pogodilo? Tko se lose ophodio prema tebi? Mozda sam i preskocila nesto, no moram priznati da nisam takvo sto primijetila 🤷🏻♀️. Sad sam malo u soku iskreno ovakvim postovima. No ja ti svakako zelim svu srecu do kraja trudnoce kao i na porodu naravno.
Smatram da je nasa rasprava bila burna ali ja sam se osobno zbog Goginog komentara da joj se zajedno s ostalima (kako je napisala) neda pojedinima objasnjava kako se nesto radi osjecala tuzno i ljuto.
Ja nemam vremena stalno biti tu i onda dodem s veseljem da svima cestitam ako je nesto proslo super i da pitam sto me zanima pa me se iskljuci..
Kad sam vidjela da sam u zaostatku 30 stranica za jedan dan, bilo mi je odmah jasno da su neke burne teme 😂 Tako sam se smijala live prenosu, stvarno si kraljica Jaivanpa, čestitam 💖
Nasty Takođe čestitam 💖 Baš si me iznenadila, jer smo tu negdje po danima i ne mogu vjerovati da smo došle na red 🙈
Kengurice Vodim ja listu, ti i tvoj hrabri dječak ste već upisani 😄
Goga Nemoj zezati, toliko smo toga prošle na ovom forumu, često si imala nekih problema i baš smo te sve bodrile, smrtni slučaj, cin, pa strogo mirovanje i šta sve ne, tako da mi je baš žao ako se ne javiš stvarno, da na kraju ne znamo ni da si rodila, ni kako si. Nekad burno reaguješ, ali mislim da nije fer prema nama koje smo tu od početka. Ignoriši nekoga s kim imaš problem i to je to, nismo mi ostale krive 😊
Hvala curke. :) Ma joj ja sam sretna kaj je samo zadnjih pol h bolo bolnije u kraljeznici..i taj nagon za tiskanjem...ovo do pred pol h do 45 min..al rekla bi prije pol..nije dugo trajalo kak je porod krenuo je bilo milina .nista strašno.. bilo bi mi koma da sam se u tih 7 h frkala u bolovima ali nisam sva sreća :) porod za poželjeti....ne mislim na onu niiiikad vise :) haha..zelim i vama koje cete tek roditi da vas ne boli do zadnjeg. Izgnon nije bio bolan.na prvom tiskanju je pecnulo dok je glava izlazila i drugi je bio vani..nista strasno.sak tiscite svom silom..ko da vam je zadnje na svijetu.. nemate kaj izgubiti i prije ce ce zavrsiti..ja sam si rekla tiskat cu makar mi zadnje bilo na svijetu do zadnjeg atoma snage. Nisam htjela nit sebe nit njega muciti sa otezanjem
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo rijesila sam zaostatke. Kao sto je lala napisala, cim sam vidjela puno stranica pomislila sam isto :)
Jaivanpa i nasty cestitam vam od srca. Jaivanpa jako mi je drago sto je sve tako super proslo. I scaka ti cast sto si se do pred sam kraj javljala. Nasty kao i ostale cure bas sam se iznenadila sa tvojim postom. Po nacinu na koji pises cini mi se da si dobro s obzirom na stresnu situaciju koja te zadesila. Zelim vam sto brzi oporavak.
Deedee to sa quotanjem posta je najboljr ali ne znam iz kojeg razloga meni preko moba ne zeli. Uvijek mi izbaci gresku. I onda moram pamtit a budimo realni sad za mene vrijedi ona “pametan pise a budala pamti”.
Ja sam kupila chicco i vir uloske i mrezastr tosama M i L. Najprije uzela M i to onako bez razmisljanja da uopce postoje razlicite velicine. I onda sam probala, i kao sto je jedna napisala, oko bedra su nekako uske, pa sam uzela jos jedno L pakiranje. Za jastucice za dojke nemam iskustva al mi je frendica rekla da su joj ove robne marke bile lose jer bi uvijek promocile, da su joj se johnsons iako skupe pokazale izvrsne. Ali vjerujem da vrijedi probat i ove jeftinije pa ako ne valjaju ostabiti ih za po kuci a za po vani kupiti neke skuplje.
Lorija zaboravila sam prijaviti sljedeci pregled 30.12.
Ja sam se iskreno povukla od kad sam u bolnici zavrsila. Mene je to iskreno pogodilo jako...doktori su me sam zajebavali i nitko ti nista nice reci. Ja sam emotivac i meni je to fkt tesko palo... Svakakve su mi bedastoce govorili da beba je bolesna, ima problem ovoga onoga... I tako se prepucavali oko plodne vode. Citala sam vas svooo vrijeme ... I molila se za vas koje ste imale probleme i blagoslivljala...eto ne zamjerite mi sto sam otisla . ... Pod kraj nervoza zbog najave prijevremenog poroda jer mi je to bila druga pljuska ali hvala Bogu izašlo je na dobro
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo rijesila sam zaostatke. Kao sto je lala napisala, cim sam vidjela puno stranica pomislila sam isto :)
Jaivanpa i nasty cestitam vam od srca. Jaivanpa jako mi je drago sto je sve tako super proslo. I scaka ti cast sto si se do pred sam kraj javljala. Nasty kao i ostale cure bas sam se iznenadila sa tvojim postom. Po nacinu na koji pises cini mi se da si dobro s obzirom na stresnu situaciju koja te zadesila. Zelim vam sto brzi oporavak.
Deedee to sa quotanjem posta je najboljr ali ne znam iz kojeg razloga meni preko moba ne zeli. Uvijek mi izbaci gresku. I onda moram pamtit a budimo realni sad za mene vrijedi ona “pametan pise a budala pamti”.
Ja sam kupila chicco i vir uloske i mrezastr tosama M i L. Najprije uzela M i to onako bez razmisljanja da uopce postoje razlicite velicine. I onda sam probala, i kao sto je jedna napisala, oko bedra su nekako uske, pa sam uzela jos jedno L pakiranje. Za jastucice za dojke nemam iskustva al mi je frendica rekla da su joj ove robne marke bile lose jer bi uvijek promocile, da su joj se johnsons iako skupe pokazale izvrsne. Ali vjerujem da vrijedi probat i ove jeftinije pa ako ne valjaju ostabiti ih za po kuci a za po vani kupiti neke skuplje.
Lorija zaboravila sam prijaviti sljedeci pregled 30.12.
Hvala :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa i Nasty cestitaaam, zelim vam brz oporavak i tebi Nasty da ti sta prije donesu tvoju bublicu i da uzivate zajedno 😊😍😍
Jooj 2 poroda pala a jos curke zadovoljne. 😍 kus ljepse 😉 deckici dobrodosli na svijet 💙💙
Jaivanpa iskrene cestitke,stvarno si to hrabro odradila!! Svaka cast,napokon si se rijesila svojih tegoba koje su te pratile tijekom trudnoce. Bravo!
Nasty zeno draga,iznenadi tebe tvoj sin. Kilaza za pozeljeti. ☺ iskrene cestitke i tebi naravno i brz oporavak vam zelim!!
A za ostalo hm, uvijek postoji opcija Pitaj Google 😁
Ode staviti listu za sutra kad sam vec tu ☺
PREGLEDI
05.12.- piba7
06.12.- Tonkica1
09.12.-lorija
09.12.- Juno
09.12.- nita9999
09.12.- mala.le.90
10.12.- DeeSB
11.12.-miapia
11.12.-MaRe
12.12.- nita9999
12.12.- mikio
12.12.- Lavica27
13.12.- mrgud_zg
16.12.- kl1v
16.12.- PetraB
17.12.- Goga_V
17.12.- Lorena94
18.12.-LoBi
18.12.- C1M4
18.12.- Macutica
18.12.- DeeDee
19.12.- Lavica27
19.12.- Sarita15
20.12.- damnarexx
20.12.- Macutica
20.12.- PetraB
24.12.- Grizli
27.12.- Tockica37
30.12.- Anna
Jaivanpa i Nasty ceestiitaam 😁😁 🎉🎊🎉🎊🎉🎊 2 bebice u jednom danu 😊😊 odmarajte i uzivajte sa svojim strucama 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji