Reko ljudi ja drip primila nisam hahha…:) Eto sretna sam i ponosna na sebe…Jakov ima 3160g i 49 cm ..crnu kosicu i tamne okice..maleni je
Bravo!!! Svaka čast!!! Baš si zmaj! Ljubi Jakova :)
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Reko ljudi ja drip primila nisam hahha…:) Eto sretna sam i ponosna na sebe…Jakov ima 3160g i 49 cm ..crnu kosicu i tamne okice..maleni je
👑💪💜💜💜💜
Ljubite se, mazite se i uživaj
Heheh hoćemo :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Hvala ti! Mislim da sam već nabavila hrpu stvari koje mi neće trebati pa bi bilo kasno komentirati xD Dobro što sam dosta toga dobila pa nisam trošila novčiće, ali opet mislim da sam pretrpala i sa odjećom i svime.. Vidjet ćemo što kaže kad dođe nakon rođenja bebice :) ja sam sretna jer sam napokon torbu spakirala. Netko je pisao za torbu za rađaonu, zašto tamo stavljamo spavaćicu ako oblačimo njihovu? Ili je to pod pretpostavkom da smo u svojoj prilikom rođenja?
Ma nista. Mislim da se to odnosi na zg bolnice gdje moraš imati svoju.
[/url
Bravo jaivanpa!! Cestitam❤ i ja ocekujem Jakova pa mi te bilo posebno drago pratit. Super porod sve u svemu, uzivaj!!
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Bravo!!! Svaka čast!!! Baš si zmaj! Ljubi Jakova :)
Hvala ti ❤️❤️❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Bravo jaivanpa!! Cestitam❤ i ja ocekujem Jakova pa mi te bilo posebno drago pratit. Super porod sve u svemu, uzivaj!!
Hvala ti ❤️❤️❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa cestitam🎉🎉🎊🎊
Sad lijepo odmori, zasluzila si👏👏
Ljubi Jakova😘
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jaivanpa cestitke! Zelim ti brz oporavak i da ste oboje dobreko i brzo da se druskate i papate!
Cestitke i drugim novim mamicama, mislim Stelle! , nez jel sam kog propustila od zadnji put. Puno sam strana nabrzaka preletila..
Mala.le. mene isto kao da malac dole po preponi cuka, na momente ko da ce se nozem probit van. Malo vrisnem, pa se nasmijem i idemo dalje.. Mislim da je mikio opisala tocno moje stanje zadnjih mjesec dana u svojim simptomima..
Bas ste puno natipkale danas dok sam se ja evo udostojila javit..al sam uz sve kaj imam kroz dan uspjela i odspavat cak par puta i dan eto preletio.. Danas bila na kontroli opet, bas je bilo bzvz, samo ctg i puno cekanja za nikakav pregled. Al ajde, iduca kontrola vec za tjedan dana pa budemo valjda znali i gramazu i tak.. Isuseeek, ne mogu vjerovat da sad u onom periodu u kojem sam prije cekala iduci pregled, sad cekam porod prakticki!
Jaivanpa cestitaaaaam!! 😁😁😁 Znaci ovo je bio pravi live porod 😂😁 svaka cast na tome i drago mi da smo barem na ovaj nacin i mi dopratili dolazak tvog malenog 😁 sad uzivajte i odmarajte zajedno 😁🎉🎊
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Bravo! Čeeestitam!😍😍🥳🥳🥳
Odlično si sve obavila, uopće ne izgleda strašno iz tvoje perspektive.
Sortiraj odgovore
Najstariji