ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    04. Prosinac 2019. 19:13

Jaivanpa ,sretnoooo 😍😍😍
    Cure ja sam kupila 2 paketa vir uložaka i jedan paket tih gaćica 
    Znaci ,da definitivno kupim još te chicco ? I svakako sam mislila još jedan paket gaćica 

Hrabrica
    04. Prosinac 2019. 19:26

Hani

Iva, bravo za sve sto si prosla😘👍
    Stella, ti si me zbunila, nisam znala pises li o prvom porodu ili si ti to vec brzinski obavila?🤔 cestitaam!!!
    Ajme, koliko poroda, toliko razlicitih prica, nikad ne znas sta te ceka.
    Mare, na vjencanju izdrzi tek toliko da izgovoris uzimam, a onda mozes lec😁
    Cim sam maloprije procitalagrizlin post o tetrama, zaletila sam se do konzuma, ali nista nisam nasla.
    Super su mi ova gnijezdenja, hrabrice, super mi je uzorak. Dajte jos koju slicicu. Grizli, ti komodu, a lavica tapete😊

Hvala ti, i ja uzivam u tom procesu 😁🥰😍😊 bar dok ne vidim koliki racun sam nabila 😂😂😂😂😂😂 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

DeeDee
    04. Prosinac 2019. 19:28

Dalindas

Jaivanpa ,sretnoooo 😍😍😍
    Cure ja sam kupila 2 paketa vir uložaka i jedan paket tih gaćica
    Znaci ,da definitivno kupim još te chicco ? I svakako sam mislila još jedan paket gaćica

A ne znam, većina trudnica uzima VIR. Meni se baš ne sviđa. Uzmeš još jedan chicco ili neki pa si na miru :)

[/url

Lunica
    04. Prosinac 2019. 19:33

jaivanpa legendo..ona iz radjaone tipka😅😅😅
    Аjd javi nam se brzo s lijepim vijestima!
    Evo ja upravo sa pregleda. Radio mi samo uzv. I Napokooon se okrenuo glavom dolje..nadam se da ce ostati. Sve mjere odgovaraju. Ima 2100gr.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

LoBi
    04. Prosinac 2019. 19:35

Lavica27

LoBi

Lavica27

LoBI, rodila sam prvu tamo pred 2.5godine,pa pitaj sto te zanima. Predradjaona je i dalhe starinska (jedina) ako se ne varam. Odjel babinjaca je preuređen pred 5-6godina,a gore trudnicka ambulanta i ginekoloske prosle godine.
    Sad sam krenula prosli tjedan u trudnicku, svaka 2tj pa isto pitaj :)
    Anna super za pregled!
    Cure jel vas kad boli (onako kao bol misica) pri vrhu di seže maternica? Kod mene je to sad recimo 5 prstiju ispod grudnog kosa……

Kako ti se cine doktori/sestre? Aha znaci TA je posebni dio, mislila sam da se to dolazi tu gdje je ta predrađaona. Isla sam jedino na uzv taj dan nekud gore mozda je to to? Imam 18.pregled kod svog gin mozda ce me nakon toga pocet slat u TA. Sto nam sve rade u TA? 😂 Zaboravila sam sto sam htjela pitat, toliko sam bila uzbuđena kad sam vidjela da je jos netko u karlovcu da mi je sve isparilo😂😂 sad cu zapamtit da si ti pa cu ispitivati kad se sjetim necega😂🙈
    Jaivanpa koja kraljica, ona jos i tipka😂😁drzi se💪💪🤗🤗

E da to prije predradjaone je prije bila TA a sad je to ono gore di si isla na uzv. Mene ti je poradjao tad specijalizant Marijan Branko i nije bas dobro zavrsilo…da li je kumovalo njegovo neiskustvo ili kombinacija s mojom komplikacijom ne znam…al me spasila dr. Ivanko. Dr. Milasin,Milcic,Stajcer, Lackovic nemam zamjerke… netko suljiviji netko pricljviji al sve u svemu ok. Sestre jedino mi nikad ona glavna nije sjela. S ostalima-kako si ti prema njima i one su prema tebi. Babice sve super,nemam zamjerke. Super cisto u sobama, cistacica prodje tri out na dan. Rade ti ctg,pola sata,urin (one trakice u urin stavljaju) tlak, vaginalni pregled. Nije svaki put uzv. Od cca 36/37tt kreces,nazoves da se narucis prvi put. Ides 1x tjedno. Ak prodjes termin svaki drugi dan. Oko termina ti provjeravaju plodnu vodu. Ne ceka se dugo na red.

Hvala ti puno. Bas mi je lakse sad nekako. Taj dan se izmjenilo dosta sestara i sve su mi se  cinile ok, za jednu mi je jedna cura u prolazu dosapnula da je ta najgora 😂 da ona 3. put ide rodit pa ju zna, al cak mi je i ta bila ok. Mislim da je to bas kakav si ti prema njima tako i one prema tebi. Ali dobro onda, koliko vidim sve u svemu nije sad lose u ka kao u nekim rodilistima. 
    Bas mi je zao sto si imala lose iskustvo, nadam se da ce sad sve bit dobro 🙏❤️ 

• Kengurica
    04. Prosinac 2019. 19:54

Jaivanpa zmaju ;) Sretno

• M.B.123
    04. Prosinac 2019. 20:25

Bok zenice! Ja vam pisem prvi,drugi put,al sam vas citala svakodnevno! DA VAS OHRABRIM MALO!
    Moj porod u Splitskom rodlistu danas:
    Od 3 ujutro bolovi lagani ko stvari kad imam,svako 20 min,pa svako 10 min. Dosla u 9.30 na pregled plodne vode (termin prosa 4 dana) i kazem da imam bolove al ne jake pa pretpostavljam da nesto se pokrece. Pregled,7 prstiu otvorena,odma u rodiliste! U 10 legla,trudovi jaki al izdrzljivi nakon 2 ure izdrzljivih trudova ,par brutalnih mozda 3,4 ttruda (sitnica)i tiskanjeeeee!  U 12:40 stiga sin.3950 ,53 cm.
    Tiskanje iz sve snage koju posjedujes i ne posjedujes u jednom trudu ga rodila,sa jedno 4 ,5 tiskanja.
    Treci porod ,neznan jel mi bila sta laksi,moguce da je jer nije bilo previse trudova onih zadnjih! A tiskanje ko tiskanje uvik isto! Eto skroz ok porod,vec sam se i digla oko 5,beba odlicna! Drzte se zene! Sve prodje onu sekundu kad izleti,a to osjetite ko najvece olaksanje ,najlipsi osjecaj,vise nema boli nikakve. Al bas nikakve
    Sretno!

Hrabrica
    04. Prosinac 2019. 20:26

Lunice bravo za super pregled! 👌💪😁

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Lunica
    04. Prosinac 2019. 20:37

Hrabrica

Lunice bravo za super pregled! 👌💪😁

Hvala😊 sljedeci 23.12. Uzimanje brisa..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

PetraB
    04. Prosinac 2019. 20:37

Mrgud kad si bila kod Radosevicke? Sad u petak, prosli tjedan? 

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.